Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
bushman, nemyslim, ze je to az take jasne ako vravis. Povelom nabijat sa moze mysliet vlozenie zasobnika a vsunutie naboja do nabojovej komory. hadat sa nejdem, ale nenasiel som presnu upravu. Nasiel som ale nepriamu definiciu nenabiteho stavu:bushman píše:Nabita zbran je zbran, ktora ma v nabojovej komore naboj. Co sa robi pri povele nabijat?? Vsuva sa naboj do nabojovej komory. To je jasne ako facka. Aj ked nie kazdemu. A ci by som vystrelil v autobuse mhd?? To je tazko povedat, muselo by ist naozaj o extremnu situaciu kedy by mi naozaj islo o krk.
sedam si vzdy ke zdi na tu stranu kde mam glocka... treba v restauraci kdyz jsem tak si klidopido budnu sundam ale glocka mam v boxu smerem od lidi nebo ku zdi... jinak pri trose sikovnosti lze bundu sundat tak ze zaroven vyjmu glocka.... a mam ho v one bundebushman píše:Zdar hosi, tento prispevok nebude mat s temou nic spolocne, ale predtavte si situaciu : Sedite vo vlaku v kupe s niekolkymi ludmi, cesta je dlha a je strasne teplo. Vy mate na sebe vetrovku a pod nou iba tricko, samozrejme na opasku svojho glocka..date si tu vetrovku dolu alebo sa roztopite?? Glocka mate nalavo a ludi tiez nalavo takze zamaskovat zbran by neslo.