Re: Jirka Koběrský a (Muj)GLOCK

cmk: Jsi cool

Pistole GLOCK v médiích
Ma reakce byla pouze informacni (ani pozitivni ani negativni). Proti Jirkovi nic nemam, ale osobne znam jenom jeho brachu.Stepan píše:Já bych si dovolil tiše připomenout, že kromě tebe a Satana tady nebyla žádná pozitivní reakce, a raději se vzdálit, než na mě začnete chystat dehet a peří...
Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1
Exot fóra
Vlákna o Crywolfovi jsem si všiml před několika dny, namátkově jsem přečetl několik stránek a obávám se, že víc než o jedné "podivuhodné osobnosti" to vlákno vypovídá o něčem jiném. Obsahuje naprosto nechutné vysmívání se a urážení člověka. Je to svým způsobem exot, snadný terč a někteří lidi se na něm "realizují". Takovéhle chování mám spíš spojené s bandou hajzlíků ze základní školy, ale on tenhle způsob chování asi v nějakých lidech prostě vydrží.Lars píše:... Crywolf tady svým přístupem urazil hodně lidí. Myslím, že za to dostal (možná poprvé v životě) náležitou sodu, stáhl se odsud - a tím to celé (alespoň dle mého vnímání) mělo skončit. Jenže někdo usoudil, že je zapotřebí vytvořit nějakého společného veřejného nepřítele, což je něco, co obvykle ostatní spojuje, (asi jako když křesťané vytvořili "osobu" Satana) a z kluka, co už odsud vycouval, se najednou stal místní John Dillinger.
No jo, no - když ono je tak fajn kopnout si do ležící mrtvolky.., jedna z mnoha krásných českých vlastností![]()
...
Takže proč je krucinál Štěpán v tomto konkrétním případě "ten špatný"? Protože má jiný názor, než je tady záhodno mít?