Jeste idealnejsi jsou 184 / 130
G17 nebo G19?
Debata o pistolích GLOCK
zpetnej raz
tak jsem strilel z 500 mag a teda rana solidni ale udrzel jsem to v cajku dokonce jsem trefil aboslutni stred... tak ze stred diry byl identickej ze stredem kruhu na terci... 44mag a 357mag uz potom byla pohoda... spravec mi nejdriv dal schvalne tu 500, pak prej uz udrzim ten zbytek v pohode

Glock 19
                            vim ze to tady presentujete s nadsazkou ale chtel bych zcela bez nadsazky rict svuj nazor ze rozdilnost G 19 a G 17 je prakticky nulova jen s tim rozdilem ze G19 se o neco lepe nosi a kazdemu sedne do ruky lepe jina. Z meho pohledu jsou tedy mirne provokativni reci o plnokrevnosti infantilni 
))))

Glock 19
                            Mně 19ka absolutně nesedl ale nechtěl jsem tahat 17,pomohl jsem si jednoduše,ty debilní drapáky co jsem měl v půli prstů jsem uřezal.Takže teď sedí špicově,holt rám první generace home-made nemá chybu. 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat. 

me to kuprikladu u 19ctky nevadi... je pravda ze 17ctka sedi lepe ale ja zbran i nosim takze je to pase. nicmene kdyz strilim na strelnici s 19ctkou tak zbran nedrzim zaklesnutou uplne do dlane ale hrbet rukovjeti tisknu prsty proti korenu/brisku palce... bok rukovejti je tedy bez dotyku prstu...je to jakysi obloukovity uchop ale strili se mi s tim lepe a lepe se mi macka spoust... jako na benchpress... tyc nedrzim v dlani a nesviram palcem ale mam ji vlastni vahou polozenou na dolni casti otevrene dlane... presne tam opiram glocka....

Glock 19
Tak jiste, na velikosti nezalezi. Slovy klasika : I s malym kasparkem se da hrat velke divadlo.JWK píše:Z meho pohledu jsou tedy mirne provokativni reci o plnokrevnosti infantilni))))
Sharkuv dodatek: Ano, komedie nebo tragedie. Takze full-size only
P.S. Ale jinac co se tyce 17/19 tak jsem chtel 19, bohuzel vadil mi malicek, takze jsem vzal 17 a na moje tlapky je to OK. Kazdemu co jeho jest. Co se horsilo/lepsiho noseni tyce - nedokazu posoudit. Ve srovnani s tim, co jsem nosil doted, je i Glock v compactu obrovskej.
K BENCHY cele roky nevyjelo.... navic me jisti partak...  
 ale diky za reakci
K VELIKOSTI....

trochu ted pujdu proti sobe ale citace:
" i s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo " plati tak v teto diskusi nicmene ji dementuje citace me davne velmi kvalitni milenky na adresu prave one vety o kasparkovi
" to je blbost, ty centimetry (mi) tam proste chybi "
s lichotivym dovetkem na moji adresu

myslim ze mela pravdu...

K VELIKOSTI....
trochu ted pujdu proti sobe ale citace:
" i s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo " plati tak v teto diskusi nicmene ji dementuje citace me davne velmi kvalitni milenky na adresu prave one vety o kasparkovi
" to je blbost, ty centimetry (mi) tam proste chybi "
s lichotivym dovetkem na moji adresu
myslim ze mela pravdu...
Glock 19