To:Bukowsky... zvětšené tlačítko záchytu zásobníku vřele NEDOPORUČUJI

, teda možná jen maximálně na střelnici, ale na nošení rozhodně ne. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že si i zkušený střelec ve stresu dokáže vypustit zásobník, aniž by to měl v úmyslu. Řešením by bylo buď si zvyknout na std. vypouštěč nebo nechat namontovat oválný vypouštěč, ale to se neobejde bez zásahu do rámu 3.Gen, což nepovažuju zvlášť u funglovky za řešení, nad kterým bych se jako majitel zrovna rozplýval..... Měl jsem v minulosti několik 3.Gen a vždy jsem měl k tlačítku vypouštění zásobníku výhrady - mám malou ruku a bez drobné změny úchopu jsem nevypustil zásobník ani u G26. Moje problémy vyřešila 4.Gen 19-ky, má prostě to tlačítko vychytané...........a může mi tady třeba sto kolegů střelců valit klíny do hlavy, že 4.Gen je "nová a nevyzkoušená".....proboha, je na trhu čtvrtým rokem a sám mám na ní od r.2010 vystříleno přes 8tis a ohlasy na zahraničních forech jsou taky velice dobré..... Základy konstrukce zbraně se nezměnily, došlo jen k drobným úpravám, které se dotkly hlavně rámu ( a myslím, že k lepšímu) a závady na začátku uvedení do prodeje byly způsobeny jen tím, že zbraň byla
původně naladěna a zkoušena pro "našláplejší" laborace nábojů, které běžně používají ozbrojené složky, protože v těchto složkách vidí zbrojovka cílového zákazníka.......