Nechtěný nápadník prostřelil otci dívky ruce a varle

Velmi zajímavé případy, které nesmí skončit v propadlišti dějin.

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 23:22

JESTLY VAS TO ZAJIMA TAK OTEC ZEMREL V SANITE CESTOU DO NEMOCNICE ALE DIKY TE SIKOVNE VECI CO DAVA ELEKTROSOKY SE HO PODARILO VRATIT NA TENTO SVET,NEMOHU VAM TED RICT NIC BLIZSIHO PROTOZE VYSETROVANI STALE PROBIHA A NEBYLY JESTE UKONCENY VYSLECHY SVEDKU

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » čtv 24.8.2006, 23:26

don: Dovolim si pochybovat. Tuhle informaci mas odkud? Kazdopadne se timto brzy potvrdi, zda jsi ten, za koho se vydavas...
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 23:26

CLOVEK I V BEZVEDOMI MA KRECE A PODOBNE PROJEVY BOLESTI VITE

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 23:28

CO SE TYKA TECH POSLEDNICH PISMEN TAK TO NEMUSI BYT DUKAZ ZE JSEM TEN ZA KOHO SE VYDAVAM PROTOZE NEKTERE NIVINY OTISKLY JMENA OBOU AKTERU

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 23:29

ondřej oštepán

Zbraň: ruzne

Příspěvek od Scout » čtv 24.8.2006, 23:32

Ja jsem tedy v bezvedomi (byl jsem v narkoze celkem dostkrat) necitil ale lautr nic, ten cas pro me proste neexistoval. Nechce se mi verit ze by z prustrelu rukou a toho spodku nekdo umiral...
Proc opet ty kapitalky?

Příspěvek od don seladon » čtv 24.8.2006, 23:34

JINAK JA NIKOHO NICIM NEURAZIM

Příspěvek od Scout » čtv 24.8.2006, 23:35

Kdybych to byl ja, ta reknu "ze jsem to opravdu ja" a ne "ze jsem ten ze koho se vydavam".... to jen takova nevinna poznamka na okraj

Zbraň: Glock 17 Gen4

Příspěvek od para » čtv 24.8.2006, 23:50

Už sem to napsal, ale mam takový tuchy, že nás má don seladon i nadále za pitomce :roll:
"Only the dead have seen the end of war."

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » čtv 24.8.2006, 23:52

don seladon píše:JESTLY VAS TO ZAJIMA TAK OTEC ZEMREL V SANITE CESTOU DO NEMOCNICE ALE DIKY TE SIKOVNE VECI CO DAVA ELEKTROSOKY SE HO PODARILO VRATIT NA TENTO SVET,NEMOHU VAM TED RICT NIC BLIZSIHO PROTOZE VYSETROVANI STALE PROBIHA A NEBYLY JESTE UKONCENY VYSLECHY SVEDKU
nemyslím si že by jsi nemohl říct nic co by mohlo ovlivnit vyšetřování."Pachatel " už své řekl a jestli víš něco víc,nebo to bylo jinak,tak sem s tím.Podle tvých vlastních slov,nic bližšího o tom nevíš.Takže pokud to máš odněkud z doslechu,tak tyto informace určitě neovlivní vyšetřování,ale nám by pomohli dostat se do "obrazu".

Příspěvek od mpts » pát 25.8.2006, 1:07

Jak jsem psal již na okoun.cz, osobně bych za důvod ke střelbě (to jest, ne že bych sám pro to střílel -- vím samozřejmě, v jaké zemi žiji --, nýbrž že bych byl rád, kdyby bylo považováno za samozřejmé, že pro toto se již střílí) považoval již samotné první slovo z úst toho člověka, tedy "ty" (tykání bez mého výslovného svolení), o těch dalších (čůrák, zmrd,...) ani nemluvě.
Lascia ch'io mangi; e se ti piace, manga con me!

Příspěvek od Scout » pát 25.8.2006, 2:38

No v zemi, kde bych zas chtel zit ja, by se pro takove malichernosti rozhodne strilet nemelo. Tim, ze vam nekdo tyka, vam nezpusobuje zadnou ujmu, tim mene na zivote, zdravi ci majetku. A pral bych si aby tu se zbrani behalo co nejmin individui jako vy, protoze mi akorat sejmou nekoho blizkeho, kdo je sice ohrozovat nebude, ale bude mit treba blbej den...

