Nejlepší střelivo 9mm na nošení
Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Zbraň: GLOCK
Doporučuji vyzkoušet střelivo Sellier & Bellot 9 mm LUGER JHP(poloplášťová střela s expanzní dutinou)
Selag: dutina ano, ale ne valcova
*40*.

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Selag: no tak v tom pripade to neni valec, pokud to ma 6 hran 

Selag: to jsou prave ony detaily, ktere jsou ovsem zasadni. Kdyz dle zakona neco nesmi byt jako valec, tak je to snad kruhoveho prurezu a ne sestihran. 

To SATAN a SELAG. Teď ho mám tady před sebou, vandal jsem si ho ze zásobníku a koukám na něj pos světlem. Podle mého je ta dutina úplně jednoznačně válcová akorát nahoře je kvůli řízené deformaci plášť rozdělen na 6 stejných dílů-teda pokud nenám křivé oči
. Ale jednoznačně nesouhlasím s tím ,že ti ho prodejci neprodaj na áčko. Nekupoval jsem je jednou (sice stojí 25kč/ks, ale ten účinek v cíli, nebo při střelbě do flašek s vodou, ten je fantastickej) a ani jedinkrát se mi nestalo, že by chtěli po mě áčko. Dokonce jeden velmi známej prodejce po mě nechtěl ani zbroják
.Ale samo že je to ÁČKO

.40 SW má vždy pravdu
Já jsem ho nechtěl jmenovat, ale když už to vyplynulo, tak proč se nezmínit
. Já když si u nás kupuju obyčejný FMJ, tak po mě borec chce zbroják, protože si opisuje číslo, aby mohl policajtům dokládat, kam to putuje a Řeháci si prodávaj áčkový střelivo jako by se nechumelilo. Je pravda, že nám to může bejt čelkem jedno. To je jejich boj 

.40 SW má vždy pravdu
Válec jseš ty
. Jen to je válcová dutina
. A o tom že to je áčko se už bavit nebudem podívej se na 119ku a pořádně si to pročti. Nebo se podívej na ostatní příspěvky. Ale ulehčím Ti to. "119/2002sb §4 pís, b. odstavec2- střelivo pro krátké kulové zbraně se střelou šokovou atd... . Pak si nalistuj 119/2002sb., strana 3070, část druhá odstavec 11 a tam se píše ŠOKOVÁ střela je jdnotná střela se špičkou ve tvaru komolého kužele, který je na vrcholu opatřen otevřenou válcovou dutinou, do které zasahuje část olověného jádra ve tvaru komolého kužele, plášť je na okrajích podélně naříznut". Takže myslím že pokud jseš normálně myslíci člověk, víš jak vypadá SPEER GOLD DOT, nebo FEDERAL EFMJ, tak Ti nemusím nic víc dál psát. A pokud to nechápeš tak taky ne. Snad jen že by si měl jí na přezkum o odborné způsobilosti držet zbraň. Ale nic osobního 

.40 SW má vždy pravdu