Spolecna chuze s partnerkou/manzelkou/atd.

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Na které straně chodí Vaše partnerka/manzelka

Vpravo - podle etikety
17
35%
Vpravo - bez duvodu
7
14%
Vlevo - z taktickych duvodu
20
41%
Vlevo - bez duvodu
5
10%

Celkem hlasů: 49

Příspěvek od de-luxe » úte 17.2.2009, 19:08

PB píše:tohle tema je vylozene paranoidni. za chvili zacnete resit kerou rukou si utirat zadek abyste mohli do zlomku sekundy tasit *1114* zda se mi ze z nudy resite ptakoviny.
Tak nějak podobně.... Ale to je boj lidí, kteří nosí. Nikoho za to neodsuzuju, ale já s sebou píšťalu netahám a neumím si představit ten stres každodenního nošení. I když si to zde přítomní asi sotva uvědomí, nosit je dost svazující a psychicky zatěžující záležitost (minimálně podvědomě). Ten kdo nosí, musí být připraven na všechno a z toho pramení jisté, jak říkáš ty, paranoidní uvažování. Ale neberte to, prosím, jako kritiku. Každému co jeho jest. *52*

VIP člen

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Smith » úte 17.2.2009, 20:23

Žena vlevo.
Ať je to pobuda, nebo pes za plotem - první co ženská udělá, když se lekne: pověsí se na nejbližšího chlapa. No a v tom případě můžu zapomenout na levou ruku od ramene dolů, protože na ní je pevně přilepený alespoň půlmetrák navíc. :lol: :lol: :lol:

PB+de-luxe: To, že jsem paranoidní, neznamená, že po mě nejdou!!! :twisted:
"No jo, dvě dávky..." Vražkov, 6.9.2008, stage 5

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 17.2.2009, 20:28

de-luxe: pozor na to, nemusi se jednat vyhradne o noseni kratke palne zbrane, totez plati pri nozi/teleskopu/slzaku/atd., takze bych prosim nestacet to pouze na jednu vec *4*.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

HB

Příspěvek od HB » úte 17.2.2009, 20:34

Skoro vetsinou chodi v pravo, je to uz zvyk mit ji po silne ruce, obcas miva tendence skakat na prechody bez rozhlidnuti a pravou rukou ji snaz stahnu zpatky 8-) . Taky kdyz jdeme po chodniku, tak je na vzdalenejsi strane od vozovky. A za ruce se vodime tech 5 a pul roku co se zname pokazde, kdyz nekam jdeme, jinak to snad ani nejde :).
PB píše:tohle tema je vylozene paranoidni. za chvili zacnete resit kerou rukou si utirat zadek abyste mohli do zlomku sekundy tasit *1114* zda se mi ze z nudy resite ptakoviny.
No ja osobne si zadek neutiram rukou, ale papirem, kdyz uz jsme u toho ;). A jako tema to neni spatne, aspon to neni topic ve stylu po ste polozenych otazek od lidi, kteri neumi hledat ve foru.
"Be nice to America or they'll bring democracy to your country..."

VIP člen

Příspěvek od S474N » úte 17.2.2009, 20:48

HB: to vis, nekdo si radeji hraje na vojacky a utira si ten zadek rukou. Jenom by me zajimalo, jestli si ve dvaadvaceti uz konecne udelal papiry nebo jestli spoliha, ze se k nim dostane pres zeleny mozky. Taky je mozny, ze ma pocit, ze mu strelci lezou "do remesla". Tezko rict.

