Hlasoval jsem pro první možnost.
Reálné střetnutí versus počet nutných nábojů.
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Statisticky údajně padnou při střetu jeden na jednoho čtyři výstřely na obou stranách dohromady. A střet prý netrvá dele než 1 minutu. Ale já na ty statistiky moc nejsem takže když mám u sebe oba Glocky se všema zásobníkama(3x15,2x17,1x19)+ v obou hlavních mám u sebe rovných 100 nábojů. Jsem magor? No a co. R
Si vis pacem, para bellum!
kefoun : proč paranoia? Rosťa byl v mládí pionýr, a proto se řídí heslem : Vždy připraven.
Rostar : je otázkou, jak moc jsou ty statistiky aktuální, Pavel Černý ve své knížce uvádí, ža se na území ČR v poslední době i přebíjelo v ozbrojeném střetnutí. A vzhledem k jeho profesi a tedy i možném přístupu k informacím bych mu i věřil...
Rostar : je otázkou, jak moc jsou ty statistiky aktuální, Pavel Černý ve své knížce uvádí, ža se na území ČR v poslední době i přebíjelo v ozbrojeném střetnutí. A vzhledem k jeho profesi a tedy i možném přístupu k informacím bych mu i věřil...
Hmm, a to s tím vším chodíš i v parném létě? (Pokud o všem chodíš oblékán nějak tak přiměřeně k teplotám, protože při teplotách nad pětadvacet stupňů je chlap v hubertusu přeci jen lehce podezřelej...SINCITYMAN píše:No povím vám to takhle,vážím kolem 140 kg,takže ten obušek,dva nože baterka a jedna či dvě pistole s municí mne už moc nezatíží....

Kdo je připraven, není překvapen.
crusader: víš, on je Sinciťák podezřelej už sám o sobě od pohledu, takže je uplně jedno, co má nebo nemá na sobě
)
A to všechno nosí u sebe, kdyby náhodou potkal nějakýho cyklistu, žejo Sinťo?
Jinak já jsem taky hlasovala pro tu první možnost

A to všechno nosí u sebe, kdyby náhodou potkal nějakýho cyklistu, žejo Sinťo?

Jinak já jsem taky hlasovala pro tu první možnost
Glock 19, browning, CZH 2003 Sport, ZKM 456, Arminius HW 38
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ
Když "očekávám problém" - jdu s velkou hotovostí z firmy nebo podobná divočina, beru G17 a plné šuple k tomu, tj. 18+17. Snažím se takovým situacím předcházet, takže to není častěji, než 5x do roka.
Jinak ale nosím "jen" Kevina s prodlouženým zásobníkem a jsem dokonce tak marnotratný, že mám náboj v komoře a v zásobníku o ránu míň, kvůli pružině (takže jen 8 kousků celkem). Se svou postavou stejně v létě nic jiného ani nosit nemůžu
Jinak ale nosím "jen" Kevina s prodlouženým zásobníkem a jsem dokonce tak marnotratný, že mám náboj v komoře a v zásobníku o ránu míň, kvůli pružině (takže jen 8 kousků celkem). Se svou postavou stejně v létě nic jiného ani nosit nemůžu

Ono na vzhledu asi nezáleží,vždyť víte
a konečně já můžu mít na sobě čepici s nápisem guncenter,bundu mujglock,na tričku napsáno Kalashnikvo World Massacre Tour,vypadat jak vypadám a stejně narazím v půl jedné v noci na mamlasy co chtěj zjistit jestli nemám navíc pár drobnejch,nebo zbytečnej mobil 

Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.