Airsoft, vzduchovky, černý prach, praky, nože, slzáky a další
Zbraň: GLOCK
Mám ho z téhož e-shopu. Pan Šulc je velice vstřícný a měl jsem štěstí, že v té době zrovna kydex měl na skladě. I mně došel Seal v nylonu, ale nylon jsem poslal zpět a pan Šulc mi poslal kydex. Ale když napíšeš do SOGu, podobně jako já, tak oni ti napíšou, že když jim nylon pošlelš, oni ti ho vymění za kydex. On se totiž přestal kydex k Pup Elite dodávat!!! Je to výmysl SOGů, protože prý ze zkušeností vojáků vyplývá, že je lepší nylonový pouzdro s tím překrytem. S tím sice nemůžu souhlasit, ale budiž. To nylonový pouzdro mi připadá spíš nepraktický.Andy4 píše:johny: kde jsi kupoval svuj seal pup? ja ho mam z noze-nuz
Ja teraz tiez zhanam Seal Pup Elite s Kydexom. Mailujem s viacerymi obchodmi v CR tak podam info ked sa vsetci ozvu.Andy4 píše:johny: kde jsi kupoval svuj seal pup? ja ho mam z noze-nuz a jak jsem psal prislo v nilonovem pouzdru i kdyz melo byt kidexove2x jsem se s nim panu Sulcovi pripominal, ale nepodarilo se mu ho zajistit, uz je to asi vic jak rok..jinak jsem byl se sluzbou/komunikaci spokojen-budu od nej mit i to spyderco, co je na ceste