Ne ne žádná nehoda, byl jsem v Holandsku u distributora našich trezorů.
Předem se VŠEM omlouvám za můj NEUVÁŽENÝ vstup do tohoto tématu.
Reklama nebyl ten důvod proč jsem sem připojil. Impulsem byl pan S474N
a komentář k našim výrobkům. Variantu oficiálního přihlášení jsem zavrhl, protože jsem se domníval že nesplní účel a nedozvím se proč jsou naše ceny podle pana S474N přemrštěné - to byla chyba kterou uznávám a oficiální přihlášení by bylo lepší. Ale na začátek : Vážený pane S474N, naše firma existuje od roku 1996 s bohatou historií a úspěchy v ČR a zahraničí. NEJSME zámečnická firma, vidím že jste soudil bez bližšího seznámením se s tím co naše akciová společnos dělá a vyrábí - např. střelnice, antivibrační stoly pro microscopy- nějvětší odběratel je OLYMPUS divize pro microscopy atd. Pokud jde o trezory do automobilů které vyrábíme my, tak vývoj ceny do dnešního dne byl složitý - můžu v případě zájmu vysvětlit. Stávající cena odpovídá kvalitě zpracování,ceně materiálu atd. Mimo jiné máme nově certifikát pro tyto trezory - Z1, trezory byly testovány společností TREZORTEST s.r.o. Zkoušky bylo nutné udělat spíše z důvodu vývozu do zahraničí, protože v poslední době naši odběratelé tento certifikát začali požadovat. Vývoz dělá cca. 80% z vyrobených trezorů. Vyvážíme do Holandska, Německa, Pákistánu, Indie a Bangladéše. Dále k trezorům které dovážíme - ceny které uvádíme u trezorů z Holandska a Velké Británie jsou nastaveny právě těmito výrobci a my tyto ceny respektujeme a dle mého názoru cena odpovídá kvalitě a také tomu že to nejsou výrobky vyráběné v ČÍNĚ!!! Samozřejmě pod tlakem také zvažujeme dovoz z Číny z důvodu aby si zákazník mohl vybrat levnější výrobek. Sám jsem ale po návštěvě veletrhu ve Frankfurtu musel uznat že některé firmy v Číně už mají výrobky velmi dobré kvality. S některými začneme spolupracovat. Mimochodem, pokud jde o cenu GunValtu tak se asi potvrzuje mé podezření o původu z Číny zkuste se podívat sem a názor je už na vás -
http://www.evertopsecurity.com/En_Produ ... 20products
Na stránkách e-shopu uvádíme IČ a DIČ a každý si může v rejstříku podívat na údaje o naší firmě. Pokud jde o ty pohádky
Ne vše smyšlené, jsou to části korespondence od zákazníků. Což mně vůbec neomlouvá. Naše trezory mají např. ve firmě IMONT, spol. s r.o.
Pokud jde o ceny a výrazné slevy v našem STARÉM e-shopu na ktreré pan S474N
poukazoval jsou skutečně výsledkem snižováním nákladů na výrobu a vyjednáním lepších cen u některých našich dodavatelů. Snažíme se aby jsme mohli nabídnout co nejlepší cenu, ale věřte že nechceme výrobu přesunout do Číny právě z důvodu kvality a to nemluvím o skládacím trezoru u kterého je velký nárok na přesnost výroby.
A našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc, jezdíme do firem které nás kontaktují a o trezorech uvažují na předváděcí akce a to po celé ČR. Budeme mít také nové výdejní místo a ukázkovou místnost kam se může kdokoliv příjít na trezory podívat.
Ještě jednou uznávám svou chybu a opravdu mým úmyslem nebyla reklama.
A Jo.hny, nechtěl jsem nikoho pobouřit
A pokud jde o copywritery, tak je také používáme a spoustu dalších záležitostí...
Nechal jsem se unést a zbytečně