Od toho mam prave lidi, vimeIvoshek píše:Jasik: nic tajneho jsi neprokecl, ze je Satan nemehlo, vime vsichni uz davno (-:

Úpravy zbraní, příslušenství a jiné vychytávky
jasik píše:pitt: Doufám, že neprokecnu nic tajného, ale včera jsem byl přítomen zhotovování fotografií právě z rozborky dělané před leštěním spouště, kterou prováděl právě zde přítomný Jiří na čertově mločku. Takže dočkej času, obrázky budou. Jak jsem to tak viděl, dneska večer se do toh pustím i já - rovněž antitalent na podobné manuální úkony
jasik píše:GARP a ostatní anti-tech-talenti Tak se musím pochlubit. Ať žije mloček se svojí jednoduchostí. Zvládnul jsem ho rozebrat (závěr, i spoušť. ústrojí v rámu), vyčistit, sem tam něco poleštit (ale jen pastou, hadříkem a vatičkou) a zase složit dohromady. Postupoval jsem podle neofic. manuálu zbrojiře, který je i zde:
http://www.mujglock.com/download/maualzbrojire.pdf
Ovšem jestli to teď bude i střílet vyzkouším asi až v pátek na závodeh
jasik píše:A to myslíš GLOCK, MujGLOCK nebo Jasik![]()
Stačí umět číst a zvládneš to taky..
Zbraň: GLOCK
pokud jsi nedal dohromady Rugera, tak se radeji nepoustej ani do toho Glocka (-:GARP píše:Vsichni 3, viděl jsi" jachyme hod ho do stroje " ne? Cist umim dokonce ve vice jazycich,jen ta manualni zrucnost je obcas nekde ztracena
.
Víš, kdysi jsem měl Rugera SP 101 a po jeho rouzdelani se mi nejak nedarilo ho slozit,tak se ted do takovejch veci moc nepoustim