ouuu shit..... takze se doporucuje k pistoly mit mobil s plne nabytou baterii..... ale znam se.... vim ze bych hned volal..... co by utocnik odbihal volal bych..... zazil jsem jednou dost neprijemnou vec..... v budejcich jsou jako v celych nadhernych jiznich cechach rybniky... jednou sem se prochazel s pritelkyni a psama po mezihrazich cca 4m plus nasep... no a najednou tam vyjel starej petkovej bavorak... dva vozraly kreteni se prohaneli po tech hrazich a mezihrazich... vytaceli motor no zkratka delali bordel... me i se psem malem zajeli ... po petiminutach nas dohnali a tam sejmuli malem jednu pani... neni to prijemnej procit kdyz na vas najizdi auto... a skakat do polozamrzliho rybniku se nam hned nechtelo... no tak sme zavolali benga a policie tam byla behem 4 minut... chytili je... dneska bych asi reagoval stejne...volal bych benga a pri dalsim najizdeni bych jim prostrilel gumy.... co vy na to?Smith píše:...ono totiž o tom, kdo bude "poškozený" a kdo "pachatel" občas rozhoduje jenom to, kdo dřív vytočí 158
Za oslňování tě zastřelím, hrozil řidič po honičce
Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Glock 19
rychle nejezdil... tam se ani nedalo... spis prudce zrychloval vzdy... trefit nikoho jineho moc neslo jezdil na mezihrazich tzn. hraz, napravo rybnik na levo rybnik... slo se mu odskocenim vyhnout... no takovahle situace je proste hodne specificka a zalezi na kazde malickosti a detailu... ale tema k pivu dobry
Glock 19
Zbraň: GLOCK
Je možné považovat dlouhodobé a úmyslné oslňování dálkovými světly vnoci za ohrožení bezpečnosti v silničním provozu?Myslím že ano!Proto se celá událost měla nahlásit PČR i s číslm zjištěného vozu.Pokud by se mě snažil oslňující řidič chystal napadnout ve vzteku,pak teprve by mohlo jít o obranu,kde je nutno zvážit volbu zbraně,či způsob obrany.Byl to přestupek,nebyl to TČ.Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!
kdyz me nekdo oslnuje ze zadu tak proste sklonim hlavu niz "ze zrcatek" a hold to prejdu... pokud sam pred tim neudelam nejakou hloupost, jako ze vjedu na dalnici z praveho pruhu do leveho tesne pred rychle jedoucim autem tak budu predpokladat ze dotycny zapomel proste vypnout dalkovy... reseni je jednoduche... necham ho predjet a parkrat na nej sam bliknu... rozhodne ten co vytahl bouchacku je magor a zaslouzil by sebrat zbrojak na peknejch par let... apokutu
Glock 19
alpha: hmm jasny... co takhle...za krytem bych na chlapka zarval at to odhodi nebo ho smaznu... kdyz to bude polda nebo se ten clovek bude branit urcite na me zpatky zarve co je zac a co jde... myslim ze nasra.ej clovek jako v tomhle pripade by me odpalkoval nadavkou nebo strelbou misto toho aby v desetine vteriny vymyslel vymluvu ze je polda
je jasny ze bych hned nestrilel
EDIT BY MODERATOR: nepoužívejte citace na příspěvek, který následuje citovaný!
je jasny ze bych hned nestrilel
EDIT BY MODERATOR: nepoužívejte citace na příspěvek, který následuje citovaný!
Glock 19
Bohužel někdy by snad i bylo adekvátní na druhého řidiče vyslat řízenou střelu, protože vědomě a úmyslně ohrožuje zdraví a život jiných a využívá anonymitu své plechové krabice. A když na něj zavoláš PČR tak co policisté zmůžou, když nejsou svědci.
A v podstatě je jen otázkou času, kdy takový debil způsobí nehodu a po vyšetření nehody viníkem bude někdo jiný.
Konkrétně se mi stalo, že se řidič nechtěl nechat předjet. Jel cca 70 km/h, v zatáčkách 60 km/h, ale při pokusu o předjetí vždy zrychloval co jeho plechovka dokázala. Jak se ukázalo, tak 130 km/h na okresce nebyl jeho limit. Když takováto svině způsobí, že se předjíždějící střetne s protijedoucím vozidlem, tak padne vina na předjíždějícího. Já se o předjetí pokusil dvakrát, pak mi došlo že to není náhoda a předjel jsem ho tak, že ani nestihl zrychlit. Potenciální masakr jsem pak sledoval ve zpětném zrcátku - nebyl jsem sám, kdo se rozhodl ho předjet. Vozidlo za mnou také chtělo jet rychleji, než cca 80 km/h na které mezitím zrychlil. Další předjíždějící ale ještě netušil co je to za debila.
Ve výsledku já jsem na okresce (vemi široké a přehledné) dosáhl cca 160 km/h, to abych byl od toho debila co nejdál a ten druhý předjíždějící nešťastník měl dost místa. V zrcátku jsem pak sledoval zoufalý soboj dvou autíček o výkonu cca 50 kW, které postupně zrychlily až na cca 145 km/h (dle GPS), sledoval jsem dvojité předjíždění (ano, předjížděný začal předjíždět další auto) a s hrůzou v očích jsem sledoval dodávku blížící se v protisměru.
Kdyby tam došlo k nehodě, tak bych toho debila asi šel vlastnoručně dorazit - kvůli tomu co prováděl tomu druhému řidiči jsem byl téměř nepříčetný.
Když urputně bránil v předjetí mi, tak jsem to bral v celku s humorem, ale dalšímu řidiči už šlo bez mála o život.
Uvažoval jsem, že zavolám PČR, ale jeho SPZ jsem neměl, handsfree také ne a co bych vlastně policistům řekl ? Že tam někdo jede jako debil ? Co by s tím asi tak mohli udělat ?

