Re: CRYWOLF - co s ním?

Reddog: Hele Tome, představ si takové večerní "autorské" čtení na srazu. To by byla

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Chlapi tohle mi nedělejte, teď budu blít a krkat havrany ještě tejdenS474N píše: Tak si tak rikam, neni tohle jeden z tvych strejdu?
https://www.facebook.com/photo.php?v=3265446254066
Maty Mamaty píše:jeden a kamoš dneska koupil 83ku jak novou s dvěma novyma zasobnikama za dva tisice a to dokazal ještě ukecat policajty na nakupku (na počkani) za deset minut frown
k tomu pouzdra saddlery ,:D drsny kup
V 19:23 Pham Huy Hoang píše:To jo, ten Honza si koupil?
V 19:23 Maty Mamaty píše: už sem u marcela kupil 57 pouzder a stale věři že pro osobni potřebu dobry
jo
ty pouzdra mi koupi kevina
V 19:25 Pham Huy Hoang píše:Jako že ty pouzdra ti koupí celého kevina nebo 5000,- + 4000 vydělaáš?
V 19:26 Maty Mamaty píše:z větši pulky mi to zaplati takže mam radost kevin je moje laska už mnoho let abych řekl je ,,roztomily,,.
Jak už jsem zmiňoval jinde, tohle individuum je takovou Light verzí Chris-chana.Xerxes píše:Chlapi tohle mi nedělejte, teď budu blít a krkat havrany ještě tejden![]()
Holt mladická nerozvážnost, příště na videa od satana už nekoukat
V 19:23 Maty Mamaty píše:už sem u marcela kupil 57 pouzder a stale věři že pro osobni potřebu dobry
Zdroj:CRYWOLF píše:Zdravím
dnes jsem úspěšně složil zkoušky na ZP a cca za 3 TÝDNY JDU PRO ZBROJÁK.Mám vyhlidnutou starší pistoli ČZ 75 compact kterou mi odložili na prodejně,údajně je to jen nošená pistole s naběhanýma cca 2000 včelek.Prý to firma security dala do komise a je jen za 6000 kč. chci se zeptat měnil někdo na této pistoli vrátnou pružinu?? chtěl bych tam hned dát novou pro zichr ale ke v nabídce už jen ta s plochým průřezem a někde jsem na foru četl,že s tou pružinou zbran strašně kope a nelze ji používat co je na tom pravdy mám se bát?? potom mámješt ě dotaz kde seženu pružiny wolf do zásobníků děkuji
ZdrojCRYWOLF píše: P: CZ 75 Compact - Ostrava, spěchá
Prodám: Ihned prodám pistoli včetně všeho co je na fotce. Téměř nepoužívaný zásobník.Nepříliš střílená.Možno odzkoušet na střelnici.Spolehlivý a velice příjemný spouštový mechanismus vhodný i na terč. Drobné oděrky. VELICE SPĚCHÁ V PŘÍPADĚ RYCHLÉHO JEDNÁNÍ DÁM CITELNOU SLEVU !
ostrava
ZP a NP nutnost.
Požadovaná cena: 8500KČ
Lokalita: OSTRAVA
Důvod prodeje: Přechod na Full Size