Magtech first defence (SCHP) - kde koupit?
Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
NO u nas je medvedov az az, uz sa mi aj stalo, ze ked som bol v horach tak som videl ale len v dialke a to som este G nemal   

No v kazdom pripade ked nocujem v horach tak mam pripravene 2 x 14 vceliciek a kazda s 11,664gr hlavickou ktora vybzuci von silou okolo 900J
  ktora vybzuci von silou okolo 900J  
Ale niekedy beriem aj obycajne CCI-cka s 13gr hlavickou a 660J bzucanim

No v kazdom pripade ked nocujem v horach tak mam pripravene 2 x 14 vceliciek a kazda s 11,664gr hlavickou
Ale niekedy beriem aj obycajne CCI-cka s 13gr hlavickou a 660J bzucanim

No keby ma maco lapil zozadu alebo rychlo vyskocil asi by som nestihol ani "tazky kaliber" vypustit   , s tym jedlom to je jasne, navyse Glocik spava hned vedla mojej hlavy, zakryty Fobusom a spolonost mu robi hned vedla rezervny zasobnik
 , s tym jedlom to je jasne, navyse Glocik spava hned vedla mojej hlavy, zakryty Fobusom a spolonost mu robi hned vedla rezervny zasobnik 
Ale bavime sa uz dost OT takze zrejme spet k teme
Boze ja vzdy necham uniest touto temou

, s tym jedlom to je jasne, navyse Glocik spava hned vedla mojej hlavy, zakryty Fobusom a spolonost mu robi hned vedla rezervny zasobnik
Ale bavime sa uz dost OT takze zrejme spet k teme

Boze ja vzdy necham uniest touto temou

Panove, laskave zpet k tematu  

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Ale stejně bych ho střílel do hlavy.
   Ale stejně bych ho střílel do hlavy.
 Kdybyste potkali někde medvěda, tak si akorát naserete do  kalhot a ztuhnete, takže bude pak asi jedno co máte v tu chvíli u sebe.
  Kdybyste potkali někde medvěda, tak si akorát naserete do  kalhot a ztuhnete, takže bude pak asi jedno co máte v tu chvíli u sebe.   

10 by sla az potom
 10 by sla az potom