Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: mám
Ano, tak to je.RL píše:String: Jestli si dobre pamatuji tak jsi byl na KOS 1 a byl jsi tam jen 1 den a druhy den jsi neprisel a ani se neomluvil.
Ano moje kurzy jsou mozna narocnejsi na psychiku, ale od prveho zacatku je to ucelem. Na ulici se te nikdo nebude ptat jestli jsi v pohode a pripravenej resit pripadnou situaci:-D to muzes jit strilet mirenou strelbu na 25m kde pri tom muzes rozjimat...
Jestli se ti nelibi prirovnani MG= male genitalie (myslim, ze jsem to slysel na zavodech a pobavilo me to....jak to nekomu z mg rikali) tak je to jen tvuj problem a ja s tim nemam zadny problem. Tohle jsem ti rikal pri tom kdyz jsi mel strilet. Jestli te to vytocilo a nastvalo v tu chvili tak je jen dobre a byl to ucel, protoze to navodi stres a clovek pak nestrili tak v klidu jak by mel
Jestli jsi mel dalsi problem, ktery jsi nemohl unest a druhy den jsi kvuli tomu neprisel tak jsi to mel resit hned a se mnou a ne "plakat" ted na foru. Ale asi je to tvuj styl schovavat se za pc a resit situaci mesic po tom.
Radek Libovicky
P.S. Rad prijmam kritiku a kazdy prispevek co poslu dokazu podepsat svym jmenem, protoze se nemam za co stydet a schovavat se za nick
Já byl a nebylo to pro mě moc dobré, nejsem zrovna super silný jedinec a evokovalo mi to moc nedobrých vzpomínek ... Už jsem se prostě nechtěl vracet znova.daveG17 píše: Chápu Stringův dojem ohledně vojny a buzerace. Já na vojně nebyl, takže to ve mě nevyvolalo žádné zasuté nepříjemné vzpomínky. Navíc jsem něco podobného čekal. Tohle nebyla výchova, tohle měl být (a byl) výcvik.
Výborně, takže pan psycholog, který si přečte jednu reakci a hned vše zná, "máš jiný názor, tak jsi frajírek, který nic neumí ..." dobrý přístup, ale otázka je, jestli by se nedalo aplikovat v tomto případě heslo, podle sebe, soudím tebe ... přemýšlej nad tím ... Nic o mě nevíš a jsi hned hotov se svým soudem.karlik píše: String : jestli jsi chtel pochvalit jak jsi perfektni a dobrej a ze se nemusis nic ucit tak na takove kurzy opravdu nechod, protoze to je vsude stejne. Byl jsem na kurzu od amiku a tam je to jeste horsi.
Mas moc velke ego, ktere si zbytecne honis a zastinuje te...misto toho, aby jsi se ucil nove veci tak pomlouvas a jeste k tomu neobjektivne.
takovych lidi jako jsi ty znam spousty a jsou to jen machri, kteri nic neumi
Vím že píšeš jen svůj názor, ale děkuji za něj, alespoň někdo chápe, jak jsem to myslel. Fakt si nemyslím, že jsem frajer, co všechno zná a všude byl.jbiker píše:Jen taková drobnost - na vojně jsem byl, takže na buzeraci a maskovaný hadry jsem dost alergickej. Suma sumárum: Předpokládám, že zkušený instruktor pozná, když někdo frajeří, nebo prostě jenom zazmatkuje. Takže pokud frajeří, tak ho při opakovaném prohřešku vykopnout z kurzu, pokud zazmatkuje, průměrně inteligentnímu člověku stačí napomenutí nebo vysvětlení (pokud tedy neprovede vysloveně nějakou zdraví ohrožující prasárnu - to zaslouží nakopat taky) . Já, bych tedy rozhodně žádné kliky "jako že za trest" nedělal !!!