A máš jen pistoli, nebo celej palebnej průměr?FRENKY píše:johny: Trvale náboj v komoře (kohout samo spuštěný). I v noci. Je to nejpraktičtější.
Bydlím v přízemí a při případné "balkonové infiltraci" by nemusel být na nějakou další manipulaci čas.
Kam všude...
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat ![]()
Zbraň: GLOCK
Jste mi povědomý, cizinče... nestříleli jsme už někdy po sobě?
Ještě fakt nevím, zatím jsem držel jenom G 21 C...Takže si chci 17 i 19 pořádně ochytat 
Tak ale zase nemám nějakou medvědí tlapu, tak myslím, že i 19 by mohla být pohodlná
...Uvidím , chce to pořádně vyzkoušet 
Johny mě předběhl
Jo co je to : celej palebnej průměr
???
Tak ale zase nemám nějakou medvědí tlapu, tak myslím, že i 19 by mohla být pohodlná
Johny mě předběhl
Jo co je to : celej palebnej průměr
Fortis cadere, cedere non potest
(statečný muž padne, ale neustoupí)
(statečný muž padne, ale neustoupí)
Cece, ty mi odpovidas jako:johny píše:Víš, je v tom trošku touha pocítit "jednotu se souvěrci". Trošku mne mrzí, že třeba v té práci se od šéfa dovím, že jsem totální magor (a nemyslí to v žertu, na to ho moc dobře znám), když vidí, že se ráno po příchodu odkšírovávám z podpažního pouzdra, odkládám pistoli a odpoledne se znova "omašlím", přehodím bundu a pádím domů.cmk píše:Johny - vubec nekoukej na to, kam ji nosi kdo jinej...
Kdyby ses zeptal na nejakem verejnejsim foru, tak by ti 98% lidi reklo, ze nenosej vubec...
Nos tam, kde uznas za vhodny
Je s podivem, že můj tactical folder v kapse mu nevadí (ten asi není tolik vidět). Že je to koníček jako každej jinej, že chodím z práce poslední dobou potmě, že nikdy nevíš, kam se nechomejtneš..ne. A jako udělat si zbrojní pas, koupit si pistoli, projít všechny peripetie, poplatky aj. a pak ho mít doma ve vitríně...no, já nevím. Na to jsem si pistoli nekoupil.
Je mi líto, jak je na zbraně pořád pohlíženo. Jak tu má někdo v podpisu - "nezabíjejí zbraně, ale lidé, kteří je ovládají". Nikomu nevadí kretén, kterej zparchantí rotvajlera (to je horší zbraň), nikomu nevadí vylízanej adolescent s vytetovaným hákáčem na rameni, kterej v ruce nervózně hněte boxera. Ale člověk, který u sebe nosí pistoli, je málem agent Talibanu.
Sorry, kluci, uhnul jsem od tématu. Ale potřeboval jsem to napsat.
- bych tvrdil, ze kdo nosi u sebe zbran je magor
- nesounalezim s "komunitou" strelcu
...
Ja jen napsal, ze to je vec, kterou musis vedet nejlip sam
Ale rejpnu si
A chces-li slyset co ja - nosim stale az na vyjimky.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Zbraň: GLOCK
johny. Mám nejlepší zkušenost s nošením Glocka v pádle od Fobusu. V práci to nenápadně sundám z pásku, vybiju a dám do spodního šuplíku u stolu. No a při odchodu dám zásobník, pouzdro na pásek, Glocka do něj a natahuju na chodbě nebo parkovišti. Kolegové vědí, že mám zbraň a někdy jí nosím, ale to neznamená, že jsou všichni ochotni to tolerovat. Např. při mém působení v jedné nejmenované "velké modré" firmě jsem s tím měl problém. Začalo to tím, zda jsem normální, pak, že se oni cítí ohroženy (začaly to kolegyně - ženské) a pak nějaký citace z firemních předpisů atd. Takže jsem pak zbraň a nošení před nima skrýval ještě víc než požaduje zákon
Naštěstí jsem tam moc dlouho nepracoval 
Jasik: Já teda nosim glockouše do práce taky, ale do žádnýho šuplíku
ho nedávám. Mám ho pořád u sebe. Jsem v kanclu jen s jednim kolegou
a tomu to ani v nejmenšim nevadí, naopak ho chce pořád ukazovat
a fotit mě s nim

ho nedávám. Mám ho pořád u sebe. Jsem v kanclu jen s jednim kolegou
a tomu to ani v nejmenšim nevadí, naopak ho chce pořád ukazovat
a fotit mě s nim
Glock 19, browning, CZH 2003 Sport, ZKM 456, Arminius HW 38
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ
Ja ho takisto nosím všade, až na výnimky. Niekedy aj do práce. Doma to vyložím na stolík s plným zásobníkom. Keď som už prekonal peripetie so zbrojákom a zaplatil toľko peňazí, ešte aby som ho nenosil?! Pomerne rýchlo som si na zbraň zvykol. Minule som išiel na návštevu bez a vôbec som sa necítil príjemne. Je to tak aj u vás?
Nosím vždy a všude. A když ,,nenosím" protože se zrovna sprchuju, spím,souložím atp. je vždy po ruce. Tenhle stav trvá už cca 15 let a neumím si představit, že by tomu někdy bylo jinak. Akorát v práci je to trošku jiné bo v práci nosím dvě. Ale u mně v práci nosí všichni takže to nikomu nepříjde divné
. R
Si vis pacem, para bellum!
Kdyz mam kalhoty, tak na nich mam opasek, na opasku pouzdro s pistoli (CZ75), 4 zasobniky a pouzdro s teleskopem. Kalhoty si oblekam, kdyz rano vstanu, svlekam, kdyz jdu vecer spat. To pak lezi u postele na zidli a pistole na nocnim stolku. V pistoli je plny zasobnik a jeden naboj v hlavni, kouhoutek spusteny a tedy z principu funkce je manualni pojistka odjistena (v tomto stavu nelze zajistit)