Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Zbraň: GLOCK
Zbraň: GLOCK
http://bazar.zbran.net/KOUPÍM BROKOVNICE 2008-11-14 15:39:28
Koupím brokovnici jakékoliv ráže bez zbrojního průkazu. salvatore3@seznam.cz
Email salvatore3@seznam.cz Telefon SMAZAT
KOUPÍM KULOVNICE 2008-11-14 15:38:44
Koupím kulovnici jakékoliv ráže bez zbrojního průkazu. salvatore3@seznam.cz
KOUPÍM PISTOLE 2008-11-14 15:37:55
Koupím pitoli jakékoliv ráže bez zbrojního průkazu. salvatore3@seznam.cz
KOUPÍM REVOLVERY 2008-11-14 15:37:14
Koupím revolver jakékoliv ráže bez zbrojního průkazu. salvatore3@seznam.cz
Nechápu. Co by tak člen ochranky měl nosit? Možná ceduli ,,Bodněte si do mně". Ten chlap tam zřejmě byl ve výkonu služby(ústroj na to nevypadala,ale to nechci hodnotit,třeba to byl záměr) a musí počítat se vším. Ale když je cityshark tak chytrý může si vzít do ruky klacík(velky klacek by ochranka přece mít už neměla)a může si hlídat sám. To jsou kecy lidí co takové situace nikdy nezažili a přeju jim aby ani nezažili. Lépe je si sednout doma na prdel a kritizovat. Kritizovat cokoli, třeba i něco čemu hovno rozumí.cityshark píše:1) Co ma co ochranka nosit zbran?
2) Co ma co ochranka strilet pred nekoho do zeme?
Nebudu tady hodnotit tvoje zkušenosti s ochrankářema, každý máme své.cityshark píše:rostar - chapu tvoje rozhorceni, mozna jsem mel napsat "strelnou" zbran. Jinak at si nosi co chtej. Ale co ja jsem se vzdy setkal, tak ochrankari byli pripadi opravdu k pohledani. A pokud nejaky zbrane, tak s plynovkama jeste nosicima je venku, coz o necem svedci.
A co se ochranky vubec tyce, tak jim zakon zadny moznosti navic (jako treba policii) nedovoluje. Tedy opravdu nechapu, na co ochranka staveniste nebo co to bylo nosi strelne zbrane. Maximalne to chapu tak, ze na svoji obranu stejne jako bezny civilista. A pak uz tedy nechapu 100x, ze pouzil zbran strelnou a nasledne ho nekdo smahnul, fakt mi to cely smrdi.
Byt ten kdo se jakkoliv hadat taha nuz (budu-li verit mediim), je idiot, ochrance ze svy osobni zkusenosti z okoli, kde "hosi v cernem" soustavne porusuji svoje pravomoce, proste neverim. Just my 2 cents.