Re: Bolest zápěstí

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
S většinou rad a názorů mohu jen souhlasit. Kvuli praci na pocitaci me uz dlouho boli prave zápěstí, jak pises i ty. Když se pridala i leva ruka (tipuju unava slachy) zacal jsem resit pres doktory. Po několikatýdenním léčení se sadrovou dlahou a pak ortezu bolelo uz cele predlokti... (asi spis z neaktivity). Kdyz pri rekonvalescenci nepomohlo mazani Flektorem, tak jsem zkusil konopnou mast (např. sanoteka.cz). Subjektivne si myslim ze efekt byl mnohem lepsi. Rozhodne doporučuji. No a gumovy krouzek na mačkání a PowerBall jsou podle me spis jako doplněk kvuli procvičování, nemělo by jit o posilování. Specialne na zápěstí a karpal je tam jedno cviceni (muzu připadne poslat odkaz, ted v mobilu ho tu nemám). Ruka sice jeste poboliva, ale uz jsem sel dneska po cca 3 měsících konecne provětrat novou kosuham píše: Vyzkouším raději ten kostival nebo to chladivé mazání.
Ja osobne tocim PB do malych otacek, spis na pomalejsi pohyb zapestim.... Rezim posilovani ve vysokych otackach nepouzivam.Anaxien píše:Dle jejich zkušeností ta gula dokáže vyvinout moc velké tlaky se zátěží a při delším používání by to prý viděl spíše na "odjebání" zápěstí, než na posílení svalů...
Zbraň: GLOCK