BTW to bych chtel videt takhle drzyho zlodeje

BTW2 nezda se ti to uz moc pritazene za vlasy ?
Vše o právu, zákonech, zbrojním průkazu a souvisejících věcech
To stejně na 100% budeš vědět až se to stane a bude po soudu...abeille píše:No je to fajn, že Vám to vždycky takhle (dobře) dopadlo.![]()
Nicméně stále nevím to, co mě zajímalo původně. Jestli když zastřelím někoho, kdo mi odjíždí s autem a nebo toho, kdo mi utíká s notebookem, jestli si to pak půjdu odsedět nebo ne.
No nevadí, tak snad časem.
To se neda takto pausalizovat, protoze zadna situace neni nikdy stejna. Nicmene obecne lze rici, ze kdyz ti nekdo ujizdi autem a nebo utika s notebookem, tak trva utok na objekt chraneny zakonem - majetek. Vzpomen si treba na pripad prodavace mobilu v Praze, jak "smaznul" zlodeje na 50 metru do zad a proslo mu to. Proste vzdycky zalezi na tom, co se semlelo a potom take na tobe a tvem pravnikoviabeille píše:No je to fajn, že Vám to vždycky takhle (dobře) dopadlo.![]()
Nicméně stále nevím to, co mě zajímalo původně. Jestli když zastřelím někoho, kdo mi odjíždí s autem a nebo toho, kdo mi utíká s notebookem, jestli si to pak půjdu odsedět nebo ne.
No nevadí, tak snad časem.
Jak to probehlo?abeille píše:A s tím přepadením, jak to probíhalo, jak to dopadlo?