Za mne závod super, jen pár poznatků
- neměl bych klukům od VP za zlé jejich práci (i je mohl někdo dojet zkontrolovat a vyřešit situaci směšnou blokovkou 200Kč je maximum, co mohli v zájmu všech udělat, i když se to mohlo podat více lidsky)
- pozdní přihlášky a následný chaos v seznamech - dle mne věc pořadatele, který měl jednoznačně ukončit registrace s posledním dnem termínu a dále nepřijímat. Tahle "malá domů" za každou duši pak stála ty problémy a 200Kč každého chudáka, který vlastně za to nemohl (byť pozdě, ale přeci jen byl dle regulí registrován a není jeho problém, že se seznam nedostal dál - tzn pořadatel by měl platit blokovku 200Kč za něho)
- sám jsem si dost přivodil trablí, když jsem správný nástřel na 85m (alias "kilo") opravil a následně jsem k tomu bral korekce na jiné vzdálenosti, jako kdyby to opravdu bylo kilo

Takže vnesená odchylka, i tak ale 97b (i když vlastně očividných 98b ze 100 díky "přehlédnuté" 10x

)
- pokud nemáte ověřenou tabulku na 600m, tak se nesmíte divit, že pak v terči nic nenajdete

Prostě mám čistý terč na další závod, protože kam to šlo, to fakt nvm
- 400m potěšilo, vše hezky v grupě, ale na 12hodině
- sklopky jsou parádní, jen by to chtělo před závodem dát nové plechy, aby potom ty zásahy nechodily dírama velkýma jako pěst a tudíž se neuznávaly zásahy. Tedy pokud nebyl střelec dost důrazný a sdělil, že to prostě nepadá, jak má
Sám jsem dal na 200m do druhé sklopky zásah na tutovku a nepadla (Balda do ní předtím dal 3 rány a taky nepadla) a druhou ránu jsem tedy dal na kolena a šla dolů, následně vše na 250, 300m a i jedna na 500m šlo dolů, ale ta opravná rána mi chyběla na 500m na poslední sklopku. Příště už vím, že to lítá skrz a prostě se budu hádat, že měla jít a nešla a tu opravnou nechám na to, co doopravdy netrefím (mohlo být 8 sklopek za super čas)
- to že občas se někomu povede dát jednou ranou 2 a dokonce i 3 sklopky je holt osud, který si nevybírá
Za mne super a víc takových
Martin