Myslím si, že jako člověk, který je ve vedení klubu a pomáhal rozjíždět toto forum mám právo se vyjádřit ke všemu, co se tu děje. Takže...
Záměrem klubu zatím nebylo a ještě chvíli nebude stát se střeleckým klubem (proto spolupracujeme s SSK SWAMP), závody v obranné střelbě sice pořádat můžeme, ale potřebujeme víc aktivních lidí a proto se zatím soustředíme na nabrání zkušeností při pomoci LEXu a SWAMPu v pořádání jejich závodů (já sám jsem šel příkladem a dobrovolně jako první z MG začal pomahat pískat, až pak jste se přidali další). A pokud jde o zneužívání peněz z příspěvků členů... promiň Stengane, ale tím si se nedotkl jen čerta, ale i mně. Investuje se hodně do propagace serveru a pořád je většina peněz právě z kapsy S474Na.
Tvé nápady jsou fajn, ale co potřebujeme je prvně rozšířit členskou základnu ,propagovat klub a web, snažit se získat sponzory (a pokud vím, to jsme zatím opravdu aktivně dělali jen my s čertem).
Já jsem se Satanem začal blíže spolupracovat právě kvůli tomu co napsal, že totiž dotáhne věci do konce a dotáhl spoustu mých nápadů a proto tu jsem, i když mně, stejně jako spoustu jiných idí občas pěkně štve. A jsem tu taky kvůli tomu, žře to začalo fungovat. Na forum začali chodit lidi, sehnali jsem pár prvních partnerů a domluvili první slevy pro členy, klub měl první členy..atd...
Chci aby členové přibývali, ne ubývali. Tento web a klub byl a snad zase bude o slušnosti a přátelství. A jak tu taky někdo už napsal kurva lidi, buďte lidi a jestli se naserete, neřešte to tady veřejně a vyřešte si to spolu. Klub opravdu není jen S474N, i když je zakladatel a admin