Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
Neviem ale prebijane .22 LR som este nevidel.Jo.hny píše:Ohledně dříve vyrobené verzi nemůžu oponovat, opírrám se pouze o informaci mi řečenou, kterou jsem uznal jelikož jsem dříve viděl prodávat .22 a teprve poté 99 (nejen u jednoho ale u více prodejců). Děkuji ale za osvětlení (doufám že se opírá o praxi, nerad bych aby mne opět někdo vyváděl z omylu..).
S .22 jsem byl nadmíru spokojen, vyzkoušel jsem si jej sice jen 3x a pokaždé na 50 ran, ale problém mi nevznikl žádný, pravda neplnil jsem plné zásobníky po okraj a střelivo bylo nepřebíjené ze střelnice. Praktickou střelbu jsem ale musel zhodnotit jako velmi uspokojivou, přesnost a sezení v ruce bylo vyjímečně dobré.
Fakt jestli je pistole háklivá na přebíjené střelivo jsem v potaz nebral, zastávám názor že pokud chci po něčem to nejlepší, poskytnu mu také to nejlepší. No nejlepší střelivo na běžný trénink samozřejmě ne, tak schopně si nevedu, ale 4-5,-/ks rád obětuji. Přebíjený náboj jedině pokud si jej přebiji sám a na to bohužel čas/místo nezbýváale snad se zadaří a výjde mi jedna místnost na lis a další nádobíčko..
Zbraň: GLOCK