Prasečí chřipka aneb ovčané šílí

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Re: Prasečí chřipka aneb ovčané šílí

Příspěvek od S474N » čtv 17.12.2009, 8:17

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » stř 13.1.2010, 11:28

nevím co sem psát,ale když se to přejete..zzzdddrrrffftttzzzhhhoooaaawwwvvššeeccoonnaappiiššuunnaattoottooffoorruummjjeeffiikkcceehhhssseeedddooohhheeedddrrrkkklllxxxaaasssooo

Příspěvek od Mistral » stř 13.1.2010, 14:04

Po pitvě je každej za experta. :twisted:
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

cmk

Příspěvek od cmk » stř 13.1.2010, 16:22

Mistral> OBZVLÁŠTĚ NOVINÁŘI !!! :-))) (sorry, ale nemohl jsem si pomoct)

Ja to tvrdim od zacatku stejne tak, jako vetsina mych znamych a je to i dokazatelne (minimalne v tomto vlakne, prip. na dalsich forech ci diskuzich) :-)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od Mistral » čtv 14.1.2010, 8:28

Nj každej :o)

Už jsem to tu popisloval. A) nelze dopředu odhadnout, jak bude nový virus nebezpečný, proto b) je třeba se na něj preventivně připravit, protože c) pokud to vláda neudělá, tak aktivisti a pivní experti budou řvát, že na ně vláda sere; a kdyby nedejbože virus skutečně měl vysokou nebezpečnost, tak to d) bude průser jako kráva.

Takže se pořád točíme kolem jednoho tématu: kolik jsme ochotni investovat do svého bezpečí.

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 14.1.2010, 9:06

Docela zajimave k tematu:
:arrow: http://www.blip.tv/file/2224472/

Obrázek

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » čtv 14.1.2010, 13:16

Satana: To jsem viděl už dávno a opravdu od srdce jsem se dosytosti posmál nad paní (ne)doktorkou.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od Selag » čtv 14.1.2010, 13:46

Tak mi právě přišlo pozvání na očkování :-) Že když nechcou jiní, tak jsou nepostradatelní popeláři cestáři a funebráci :-). Z firmy nechce nikdo :-( Nemáte někdo zájem? Rád přenechám pořadí....... :-) :-)
Glock 17, CZ 75 TS konfigurator, Sig 226 X-Five, DD M4, CZ 75 TS2 Depp Bronze, Ruger SP 101, KMR L-02 Spectra

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 14.1.2010, 16:59

Ja bych chtel nejaky aktivni virus... Od zacatku tvrdim, ze chci dostat praseci chripku :-) A porad nic :-)

Mistral>
a) objevi se novy virus, vyslou se odbornici, ti zkoumaji a sleduji co se deje, zacnou vyvijet novou vakcinu a do medii se da zprava, ze se objevil novy virus,muze byt nebezpecnejsi nez bezna chripka a tymy odborniku na tom pracuji, kdyby to zacalo horet, zacne se delat humbuk

b) objevi se novy virus, vyslou se odbornici, ti zkoumaji a sleduji co se deje, zacnou vyvijet novou vakcinu a do medii se da zprava, ze se objevil novy virus,muze byt nebezpecnejsi nez bezna chripka a tymy odborniku na tom pracuji. Media se toho chytnou, humbuk udelaji rovnou, toho0 se chytnou vyrobci leciv, zaplatej nekolik lidi z WHO a uz tak vystraseny ovce dal skrz media strasej jak to bude hrozny, lidi blbnou, zadaj si vakciny, leciva vydelavaj miliardy, kousky odkapnou i vladam, co je porizujou a az uz se zjisti, ze neni na koho delat humbuk, ze vsichni koupili se najednou prijde s tim, ze vlastne o nic nejde

Co z toho se podle tebe stalo?
At mi nikdo nerika, ze uz od pocatku psaeudopandemie nebyly na svete tisice odborniku-lekaru, kteri netvrdili, ze je to cely blbost. Proc se az po pul roce najednou do clanku dostava i jiny nazor?
Neber to osobne, ty pises o necem, cemu ja vubec nerzumim, takze o Tve praci si nedovolim vubec polemizovat, ale o praci vsech bulvarnich novinaru tvaricich se jako standardni informacni media, o te si myslim sve.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od Mistral » čtv 14.1.2010, 20:35

Ty jsi vážně myslíš, že výrobci léčiv čekají na to, až se v médiích objeví zpráva, že se objevil virus? Ale notak ...
Ti stojí se stříkačkou u prvního chrchlajícího člověka, aby si vzali vzorek.

V médiích, proběhlo dostatek jasných informací o úmrtnosti (nízké) a průběhu choroby (zpravidla mírný). Lidé dostatečně inteligentní to vyhodnotili, a očkovat se nenechali. Plašani se nechali napíchat a nakoupili Tamiflu. A co mi do nich? Blbci za svoji blbost (lenost) platí vždycky, to je přírodní výběr.

Já při svojí práci přicházím do styku s vědci velmi často. Pokud se mají vyjadřovat k nějaké možnosti epidemie, změně virulence, nové chorobě, tak jsou vždy velmi opatrní až konzervativní, protože vědí, co se může stát (bo se to už několikrát stalo). A nikdo z nich si nevezme na triko výrok v duchu: bude to v pohodě, kašlete na to.

A bulvár, to jsou pohádky pro ty, co se chtěj nechat strašit. Když mu věří, dobře jim tak.

Příspěvek od Mistral » čtv 14.1.2010, 20:44

VIP člen

Příspěvek od S474N » stř 03.2.2010, 16:52

Hlavní hygienik Vít má prasečí chřipku
:arrow: http://www.novinky.cz/domaci/190929-hla ... ripku.html

Jenom mi nejde do hlavy tohle:
Hlavní hygienik ČR Michael Vít dostal prasečí chřipku a léčí se doma. "Skutečně mě postihla. Mám svalové potíže, bolí mě hlava, prostě všechny příznaky chřipky. A protože 95 procent populace má letos prasečí chřipku, jsem naprosto přesvědčen, že jsem ji dostal i já," řekl Právu v úterý.

Obrázek

Zbraň: ALFA

Příspěvek od rob3rt » stř 03.2.2010, 16:57

To jsem také nepochopil, asi blouznil. Vždyť kdyby měl pravdu, tak proč by chtěl ještě někoho očkovat?!
Obrázek

Zbraň: Glock 19

Příspěvek od veratim1 » stř 03.2.2010, 17:03

To asi pan Vít myslel ale nedomyslel.
Nejlíp mu to vypálil prezident. Že je strašně překvapený jak to, že není naočkovaný hlavní hygienik když do očkování všechny nutí. :lol:

VIP člen

Příspěvek od S474N » stř 03.2.2010, 19:37

No treba schvalne onemocnel, aby se nemusel nechat ockovat *40*

Obrázek

Shi

Příspěvek od Shi » úte 09.2.2010, 0:30

Starosta píše:Satana: To jsem viděl už dávno a opravdu od srdce jsem se dosytosti posmál nad paní (ne)doktorkou.
Mi to zase tak k smíchu nepřipadalo. Že nás tahá hlavní hygienik zcela nehorázně za fusekli jsem rozpoznal už několikrát, ale u paní ne-doktorky jsem žádnou jasnou nepravdu nenašel. Pokud do problematiky očkování vidíš víc než já, tak uvítám víc informací o tom v čem se paní ne-doktorka mýlí. Manipulaci jsem v jejím projevu našel, ale lež jsem tam (na rozdíl od hygienika) nerozpoznal.

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz