a) Tim, ze znova promackavas neztracis 0.1 sec, ale mnohem vic...
Vem si schvalne nekdy timer a zmer si to... Pocitej, ze zdrzeni bude v lepsim pripade 0.5sec, spis vic (0.1 nebudes mit ani split se super-spoustakem, kdyz budes palit na max. rychlost, natoz si mezi tim uvedomit, ze to nevystrelilo a promacknout cely DA)
b) pokud mi nevystreli pistole, tak jak psal Lukas - okamzite koukam na vyhozi okynko, kdyz je cisty, dorazim zasobnik a pretahuju zaver... Kdyz to bude selhac naboj, muze selhat znova a ad. 1 - kdyz uz me to jednou stalo minimalne 0.5 sec, spis vic, podruhy uz na to cas neni - takze radsi jedu na jistotu a naboj, co nevystreli, vyhazuju (a resim tim nejen to, ale i nedorazenej zasobnik apod...) Jestli chces po nevystreleny rane jen znova mackat spoust, porid si revolver, tohle je jeho obrovska vyhoda.
c) presto, ze ma Glock "ten hrozne blbej" spoustak, nikdy jsem v zadny odborny litarure necetl, ze by to byl realnej problem, ani ze by si nejakej zkusenej (alespon trochu) strelec stezoval. S kym jsem mluvil, tak s tim problem nema...Az na par vyjimek - jeden revolverar a jeden, co zaryte obhajce CZ, ale ma za 10 let vystrileno tak 1000 ran - jen z jednoho typu zbrane - CZ

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.