Tak konicku je celkem dost. Sem asi sezoni typ. V lete sou to samozrejme zbrane=vlastne celorocne. pak auta, motorky, holky, tenis, plavani, hospoda a dalsi ruzne veci V zime je to kulecnik, pocitac atd....
Scout píše:Nojo, zapomel jsem na hrani co nejrealistejsich simulatoru... Rallye, Civilni i bojova letadla, realisticteji pojate strilecky (Operace Flashpoint apod.)
- počítač (net, P2P, hry, ...)
- mobil (symbian)
- motorka
- závody veteránů (http://www.veterancarclubcb.cz/
- posilka
- hospoda
A teď se pouštim do světa vědy s jednim projektem v podstatě z oblasti základního výzkumu. Pročež asi budu muset seknout s vejškou, ale to je na dlohý povídání. Jinak sem ale úplně normální psychopat jako každej na tomhle fóru
Tak momentálně sem nucen drandit na taťkovo ČZ-Cagiva Roadster 200, ánšto sem svojí Ninju poněkud vícero pocuchal. Až budou prachy tak mám vyhlidnuto: Kawasaki ER-6N. Záleha už nikdy! Jednak sem z toho vyrost a navíc po těch našich tankodromech-to by člověk blil. 8)
jo motoooorku mam taky, JAWA 634/4, s oilmasterem, uprava VB B-))) ale v soucasne dobe bez tech VB montazi a zadrenej motor B-((( a na tu uz nemam cas vubec ...
M a r c e l
nejdůležitější je stát na správné straně hlavně B-)))
Mě baví auta, motorky (teď žádnou nemám-hypotéka ,ale měl jsem Jawu350,Dominátora,VTR1000F,CR250,XR600...), letadla ,vojenská technika všeobecně. A teď čekám na zbroják a povolení na Grand Power K100 (alespoň taky plastovka,tak uvidíme jak bude fachčit).