Příspěvek
od Selag » pát 02.11.2007, 16:58
Gamba: Souhlasím, že tě neznám, ani nevím, co děláš. Jen sem si dovolil citovat tvé vyjádření o otravování policie občany. Není v tom nic osobního, jen mi prostě vadí chování policie na nejnižší úrovni. Mě také kolikrát za den šéf naštve, musím dělat, co se mi nelíbí, zákazníci jsou protivní, ale v konečném důsledku sem si tu práci vybral sám a můžu kdykoliv odejít. A že ji dělám dál, je jen a jen moje volba. A to, že se sleduje, kolik kdo udělal kopií - spotřeba papíru i toneru, sleduje se spotřeba PHM, kde se kdo courá, použití mob. telefonu, pevných linek, používání pracovních ochranných pomůcek, využívání služebních vozidel..... neberu jako buzeraci, ale snahu o snižování nákladů. Myslím si, že žádný šéf ve firmě nevidí rád zbytečné zvyšování nákladů. A pokud by nebyla kontrola, tak ty náklady porostou sakra rychle - je to lidská přirozenost. Ale ještě sem tady opravdu nezaregistroval, že by si tady na tyto okolnosti stěžoval někdo jiný, než příslušník PČR. Prostě mi vadí, že do PČR plyne nemálo peněz a za tyto peníze dostává občan minimální službu. Prostě to vypadá, že PČR jen bere a co za to dává - do toho už nikomu nic není.
Glock 17, CZ 75 TS konfigurator, Sig 226 X-Five, DD M4, CZ 75 TS2 Depp Bronze, Ruger SP 101, KMR L-02 Spectra