Obrázek

Příspěvek od snaper_mira » úte 17.2.2009, 21:42

Myslím že každý kdo nosí je pro zbytek světa paranoidní :lol: ... Já vím že jsem paranoidní a jsem na to hrdý i když jsem někdy extra paranoidní :D
Fortis cadere, cedere non potest
(statečný muž padne, ale neustoupí)

Zbraň: G19

Příspěvek od JAKLA » úte 17.2.2009, 22:04

No ja som sa už niekoľko krát mával teleskopom okolo seba a vždy som pri tom ocenil že osoba ktorá bola v tej chvíli so mnou bola po mojej ľavej strane. Možno to niekomu príde paranoidné, ale že som o tom uvažoval pred tým ako to bolo nevyhnutné tak nedostal niekto čo dostať nemal :!:

PB

Příspěvek od PB » úte 17.2.2009, 22:05

S474N píše:HB: to vis, nekdo si radeji hraje na vojacky a utira si ten zadek rukou. Jenom by me zajimalo, jestli si ve dvaadvaceti uz konecne udelal papiry nebo jestli spoliha, ze se k nim dostane pres zeleny mozky. Taky je mozny, ze ma pocit, ze mu strelci lezou "do remesla". Tezko rict.
muzu te ujistit ze papir uz par let mam a k tomu 3 zbrane (2x kat B a 1x C) kdyz na to nemas abys byl vojak tak si je aspon neber do ust ano? :lol:

Příspěvek od karel73 » stř 18.2.2009, 0:32

Hlasoval jsem poctivě pro - v pravo, podle etikety, protože tohle zrovna náhodou vím, ale také mi to je tak nějak pohodlnější. A taktiku zrovna tady až tak neřeším, chodníky mají různou šířku atd... Prostě ta situace se může začít odehrávat z různých směrů, tak to nechávám být.

Ale trochu sklouzávám k pohodlnosti, tahám ledvinku - takovou tu obyčejnou civilní, ne Aegis(když jsem jí zkoušel měl jsem jí jak vemeno), a když v ní mám zbraň jako pravák a dám si jí dozadu, nebo víc na bok( já vím, já vím, špatný a pomalý přístup ke zbrani), tak s ní de facto taky mířím na manželku.

Téma zajímavé a k zamyšlení, jen ty invektivy zbytečné, myslím. Porovnávat si pinďoury a bouchačky apod. si můžeme na střelnici, ne :D

Příspěvek od Black_Onyx » stř 18.2.2009, 0:37

Od doby co mám zbraň, tak skoro vždy vlevo. Glock ji tlačil, případně se za něj držela :lol:

Příspěvek od Nikdo » stř 18.2.2009, 9:47

Podle etikety: vpravo, nebo na "výhodnější" straně (od silnice, od čoklů etc.). Není důvod chodit jinak. V případě ohrožení bychom tasili oba a vzájemně si kryli záda *1582*

JWK

Zbraň: RUGER GP100, vz.58

Příspěvek od JWK » stř 18.2.2009, 10:41

tak je to idealni... pripadne ten s neprustrelnou vestou dopredu a ten s minibrokovnici pod plastem dozadu
Glock 19

Příspěvek od de-luxe » stř 18.2.2009, 11:39

S474N píše:de-luxe: pozor na to, nemusi se jednat vyhradne o noseni kratke palne zbrane, totez plati pri nozi/teleskopu/slzaku/atd., takze bych prosim nestacet to pouze na jednu vec *4*.
máš bezesporu recht...ale na nic jsem to "nestáčel", jen jsem řešil nošení krátké palné, abych nebyl OT :-)

čert: a máš recht podruhý, špatně jsem si přečetl tvůj úvodní příspěvek, kde se zmiňuješ i o teleskopický čabajce :-)

ale to nemění nic na tom, že podřizovat styl vedení partnerky za ručku životní filozofii "život je boj a svět je džungle", je už trošku moc přitažený za vlasy..dle mého soudu

/sloučeny tři příspěvky.