Příspěvek od Mistral » pát 25.8.2006, 8:14

No, průstřel ruky na bezvědomí není. Kastrace taky ne. U prasat se dělá bez umrtvení, koňům se dá fajfka na rypák a u lidí by měla stačit lokální narkóza. Třeba pepřák :twisted:

cmk

Příspěvek od cmk » pát 25.8.2006, 8:41

Psychika a adrenalin pracuje na obe strany.
Kdyz byl v amoku, vubec si ty rany neuvedomoval...
Kdyz si je vedomil, mohl se dostat do amoku, ze "musi umrit'....
Jsou znamy i pripady, kdy polcicista, ktery mel panicky strach ze zasazeni kulkou zemrel po zasahu 6.35ky do ruky.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od Mistral » pát 25.8.2006, 8:44

Jenže dědek evidentě žádným panickým strachem netrpěl. I když postraumaticky šok a další komplikace se samozřejmě vyloučit nedají.

Příspěvek od Luke » pát 25.8.2006, 9:46

Tak predne chci zduraznit, ze nikoho nechci urazit, to aby byl klid, ale pokud si prectu chronologicky vsechny prispevky Dona Seladona, nemohu se zbavit dojmu, ze ten pan ( pani ) vari z vody. Podle me postreleneho nezna, nikdy ho nevidel ( natoz v nemocnici ), na miste udalosti nikdy nebyl - vzdyt si ten clovek v podstate protireci.
Dle meho jento ten typ, co citi neodbytnout potrebu vsude a porad cerit vodu.

Příspěvek od Ivoshek » pát 25.8.2006, 10:23

Je jasné, že děda byl čiperka v nejlepší kondici (nejspíš stále aktviní boxér), takže je vlastně nesmrtelný. Zatímco váš kamarád líčí svůj zdravotní stav tak, že se člověk diví, jak mohl splnit podmínky zdravotní způsobilosti, když skoro ani zbraň v ruce neudrží. Myslím si, že všechny vaše analýzy a předčasné závěry, založené na jedné výpovědi odsouzeného a pár článcích v tisku, jsou ku hov.u.

Příspěvek od Luke » pát 25.8.2006, 10:25

Ivoshek píše:Je jasné, že děda byl čiperka v nejlepší kondici (nejspíš stále aktviní boxér), takže je vlastně nesmrtelný. Zatímco váš kamarád líčí svůj zdravotní stav tak, že se člověk diví, jak mohl splnit podmínky zdravotní způsobilosti, když skoro ani zbraň v ruce neudrží. Myslím si, že všechny vaše analýzy a předčasné závěry, založené na jedné výpovědi odsouzeného a pár článcích v tisku, jsou ku hov.u.
Asi jsem neco prehledl, ale kdo tu je odsouzeny??

Příspěvek od Ivoshek » pát 25.8.2006, 10:31

Eh pardon, obviněný. :unsure:

Příspěvek od mpts » pát 25.8.2006, 10:32

Scout píše:No v zemi, kde bych zas chtel zit ja, by se pro takove malichernosti rozhodne strilet nemelo. Tim, ze vam nekdo tyka, vam nezpusobuje zadnou ujmu, tim mene na zivote, zdravi ci majetku. A pral bych si aby tu se zbrani behalo co nejmin individui jako vy, protoze mi akorat sejmou nekoho blizkeho, kdo je sice ohrozovat nebude, ale bude mit treba blbej den...
Klidně mi prosím tykej -- nejen že přes obrazovku monitoru se střílí špatně, ale hlavně na inetu je to obvyklé a pravidla slušného chování mezi lidmi se tak neporušují, narozdíl od osobního kontaktu mezi neznámými lidmi (pravidla, jež mimochodem vznikla převážně při vzájemných interakcích ozbrojených lidí).

Jinak mezi zájmy chráněné trestním zákonem, jejichž ohrožení tedy může být bráněno v rámci nutné obrany, spadá dokonce i u nás vedle života, zdraví a majetku též osobní důstojnost a psychická integrita, ačkoliv si samozřejmě nečiním iluze o tom, jak by dopadlo jejich bránění se zbraní v ruce před našimi soudy. :)

Nechci se však nějak přít a mermomocí Tě přesvědčovat o svém mínění, tak jen závěrem podotknu jednak to, že se zbraní zpravidla neběhám, nýbrž se po ulicích přemisťuji rozvážným, možná i rozšafným krokem, a dále pak to, že ač jsem psal o tom, že by mělo být považováno za samozřejmé střílení, osobně bych ty lidi (jejichž blbý den je naprosto neopravňuje chovat se vůči druhým křupansky a hrubě) spíše řádně ztloukl holí, než abych je nějak "snímal".
Lascia ch'io mangi; e se ti piace, manga con me!

Zpět na „Sledované případy“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz