Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
Když máš natáhlej kohout,tak je chod minimální.U gločka jsem si zvykl namáčknout.Ivoshek píše:Krátký chod spouště u 92ky? Já mám na Glockovi chod 2,5 mm, když jsem střílel z Berrrrettty, tak jsem myslel, že to snad nikdy nevystřelí a ten hnusnej odpor na konci, fuj. Nejhorší spoušť v SA, co jsem kdy viděl, DA jsem naštěstí nezkoušel.
já to vidím jako ty, ale zase když si vzpomenu, co jsem zažil s těma pětasedmdesátkama, co jsem měl předtím a jak jsem přemýšlel, čím to, že mi to ty závady dělá furt, ať dělám co dělám a ať utrácím za puškaře jak utrácím a když si vzpomenu na jednoho kluka, co na závodech s úlevou pronesl, že od doby co nemá pětasedmu, nemusí vozit s sebou pro případ havárie pružiny, kolíky, záchyty závěru, úderníky, vytahovače, šroubovák, brusku, svářečku .... tak jsem rád, že to už rok a půl neřeším a že mi stačí mujGlockcybernetic píše:S474N
no práve ta vôľa byť nemôže.Keď zatlačíš na hlaveň ,mala by sa oprieť o kulisu.To že tam ta vôľa je ma za následok posunutie záveru dozadu.Ak by tam nebola,záver by sa nepohol.