Příspěvek od Nikdo » stř 18.2.2009, 11:40

JWK: v případě, že oba nosí pistoli, je vhodné, aby měli rozdílné ráže, nebo alespoň provedení. Pak se lépe počítají body za alfy :lol:

Příspěvek od Mistral » stř 18.2.2009, 12:23

de-luxe píše:
Tak nějak podobně.... Ale to je boj lidí, kteří nosí. Nikoho za to neodsuzuju, ale já s sebou píšťalu netahám a neumím si představit ten stres každodenního nošení. I když si to zde přítomní asi sotva uvědomí, nosit je dost svazující a psychicky zatěžující záležitost (minimálně podvědomě). Ten kdo nosí, musí být připraven na všechno a z toho pramení jisté, jak říkáš ty, paranoidní uvažování. Ale neberte to, prosím, jako kritiku. Každému co jeho jest. *52*
No, ale piňoura taky nosíš, ne? Nepřipadá ti to jako svazující a psychicky zatěžující záležitost? :twisted:
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

Příspěvek od Nikdo » stř 18.2.2009, 12:36

de-luxe: kompromis mezi komfortem a bezpečností volí každý někde jinde. Někdo nezamyká auto a nechává v něm rádio, jiný nosí mimo pistole a náhradního zásobníku záložní revolver, obuch, baterku, pepřák, bandasku s pitnou vodou a zásobu jídla na tři dny. My ostatní se pohybujeme někde mezi :wink:

VIP člen

Příspěvek od S474N » stř 18.2.2009, 13:12

de-luxe: co se me tyce, tak volnou pravou ruku mam rad "prirozene". Partnerku jsem vzdycky automaticky "cpal" nalevo. Toto tema me napadlo az v souvislosti prave s etikou *4*.

Obecne je to uplne to same, jako kdyz prijdu do restaurace a nejradsi mam mista v rohu, kde je prehled o vsem a zaroven jsou kryte zada. Tyhle mista podvedome "preferuji" a automaticky k nim jdu. Neni to o tom, ze bych se porad ohlizel a podrizoval tomu svuj zivot, delam to "automaticky".

Obrázek

cmk

Příspěvek od cmk » stř 18.2.2009, 14:09

PB - tak jinak...

Predpokladam, ze moderni vojak ACR neni zadny jelitko, ktery by umelo akorat na cas rozhodit Sa58 a vylestit mu pist do vysokyho lesku a k tomu hezky pochodovat.
Predpokladam, ze moderni vojak ACR se uci spoustu veci, od ovladani vlastni techniky (Pistole, samopal, vozidlo, radar, clun, ....), pres ruzne veci typu pohyb ve skupine, pruchod barakem, taktika, pres ruzny teorie o tom, co a proc je NATO, kde je jake veleni apod..., jak jsou rozlozeny zakladny u nas, atd... atd...

Mas pocit, ze se to vojaci ucej proto, ze by jejich velitele byli paranodidni, jelikoz 95ti% vojaku se 95% ucenych znalosti nikdy nebude tykat?
Pokud ano a jsi vojak, vrat uniformu a dej se na jiny povolani.

Pokud si myslis, ze vsechno, co by se mel moderni vojak naucit ma svuj vyznam, pak bys mel chapat, proc si tu lide po ruznu vymejslej predem ruzny situace a predem hledaj optimalni reseni...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

HB

Příspěvek od HB » stř 18.2.2009, 15:27

S474N píše:Obecne je to uplne to same, jako kdyz prijdu do restaurace a nejradsi mam mista v rohu, kde je prehled o vsem a zaroven jsou kryte zada. Tyhle mista podvedome "preferuji" a automaticky k nim jdu. Neni to o tom, ze bych se porad ohlizel a podrizoval tomu svuj zivot, delam to "automaticky".
A dela to tak automaticky drtiva vetsina chlapu, protoze prakticky po cely dlouhy vyvoj cloveka muz strezil vchod do jeskyne (pozdeji ruznych forem obydli) proti predatorum a nepratelum, a od te doby uz to ma jaksi v genech :). A musim rict, ze sedet zady ke vchodu nebo otevrenemu prostoru je pro me opravdu neprijemne a vyhybam se tomu od detstvi :)
"Be nice to America or they'll bring democracy to your country..."

Příspěvek od Nikdo » stř 18.2.2009, 15:34

Pouze aristokrat zvyklý na spolehlivou stráž/ochranku si může dovolit luxus sedět proti oknu s krásným výhledem. :wink:

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz