Raději se snažte ať se někdo z Vás dostane na Adamovu úrověň a pak to zkusíme znovu přes Rakousko protlačit

Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
Ty vedlo mě k tomu to, jak jsi napsal, že Gasto nechtěl zatlačit na pilu s penězma.S474N píše:A ja v te vete nekde psal, ze ho GLOCK platil ?riskman píše:Sorry, ale šíříš bludy, A. Tyce nikdy Glock neplatil. Je skutečnost, že po tom co vyhrál ME s G17tkou (která patřila jeho otci, byla poladěna Leikem, měla hledi Heinie) oslovil Glocka se zájmem stát se jejich továrním střelcem. Poněvadž dostal zamítavou odpověď a zástupce CZUB p. Trkulja věděl o tom, že oslovil Glocka jej následně pak oslovil také a Tyc jeho nabídku přijal. Takže žádný sponzor Glock, ale p. Tyc staršíPouze jsem napsal, ze strilel z GLOCKa, coz je pravda.
.
Zbraň: GLOCK
Tak fajn, dej mi každej den 300 nábojů ráže 9 mm Luger, před velkými závody každý den 500 nábojů a plať za mě všechny poplatky a do dvou let budu na obdobný úrovniJasik píše:Pánové, myslím si, že nemá cenu se tu dohadovat o tom, kdo a kolik dal nebo nedal Adamovi a proto už nestřílí GLOCKe, ale čízou. Riskman ho zná ze závodů, jiní mají "ověřené zákulisní" informace, ale obsah je stejný. Gaston si možná teď trochu rve vlasy, že přišel o Mistra světa, ale co, je to jeho "byznys"![]()
Raději se snažte ať se někdo z Vás dostane na Adamovu úrověň a pak to zkusíme znovu přes Rakousko protlačit8)