tady se pěkně topí pod kotlem..
konec srandy..

je čas položit hlavu na špalek.. kdo nechce, své názory nenutím,ale cítím potřebu se vyjádřit ke klubu jehož jsem členem.
Konečně jsem zhruba dočetl forum s diskuzí o EFMJ, příslušné linky a toto vlákno abych byl trochu v "obraze" a mohl se vyjádřit..
začnu od začátku, podle mne co se týče posloupnosti:
- nebudu používat citace, nedělal bych nc jiného, případně děkuji pokud mne někdo opraví.
vedení MujGlock.com:
- styl kecej kdo chceš se neosvědčuje a vedení které zde je vykonalo spoustu činností za které jsem jim vděčen a podařilo se jim dát do kupy lidi za nějakým účelem.
- za sebe k nim nemám žádné výhrady a kdykoliv se rozhodovalo o něčem důležitém o klubu, byl jsem řádně informován a měl možnost se vyjádřit, stejně tak jako teď.
- pokud se někomu nechce do některých věcí nevidím důvod proč by do nich měl být nucen.
- osobně si myslím že vzhledem k širokému spektru lidí kteří střelivo používají by MG.com do této věci ani zatahován neměl být, od toho jsou tu jiné organizace za které je potřeba se zaštítit aby byl nějaký smysluplný výsledek.
Vystoupení Stengana, Wilyho a případně dalších z klubu:
- je to osobní věc každého, mne to mrzí protože si těchto lidí cením, ale chápu že pokud klub kterého jsou členy nedělá to co by rádi, nebo jim to působí jiné potíže, jinou volbu nemají.
Podání střeliva na zkušebnu:
- napsána spousta informací a pocitů, ty mé jsou:
ano - jsem ve státě který má pravidla a pokud hraji jeho hru chci mít jasná pravidla.
ne - příliš velké sousto a opravdu dost závažný důvod proč do toho nejít je otázka dotáhnutí to do konce.
Já říkám za sebe
NE, protože doposud jsem neviděl nic konstruktivnějšího než soupis částek za nákup a podání střeliva zkušebně, není domyšlen právní postup pokud se vezme v úvahu zařazení do kat.A, financování a organizace v nějakém globálnějším měřítku. Tato akce se dotkne dost lidí v kruhu zbraní a měly by do toho být zapojeny větší páky (viz. realcopova zmínka o mediích a jiných..). Pokud v tomto někdo pokročil,budu mu vděčný pokud bude moci nějak uvědomit ostatní a seznámit je s plánem a doufám že pak budu moci říci ano a pomoci.
Proč ten někdo nejsem já? V tuto chvíli nemám osobní zájem aby se tato věc okolo střeliva vyřešila a jsou jiné pro mne přednější aktivity. Život je krutý a otázka priorit.
Vytvoření SSK z MG.com:
- jak bylo řečeno klub za tímto účelem vytvořen nebyl. Tuto funkci zastává SSK SWAMP pokud vím, můžu se mýlit..
- velice rád zvážím nabídku náboru nových členů příjemného kolektivu lidí kteří takovýto klub chtějí vybudovat.
Děkuji za pozornost a těším se že se za čas budeme moci některým věcem jen zasmát zase společně a v dobrém duchu..
Jo.hny - Jan Velimský