Příspěvek
od karel73 » stř 01.8.2012, 1:07
Zdravím a přidávám svůj názor. Jestli to dotyčný myslí s nošením vážně, tak ať nepočítá s tím, že tzv. subcompact 30 bude na nošení lepší než 38, to ani náhodou. Za další - pokud má už trochu "nastříleno", jde i ten trénink pojmout ekonomicky(tasení, zapíchnutí a samozřejmě i nějaká rána), jsme v Čechách a tak asi nepůjde o to mít až tak perfektní časy double tapů apod., ale spíš se umět orientovat při tasení, zapíchnutí na cíl atd. - jak jsem již psal. A to jde i s menší spotřebou nábojů. Možná bych doporučil přehodnotit názor na 36, pokud jí Libovec úplně nevyloučil a už nemá tu 30. Ta se nosí fakt obstojně. Ale dost už mně dostává to, jak všichni brojí proti Gapu. Vždyť je tam nejen průměr ale i rychlost, to je sice i u nějakých lehčích ACP, ale je tam i dobrý úchop, který vyhovuje většině majitelů géček, tak proč nedat šanci nové ráži za skoro stejnou cenu jako ACP. Je to pořád dokola, já vím, že 9x19 stačí, ale to je na každém co do G strčí, spíš mně už s...e, jak se pořád mele o klasice, zavedených rážích atd... Zdaleka se nemodlím k usa, ale líbí se mi v tohle jejich spotřební přístup, což je - je to dobré + funguje to, tak proč to nezkusit. A ano já vím, že mají jiné ceny střeliva, ale přesto...