Politika není nic pro mě,přijde den kdy bude všem vystaven účet.Co řekne třeba pan Topolánek až mu lid předhodí,zločiny proti národu,ožebračení národa,sebeobohacování,pošlapání práv občanů,útisk, atd.?
Nechci spasit svět,po pravdě mi je u P….e kdo s kým a kde.Chci klid,bezpečí pro rodinu,mít kde hlavu složit a jíst.Kdo mi v tom brání,je nepřítel.Ostatní mi nevadí.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tohle nadavani na konkretni politiky je zlo. Topolanek je mozna EVIL, ale predstavim si na jeho miste paroubka a jeho bolsevisticky hrimani, a rikam si "mozna je jeste dobre ..."
Cesta vlevo či vpravo bez rozdílu.Každý den kdy lidé jdou do práce a zapínají stroje (ne proto že vypadne jídlo ale pracují aby pracovali a mrhali energií) nás přibližuje neodvratitelnému konci.Nejprve vzrostou ceny,pak nás odzbrojí a pak to jebne.Takže to není o stranách a loutkách v nich.Jména byli uvedeny pro ilustraci nic víc.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.