Ok, to jsi mě uklidnil A ještě jedna věc, na jaké díly a příslušenství potřebuji žádost o koupi. Jak je to obecně. A co bych musel udělat, kdybych chtěl koupit třeba hlaveň, nebo závěr z ameriky, pokud vůbec jde tato věc udělat. A kdybych to nechtěl mít stále na zbrani, ale třeba jen výměnou na mířenku na střelnici.
Obecně na hlavní části zbraně, tj. u glocka rám, hlaveň, závěr.
Jednoduše na to, na čem je číslo zbraně. Pokud si pořídíš např. jinou hlaveň - budeš mít další průkaz zbraně pouze na tu hlaveň. V případě, že ji namontuješ do zbraně budeš muset mít u sebe oba průkazy.
Ok, a kdybych tedy chtěl koupit hlaveň z améru, jak bych měl postupovat. Musel bych zažádat o koupi zbraně, nebo něco takovýho? Nebo stačí, když ji přinesu na policajty na registraci. Co by to pro mě znamenalo. Děkuji za informace A ani nevím, jestli je na hlavni či závěru od výroby vyraženo číslo, nebo by mi to museli někde udělat.
Především musíš vyřídit povolení k trvalému dovozu zbraně. V jůesej se zase bude vyřizovat vývozní povolení, chvíli to může trvat. Kolky u nás, kolky u nich. Tady si to budeš muset proclít a zajít s tím na zkušebnu, aby ti tam bouchli značku. A nakonec běžná registrace.
Ok, tak to se mi nebude chtít, takže to udělám jednodušeji... Nic kupovat nebudu A jak to maj tedy ve státech? Co můžu nechat poslat bez nějakýho papírování a co už musím tak komplikovaně, jak jsi psal?
[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.