Konkrétně se mi stalo, že se řidič nechtěl nechat předjet. Jel cca 70 km/h, v zatáčkách 60 km/h, ale při pokusu o předjetí vždy zrychloval co jeho plechovka dokázala. Jak se ukázalo, tak 130 km/h na okresce nebyl jeho limit. Když takováto svině způsobí, že se předjíždějící střetne s protijedoucím vozidlem, tak padne vina na předjíždějícího. Já se o předjetí pokusil dvakrát, pak mi došlo že to není náhoda a předjel jsem ho tak, že ani nestihl zrychlit. Potenciální masakr jsem pak sledoval ve zpětném zrcátku - nebyl jsem sám, kdo se rozhodl ho předjet. Vozidlo za mnou také chtělo jet rychleji, než cca 80 km/h na které mezitím zrychlil. Další předjíždějící ale ještě netušil co je to za debila.
Ve výsledku já jsem na okresce (vemi široké a přehledné) dosáhl cca 160 km/h, to abych byl od toho debila co nejdál a ten druhý předjíždějící nešťastník měl dost místa. V zrcátku jsem pak sledoval zoufalý soboj dvou autíček o výkonu cca 50 kW, které postupně zrychlily až na cca 145 km/h (dle GPS), sledoval jsem dvojité předjíždění (ano, předjížděný začal předjíždět další auto) a s hrůzou v očích jsem sledoval dodávku blížící se v protisměru.
Kdyby tam došlo k nehodě, tak bych toho debila asi šel vlastnoručně dorazit - kvůli tomu co prováděl tomu druhému řidiči jsem byl téměř nepříčetný.
Když urputně bránil v předjetí mi, tak jsem to bral v celku s humorem, ale dalšímu řidiči už šlo bez mála o život.
Uvažoval jsem, že zavolám PČR, ale jeho SPZ jsem neměl, handsfree také ne a co bych vlastně policistům řekl ? Že tam někdo jede jako debil ? Co by s tím asi tak mohli udělat ?
Shi: tak na druhou stranu, mohl si ho poladit uplne stejne, jak on ladil tebe
.

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Shi: . Téme na dlouhé zimní večery...
...já jezdím každé ráno po jižní spojce, mohl bych o chování "řidičů" psát romány. To nejmenší je, když ti to někdo zasune ve 100km/h 0,5m před nárazník s následným zpomalením na cca 60km/h. Když ho, nedej bože, následně předjedeš, honí se za tebou, najíždí nebezpečně blízko a dělá další různé voloviny nad kterými zůstává rozum stát.
Jednou jsem se musel vyhýbat náctiletým v rychlém autě neb mi nedali přednost. Bylo to o fous. Troubením jsem je upozornil, že udělali něco špatně. No, předjeli mě, děsně se chechtali a ve 100km/h mi mrskli kelímek se zmrzkou na čelní sklo. Byl jsem rád, že jsem to setřel stěračem a do někoho to nenapral. A co že si na nich člověk vezme? Takový "lidé" se jednou (doufám) vytrestají sami. Nám nezbývá než se modlit, aby někoho slušného nevzali s sebou.
V takových chvílích si člověk přeje aby zasáhla i ta pozemská spravedlnost. Ale to je v našich podmínkách asi dost utopie

