Co vnímám a hodně mě to otravuje, je již zmíněné nařizování způsobu střelby (odkud, kdy, jak a na co).

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: GLOCK
OK, beru - divize zalozni revolverSmith píše:Žádám satisfakci za Vaše urážlivé výroky, pane!
Očekávám Vás a Vaše sekundanty zítra za úsvitu ve Stromovce.
Zvolte si divizi LOS!
Ja se ale opet budu opakovat, jelikoz to asi nikdo necetl a nevyvratil mi muj nazor.jirmax píše:Já plně souhlasím s názorem kolegy MISSFAST!, na ulici padouch nebude řešit diviti zbraně a proto na závodech v obrané střelbě je dle mého názoru dělení hlavních zbraní na divize blbost. Co je platné že je člověk s revolverem na bedně, když podle času dosaženého v porovnání s pistolí je něco jako mrtvej.
No prave, ale na zavode budu tech 6 lumpu resit uplne jinak, nez se resili napr. v Celakovicich, v realu bych sel do krytu hned a pokud by skutecne nebyla jina sance, nedalo by se utyct a ja navim co, resil bych to rozhodne spis pomalejc, v klidu si vykrajoval prostor a resil jednoho po druhym. Tim bych v realu dokazal ziskat treba s revolverem spoustu casu na prebiti...coffee píše:Byla tu zmínka o situaci se 6ti lumpy a nepoužití zbraně. Proč ne. Právě LOS by měl střelce donutit požadavkem na krytí, nejdříve se zdekovat a když nedají pokoj, tak očkovat a očkovat. 6 ran + tasení, tj. cca 6 vteřin a není s kým diskutovat (myšleno v modelové situaci na některém z dalším LOSů).