Re: CRYWOLF - co s ním?
nikdy jsem neřekl, že souhlasím s bitím někoho, ale nesouhlasím ani s hromadným ponižováním někoho kdo evidentně nemá možnost se bránit.
EDIT ten chlapec měl dostat BAN a né, aby to došlo tak daleko.
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
MujGLOCK team
Zbraň: G17, G43, CZ858
OK, takže to uvedu na pravou míru. Napsal jsi mi soukr. zprávu, já Ti odpověděl a dal TI pár rad. Ovšem podle toho, co tu dál předvádíš vidím, že ses nepoučil...CRYWOLF píše:Hovořil jsem soukromě s Jasikem ...nepřijede žadny zapškly proradny synek ale vysmaty energicky mlady kluk ktery s vami pokeca o všem a pak najednou jsistite všichniže 98% věcí zde psaných i vyřknutých je pouze a jedna velká blamáž ...... blablabla
pro red doga fráze dejte si pozor na ústa neni vyhružka jen radaat spolu vyjdeme ale dobrá snaha
zapojit se ......
ted čučíte co?no představte si jsem uplně normalni at vystupuju na netu jak vystupuju
já si přátele vybiram a když mi na někom nezaleži je mi fuk co si o mě mysli ale už toho mam dost tak vás chci přesvědčit že VY SE MÝLITE VY AROGANTNI STŘELCI Z MUJGLOCKU jen VY
no to on nepřizna jakou měl rodinu neo neměl protoze je to ejho věc ale v te rodine sme byla takze taky vims v eje ejn smutne ze se stydis za vlastni rodiu at uz byla jaka bylaS474N píše:CRYWOLF: a co kdyby ses vyjadril spis k podstate veci - tedy, zdali mela problemy s alkoholem ci nikoliv?