Sry za OT, po ranní jízdě jsem si musel ulevit
...já jezdím každé ráno po jižní spojce, mohl bych o chování "řidičů" psát romány. To nejmenší je, když ti to někdo zasune ve 100km/h 0,5m před nárazník s následným zpomalením na cca 60km/h. Když ho, nedej bože, následně předjedeš, honí se za tebou, najíždí nebezpečně blízko a dělá další různé voloviny nad kterými zůstává rozum stát.
Jednou jsem se musel vyhýbat náctiletým v rychlém autě neb mi nedali přednost. Bylo to o fous. Troubením jsem je upozornil, že udělali něco špatně. No, předjeli mě, děsně se chechtali a ve 100km/h mi mrskli kelímek se zmrzkou na čelní sklo. Byl jsem rád, že jsem to setřel stěračem a do někoho to nenapral. A co že si na nich člověk vezme? Takový "lidé" se jednou (doufám) vytrestají sami. Nám nezbývá než se modlit, aby někoho slušného nevzali s sebou.
V takových chvílích si člověk přeje aby zasáhla i ta pozemská spravedlnost. Ale to je v našich podmínkách asi dost utopie

Sry za OT, po ranní jízdě jsem si musel ulevit

...zbraně, mám zbraně
HV: buď nad věcí, takoví se vytrestají často dřív, než bys sám doufal...
Chodím na oběd přes celkem rušnou silnici, jsou tam dva přechody za sebou, před a za křižovatkou. Jednou takhle na začátku zimy, mrholí, kosa jak z nosa, většina řidičů ještě na letních gumách se spořádaně šourá. Přicházím ke kraji přechodu, projíždí fabie, asi trochu rychlejc, ale zese nejsem svině abych ho nutil zastavovat, tak zpomalím krok a fabka projede. Chystám se vkročit do vozovky, ale 20 metrů za ní nějaký malý bžundaj či co, motor vytočený, řidič dělá, že mne nevidí. Zadržím a říkám si: ty na to dojedeš. Za ním nalepený nějaký pažout, stejně hovadským způsobem se přede mne narval, i pravím sobě: ty na to taky brzo dojedeš.
Za ním dalších 20 metrů někdo lehce přibrzdil a já v pohodě přecházím. Udělám asi dva kroky a slyším smyk a pořádnou ránu. Fabka pouštěla chodce na dalším přechodu, bžundaj to za ní taktak dobrzdil a pažout do něj vletěl. Božím mlýnům tenkrát trvalo necelé dvě sekundy než je semlely.
Jo a taky se omlouvám za OT, ale já jsem pro to neoplácet, neškolit, Darwin to popsal už dávno
Chodím na oběd přes celkem rušnou silnici, jsou tam dva přechody za sebou, před a za křižovatkou. Jednou takhle na začátku zimy, mrholí, kosa jak z nosa, většina řidičů ještě na letních gumách se spořádaně šourá. Přicházím ke kraji přechodu, projíždí fabie, asi trochu rychlejc, ale zese nejsem svině abych ho nutil zastavovat, tak zpomalím krok a fabka projede. Chystám se vkročit do vozovky, ale 20 metrů za ní nějaký malý bžundaj či co, motor vytočený, řidič dělá, že mne nevidí. Zadržím a říkám si: ty na to dojedeš. Za ním nalepený nějaký pažout, stejně hovadským způsobem se přede mne narval, i pravím sobě: ty na to taky brzo dojedeš.
Za ním dalších 20 metrů někdo lehce přibrzdil a já v pohodě přecházím. Udělám asi dva kroky a slyším smyk a pořádnou ránu. Fabka pouštěla chodce na dalším přechodu, bžundaj to za ní taktak dobrzdil a pažout do něj vletěl. Božím mlýnům tenkrát trvalo necelé dvě sekundy než je semlely.
Jo a taky se omlouvám za OT, ale já jsem pro to neoplácet, neškolit, Darwin to popsal už dávno

dovolim si zde reagovat na povedene vypraveni o predjizdecich orgiich... vim je to mimo tema ale prece... jel jsem za land roverem defenderem a pred nim jela skodovka... ten skodovkar delal presne to same co jste popisoval branil predjizdeni a vyvolaval nebezpecne situace... ten borec v defiku ho vsak prekvapive predjel a v ten okamzik seslapl brzdu na podlahu... vysledek? skodovka o metr kratsi... landak mel jen zbytek jeho laku na zadni casti podvozkoveho ramu... ja jsem to sledoval z bezpecne vzdalenosti ale tomu defikovi jsem tleskal... konec
Glock 19
Nejlepší je AVIA,všimli jste si že je vždy první?Dnes sem za jednou jel 30km do kopce 15km/h a z kopce 80km/h proste v serpentinách ho nešlo předjet pořád auta v protisměru,on na stranu nechtěl uhnou ač se za ním táhl kilometr aut.Kdyby chtěl tak nějaké ty místa pro odstavení tam byli.No přiznám se jel jsem dodávkou a když se naskytla příležitost tak jsem neodolal a trochu sem ho poslal do příkopy,holt taky jsem jen člověk.Zajímavé bylo,že potom už se držel na stranu a ostatní pouštěl.Tak jsem asi taky silniční hovado,ale co už.Omlouvám se za OT.