Příspěvek
od Glockmaniak » sob 24.1.2009, 18:06
Ale no tak pánové... začínám si tu připadat jako na trhu a ne na seriozním fóru. Chováte se jako typický češi. Už po několikáté opakuji, že znám i spoustu kluků z MP a dělají svojí práci opravdu dobře. Dobře se s nimi i povídá a mohu potvrdit, že nejsou všichni zamindrákovanými jedinci. Já jim nikdy nezapomenu, že když jsem například pomáhal v Praze při povodních, tak nebýt MP, která nám ze svého poskytla teplý čaj a bagety, tak ty naši ťulpasové, by nás tam nechali zhebnout. Při potopách navíc MP Praha odvedla velmi záslužný díl práce a kdo tvrdí opak, tak si nevidí na špičku nosu. No hold jsme již takový národ, že zásluhy rádi zapomínáme, ale u piva nadáváme o stošest. Kdysi jsem četl na foru Seznamu zprávu, že opilý hasič zavinil autohavárii. Bylo to mimo službu a jel vlastním autem. No a samozřejmě v hlasování vyhrál příspěvek asi tohoto znění: Hasiči neumí nic než chlastat, jsou to vychlastaný mozky" Pokud takovýhle příspěvek vyhraje diskuzi, tak je to jen špatná vizitka tohoto národa, který kvůli jedné zprávě rázem zapomene na vše dobré co kdy hasiči udělali.
A kdyby vám tenhle příklad nestačil, tak dám ještě jeden, který se vás všech bezprostředně týká. Jednou jsem byl na jedné akci, kde se nacházeli opravdu hodně dobří borci z jedné státní ozbrojené složky. O jejich profesionalitě rozhodně nepochybuji. Bylo to dost o čekání a tak jsme si krátili chvíli hovorem. Mimo řečí jsem se zmínil i o foru MujGlock s tím, že jsem tu něco četl. Pak to nastalo. Věty typu: "Ty chodíš na forum těch dementů" nebo "Antireklama na Glock" či "Kdyby znal ty machry Gaston Glock tak se propíchne vidlema" patřili opravdu k tomu méně ostrému, co při tom rozhovoru padlo. Viděno jejich očima jsem tu banda budižkničemů, co netrefí stodolu zevnitř a svoje mindráky zahání tím, že si koupí Glocka. Bránil jsem nás do posledního dechu, to mi věřte, protože vím, že tady takoví lidé jistě taky jsou, ale na druhou stranu jsou tu lidé (některé z nich znám osobně), kteří nejsou jen inkousti na foru, ale opravdoví odborníci, pro které je střelba a vše okolo život. Teď s tím vaším nadáváním na MP jste mi připadáte stejně jako ty kluci tenkrát tam. Ubozí. Pamatujte si jedno. V každé zemi, v každém národě a v každé práci se najdou lidé zlí i dobří, chytří i hloupí. Pokud toto nechápete, můžete jít točit válečné filmy, kde jsou všichni němci hloupí a zbabělí a všichni američané chytří a chrabří. Adios.
Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58