Re: Policie.cz - Zastřelil muže
2.Nakolko je v CZ rovnako ako na SK velmi podobny pravny system tak vo viacstupnovom sudnictve ma moznost sa statny zastupca odvolat,pokial sa mu zda rozsudok v rozpore s jeho nazorom.
3.Spajat tieto pripady s "protizakonne" perzekuovanymi ludmi z inych pripadov neni dobre. To naozaj preto ze v inom pripade bolo niekomu ukrivdene maju tuna chlapa protizakonne odpalit na 10 rokov? Urcite vo vyssie spominanych kauzach nefiguruje rovnaky sudca.
4.Z jednej strany chceme aby v pripade pouzitia zbrane,alebo vo vseobecnosti pri obrane stalo pravo viac na strane obrancu a potom sem napise niekto kto "chodi do lesa s Kalachom a Glockom a hodla palit na polovnikov a inych narusitelov" a ma blbe narazky na ine narodnosti a nezainteresovany clovek co si to precita nas potom vsetkych ma za hovada a neznasanlivych vyvrhelov.
...Intimithy,ja som sa narodil v Cesko-slovensku a nad jeho rozdelenim som nejasal. Oslovenie ako "Cobol","Pepik" a pod. nepouzivam , povazujem to za narodnostny utok. Myslim ze si mal za to dostat BAN.
Rovnako ako sa najdu medzi slusnymi polovnikmi kreteni,medzi zodpovednymi sudcami a prokuratormi idioti,medzi Cechmi aj Slovakmi blbci,tak aj medzi strelcami sa najdu mentalni chudaci.
Osobne ta nepoznam,ale podla urovne tvojich prispevkov ta povazujem za rovnaku "skodnu" v streleckej komunite ako toho pripiteho strelca v polovnickej komunite.