Ikar: Podívej se na tuhle fotku http://foto.mujglock.com/displayimage.p ... =94&pos=43. Je tam jasně vidět, že vzdálenější terč bude díky úhlu pohledu po vykouknutí za barierou vidět dřív a tak se měl dřív řešit.. Nebyl jsi tam, nehodnoť. A to, že Tě Mr.Bodlináč nasral na minulých závodech sem nepatří.
PTAK: Souhlasím s tebou. Já to psal už minule, že nikdy nebudu pískat, protože je to hrozně nevděčná role. I když nikdy neříkej nikdy
jasik: kdyz si tam udelas uhlopricku, tak zjistis, ze ten rozdil je tak malej, ze jakmile bys vykoukl na toho leveho (vzdalenejsiho), tak te ten pravy stejne sejme, navic je tobe bliz, takze je pro tebe nebezpecnejsi.
S474N: a ostatní nevěřící Já to řešil dle mou popsaného postupu a penalizaci jsem nedostal. Jiní střelci to řešili dle tebou popsaného postupu a penalizaci dostali. Tak kde je pravda?? A ještě jedna otázka, jak myslíš, že to řešil vítěz závodu??
S474N: Takže z toho plyne, že příště si to od něj necháme ukázat a pískneme mu to sami a pak teprve budeme stříle mi dle stejného postupu jak to střílí on..