Re: Naboj v komore - ANO ci NE?
A abych tady nebyl úplně off-topic, v LOSu se startuje s nábojem "jak kdo nosí", takže je na střelci aby se rozhodl, jestli bude startovat s prázdnou nebo plnou komorou. Neupřednostňuje se tam ani jedno, ani druhý.
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Nějaké kurzy mám, nepovažuju se za bůhví jakého střelce, ale něco málo mám zažito.AREYOU píše:...až si uděláš nějaké kurzy (cos psal, že chceš) tak pak budeš vidět, že LOS je pro člověka s kurzem špatná cesta.
Souhlasím a taky tam každého známého "ne-kurzistu" s vřelým doporučením posílám.AREYOU píše:Pro lidi "včera mně uschnul inkoust na ZP" bych místo LOSu doporučoval kurz.
To si nedovoluju soudit, co si lidi na LOSu myslí. Podle mě je LOS spíš o tom, zjistit, jak jsem na tom špatně a jak jsem nepoužitelnej začátečník a že je třeba něco s tím dělat.AREYOU píše:...LOS se tváří jako nějaká forma obrany (viz velice zavádějící název), ale ve skutečnosti na lidech "včera mně uschnul inkoust na ZP" kterým nejde o sport, ale obranu zanechává velice špatné návyky a v podstatě je LOS škůdce obrany neb lidi co by šli na kurz jdou raději na levnější LOS s pocitem, že se tam naučí bránit s pistolí.
Jsem přesvědčen, že LOS není o vydělávání peněz a beru jej jako pozitivní a osvětovou činnost, viz výše.AREYOU píše:...tou selekcí by si vytvářel zkušené jádro a s tímto jádrem by se mohl posouvat a dělat furt složitější věci, ale pokud furt zůstáváš ne jednom místě nikam to posunout nelze...jj pak by to, ale nebyl takovej kšeft a na "závody" by nepřišlo 50 lidí po 300 kč.
Mě spíše mrzí na LOSu, že lidi kolem něj nedělají nějaký progres...
Možná je na čase si uvědomit, že LOS se nezmění podle Tebe.AREYOU píše:PS možná je na čase začít Vašim střelcům více důvěřovat a dát jim více prostoru...ano nese to sebou jisté riziko, ale od toho tam jste Vy, aby jste to pohlídali, ale to by chtělo více pohybu se střelcem...já s každým na drilech běhám a kontroluji prst na spoušti, když tam máme 14 lidí po 7 položkách je to kurva hodně naběháno a to u toho ještě pak střílím...ano domů přijdu zničený jak hadr, ale pak můžeme lidi nechat dělat to co by dělat měli. Pokud zmáčknu timer a vzadu s cigaretou to budu kontrolovat pak to musím mít extra bezpečné, když na ti lidi seru a nechce se mi je kontrolovat.