ANKETA: Co Vás přimělo k rozhodnutí pořídit si právě GLOCK?
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Pro rozhodnutí pořídit si G se mi míchalo v hlavě následující : články v časopisech, stránky muglock, ostatní int. stránky a fóra, cenová relace zbraní, chtíč mít novou zbraň, spolehlivost!!!, záruka, servis, dostupnost náhradních dílů a doplňků, dejme tomu i vzhled zbraně a mít zbraň, která když mi event.upadne aby se jí nic nestalo... A proto zvítězil Glock.
A teď si uvědomuji... PROČ ho vlastně prodávám
A teď si uvědomuji... PROČ ho vlastně prodávám

Pacifismus je NEMOC modEUrni doby.
Ja si prosel hooodne dlouhou pokusnou radou vseho moznyho.
Nejprve jsem si poridil G17 - proste proto, ze at jsem mel cokoli pred tim v ruce, porad mi s tim neslo nejak moc rychlejc strilet - pak jsem chytl G19 a ejhle - hned to bylo o tridu lepsi, pak G17 a zase jeste o tridu lepsi - bylo rozhodnuto.
Bohuzel - G17 se na me tezko schovava, takze na noseni jsem dospel ke G26 a zatim mi pro svuj ucel vydrzela za vseho nejdele a asi nejakou dobu vydrzi.
Na rychly strileni jsem hold objevil neco jese vhodnejsiho - nejprve K100, ktera na soustrely v co nejrychlejsim case je asi to nejlepsi, co jsem kdy mel, ted ale pouzivam na zavody SP-01 Shadow, se kterou sice nedokazu strilet nejakych 0.13sec od sebe, nicmene v nejakych 0.2 jsem stejne presnej jako jsem byl s K100 - SP01 ma navic vyhodu, ze ma spoust (a hmotnost) vhodnejsi na mirenejsi discipliny, na ktery obcas zajdu...
Nicmene result - na noseni je Glock uplne idealni.
Nejprve jsem si poridil G17 - proste proto, ze at jsem mel cokoli pred tim v ruce, porad mi s tim neslo nejak moc rychlejc strilet - pak jsem chytl G19 a ejhle - hned to bylo o tridu lepsi, pak G17 a zase jeste o tridu lepsi - bylo rozhodnuto.
Bohuzel - G17 se na me tezko schovava, takze na noseni jsem dospel ke G26 a zatim mi pro svuj ucel vydrzela za vseho nejdele a asi nejakou dobu vydrzi.
Na rychly strileni jsem hold objevil neco jese vhodnejsiho - nejprve K100, ktera na soustrely v co nejrychlejsim case je asi to nejlepsi, co jsem kdy mel, ted ale pouzivam na zavody SP-01 Shadow, se kterou sice nedokazu strilet nejakych 0.13sec od sebe, nicmene v nejakych 0.2 jsem stejne presnej jako jsem byl s K100 - SP01 ma navic vyhodu, ze ma spoust (a hmotnost) vhodnejsi na mirenejsi discipliny, na ktery obcas zajdu...
Nicmene result - na noseni je Glock uplne idealni.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Před pěti lety jsem si poprvé v životě vystřelil z ČZ 100 a bylo nad slunce jasné, že si musím pořídit ZP a následně již zmiňovanou ČZ 100. A stalo se tak. Jakožto čerstvý majitel jsem se šel pochlubit na naší střelnici a můj kolega mě seznámil se svým dlouholetým kamarádem (dnes už i mím) a ten vlatnil GLOCK 26 a 19. Od tohoto okamžiku bylo vše jinak. Na mou čezetu jsem z lehkostí zapoměl a zamiloval se do GLOCKa na první pohled. Ten ergonomický tvar, ta lehkost spouště, o mnoho menší zpětný ráz, prostě, řekl jsem si, že ho musím mít. ČZ putovala do komisního prodeje a já si šel pro svého (sice rok starého, ale jako nového) GLOCKa 19.
Dnes již bez něho nemohu žít!!! 

Jen v toho Boha bych věřil, který by uměl tančit!
Dovolím si trošku vykrást ten wittmannnův příspěvek:
Před čtyřmi měsíci jsem si poprvé v životě vystřelil, z Glocka 17, a bylo nad slunce jasné, že si musím pořídit ZP a následně již zmiňovanou G 17.
Dodatek:
Když už jsem měl podanou žádost o nákupku a tak, tak jsem zabrousil na stránky MG a něco si přečetl. A po dvou dnech se rovnou přihlásil za člena :)
Před čtyřmi měsíci jsem si poprvé v životě vystřelil, z Glocka 17, a bylo nad slunce jasné, že si musím pořídit ZP a následně již zmiňovanou G 17.
Dodatek:
Když už jsem měl podanou žádost o nákupku a tak, tak jsem zabrousil na stránky MG a něco si přečetl. A po dvou dnech se rovnou přihlásil za člena :)
Jo jo, neni nad to si kver koupit natruc

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Moje prvni seznameni s Glockem bylo trosku netradicni, protoze jsem o nem cetl v knize od Jiriho Kulhanka (autor sci-fi, kdyby nahodou nekdo nevedel). Ten tu zbran natolik vychvaloval, ze jsem po precteni teto knihy (Nocni klub to myslim byl) musel zajit na strelnici a zbran si vyzkouset. Sice jsem tam pote vyzkousel jeste spoustu jinych zbrani - mel jsem dost zalusk i na Berettu 92 - ale po nastudovani dostupnych informaci jsem se rozhodl pro Glock. V rozhodovani mi dost pomohlo i zdejsi forum, takze musim podekovat i vsem prispevatelum, protoze glock je proste nejlepsi! 
btw: je zajimave jak se muj uhel pohledu na Glock za ten rok zmenil, nejdriv to byla skareda plastova pistole a ted je z nej takovy krasny mazlicek...

btw: je zajimave jak se muj uhel pohledu na Glock za ten rok zmenil, nejdriv to byla skareda plastova pistole a ted je z nej takovy krasny mazlicek...
Ja za to, ze vlastnim Glock musim podekovat CZ UB, kdyby nedelali krumply k hovnu, strilel bych jejich bouchackama dodnes, ale po ctyrech marnych pokusech a osmi letech trapeni jsem zjistil, ze jsou smery, kudy cesta nevede a na kolenou jsem odprosil Gastona.
Kdyz si vzpomenu, jaky jsem byl hovado, kdyz jsem se kamaradum smal, ze si nikdy nekoupim bouchacku, pres kterou je videt...jo jo chybama se clovek uci...
Kdyz si vzpomenu, jaky jsem byl hovado, kdyz jsem se kamaradum smal, ze si nikdy nekoupim bouchacku, pres kterou je videt...jo jo chybama se clovek uci...
S vlídným slovem a pistolí v ruce se dostanete mnohem dál, než se samotným vlídným slovem. AL CAPONE