Střelnice Pardubice

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od jan21 » pát 24.4.2009, 12:03

Ano je pravda, ze ten starsi pan (jeho jmeno neznam) je prijemnejsi, na nej jsem ale zatim narazil za celou dobu pouze dvakrat.

Jsem tam taky vetsinou sam a maximalne tam byli 2 pistolari. A obcas si jde provetrat par myslivcu kulovnici.

Příspěvek od Sobull » pát 22.5.2009, 10:29

Tak další info pro Padubice: Včera jsem se stavil na střelnici v Sezemicích, zatím jen cestou kolem pro informace a musím říct, že úplně jinej svět. Obsluha velice ochotná, hned mě provedli po celé střelnici.
Je tam asi 10 stavů, max vzdálenost 50m. Není žádný problém střílet z jakýchkoli kulových zbraní nebo si uvařit kafe :) .
Provozní doba pro veřejnost čtvrtek a neděle od 15 do 18 hod, po dohodě i jiné dny. 70Kč za stav a hodinu s tím že čas se prý neměří...
Když bude čas příští týden, stavím se tam zastřílet.

Příspěvek od Glock1773 » sob 23.5.2009, 18:42

super info,zítra to du zkusit :twisted:

Příspěvek od Sobull » ned 24.5.2009, 10:55

Napiš pak, jak to dopadlo a probíhalo. Dík

Příspěvek od pida363 » pon 25.5.2009, 14:07

Prosím, kde to v Sezemicích najdu? jezdím tudy poměrně často a tak by se mi to dost hodilo. děkuju za radu a odpověď
nenaser mě...

Příspěvek od Sobull » úte 26.5.2009, 7:06

Když pojedeš od Pardubic, tak na kruháku doleva, jako na kunětice. Po asi 200 metrech je křižovatka, kde je mírně doleva na kunětice a mírně doprava na střelnici, je tam dokonce směrovka střelnice. Pak je tam asi po 100 metrech odbočka doprava mezi domky, taková betonová cesta.

Příspěvek od Glock1773 » pon 08.6.2009, 19:02

Tak sem se včera konečně dostal k tomu zajet si zastřílet do Sezemic(i přes skvělí předešlí popis cesty sem skončil v poli,tu odbočku mezi domky sem minul :( ) a musím říct,že to tam není vůbec špatný(ne v tom poli,na střelnici).Střelba je řízená (velmi hlučným pánem),který v tak akorát dlouhých intervalech střelbu přeruší a střelci si mohou (založit terč,pozalepovat díry atd.)Jedné takové přestávky sem využil k založení své dřevěné cedule(kterou sem vyfasoval) s terčem do předem připraveného otvoru na 25m.Za 10kč si půjčil dalekohled,připevnil na stojan vyladil na terč,nasadil brýle a sluchátka,hlučný pán povolil střelbu a můj Glock 17 už řádil :twisted: ,mám tušení,že pánovi na vedlejším stavu sem nastřílel minimálně 30 bodů :D
Za 45min sem vystřílel všechno co sem měl,tak sem stáhnul ceduli,posbíral nabojnice a protože sem měl všechno svoje zaplatil 80kč a zmizel.Myslím,že v blízkém okolí Pardubic nic lepšího není.
ZAHRÁVEJ SI S NEJLEPŠÍMA,STEJNĚ UMŘEŠ S OSTATNÍMA

Re: Střelnice Pardubice

Příspěvek od Sobull » pon 02.11.2009, 15:36

Ať nezakládám další téma.
Kde se dají v Pardubicích nakoupit náboje? Myslím aby měli aspoň větší výběr v 9mm případně nějaký puškový...

Zbraň: Glock 19

Re: Střelnice Pardubice

Příspěvek od camel » úte 23.3.2010, 8:42

Chtěl bych doplnit starší příspěvky z roku 2005 ohledně střelnice Hůrka v Pardubicích. Příspěvky některých střelců (Sobull,Jan21) zcela přesně vystihují skutečný stav. Chtěl bych Vás ubezpečit, že v roce 2009 byl přístup majitele úplně stejný a nezmněnilo se vůbec nic. :)
Pokud nejsi myslivec, tak se na tebe majitel p. Tomášek kouká jak na blbce. Když vytáhneš glocka, tak prokulí oči a řekne, že tyhle plasťáky tady nerad vidí ...... :D Byl jsem tam taky s kámošem střílet Novohradským Sa 58 a pan majitel málem spadl ze židle...... Diplomaticky řečeno má velice zvláštní přístup k zákazníkům. Nicméně na stavu není a po úvodním "bručení" už nic neřeší. Na stav s Vámi chodí pan Pleskot (pohodový důchodce), který tam dělá správce. Je velice ochotný,rád poradí a popovídá si. Pan Tomášek tam často vůbec není, tak že někdy všechno řeší pouze pan Pleskot a je to úplně v pohodě.
I přes výše uvedený "zvláštní" přístup majitele se toho nebojte a klidně si tam přijeďte zastřílet (není to až tak hrozný).
Pokud tam někdo pojedete poprvé, tak si vezměte mysliveckou kamizolku a hned ve dveřích pozdravte majitele po myslivecku "LOVU ZDAR". Pan majitel bude jistě ochotnější a příjemnější. :D :D :D

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz