Policisté jsou se zásahem proti radikálům v Budějovicích
Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Zbraň: GLOCK
Aha, edit . je to tam vidět. Akorát že olol - ten, kterého tam pouštějí, poté co ho začali zajišťovat, je ten, který tam zajišťoval jednoho z demonstrantů a zalehl ho. Tak tvoje úvahy neplatí.
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!
http://radek-velicka.cz/?p=10535
Na videu, které jsme vydali jako analýzu zásahu policejní brutality, byl identifikován novinář, který publikuje na severu Novinky.cz, Jiří Forman, jak v triku PRESS bije brutálně demonstranty pod ochranou Policie.
Almighty 6mm
co myslíš?....k novináři se nebudu vyjadřovat..je to fotka a tam se klidně může rvát o svůj foťák...a video?...na záběru je vidět jen konec,ale ne napadení novináře...jak můžeš vědět že po něm ten týpek nevystartoval?...jinak normální zásah....koleno na krku je běžný...kor když týpek má kuklu...a to že pak o kus dál dostávají čočku?...to už jsem říkal...jdou na mě benga,lehnu si a počkám na spoutání,jinak dostanu do držky..to je už předem daný....to že tohle jsou koně,kteří kopou kolem sebe i když mají klepeta.......to už je jejich blbost
Jdou na mně benga.............njn, jen se nijak neprokážou, kromě řevu. Tohle nejsou benga.........to může bejt kdejakej šmejd, kterýmu fungujou hlasivky na to, aby řval POLICIE........ Rozkopat takovýmu držku "při zásahu" by se v právním státě dalo uhrát na obranu před "útokem na zákonem chráněnej zájem".
myslíš jako na demonstraci,když máš kuklu na držce?......jo,v tom případě se klidně braň....a až ti sroste držka a ruce,tak dej vědět jestli by jsi to udělal znova
Jasně, s kamerou v ruce za dvacet táců odhadem se bude s někým rvát. Velička je trouba.Beaver píše:Mimochodem - jak je možné toto ?
http://radek-velicka.cz/?p=10535
Na videu, které jsme vydali jako analýzu zásahu policejní brutality, byl identifikován novinář, který publikuje na severu Novinky.cz, Jiří Forman, jak v triku PRESS bije brutálně demonstranty pod ochranou Policie.
Jako zrovna o kameru bych se nebal. To je v pripade novinare spotrebni zbozi. Kdyz se rozbije tak se proste koupi nova. Argumentovat nemoznost neceho protoze "kamera je draha" se podle mne neda.
Lajte mi lhu-li
pitt: Jsem si nevšimnul, že by všichni "realizovaní" měli kukly. A stejně tak jsem si nevšimnul, že by se hoši (vypadající nemlich stejně, jako "radikálové" - že by nakonec se jednalo o stejnou množinu?) se nějak při oněch realizacích prokazovali. Takže ať se příslušníci klidně kasaj, jejich taktika a nasazení (dle dostupných informací) je za hranou mojí loajality vůči systému, stali se v podstatě legitimním cílem. Ale chápu, že pro spoustu lidí je to paráda, jaký máme bijce na "ochranu demokracie". Pro mne je to jen ukázka, že vlastní neschopnost ventilujou, jako poslední lůza (od těch, co o podobném způsobu nasazení rozhodují, přes výcvik tímto způsobem až po ty, co si bouchnou). Je každýho věc, jestli chce bejt součástí mašinérie.........každej má možnost vystoupit a živit se poctivě.
Rofl. Tady je někdo odborník na redakce. Takže když dotyčný na každý demošce rozfláká kameru za dvacet litrů, bo ji bude používat jako kladivo, tak je to do pohůdky, jo? Nebo si myslíš, že nemají podepsanou hmotnou zodpovědnost?
Kdyby vo ní měl takovej strach, tak se nebude ohánět "občanským zadržením"....... Nemluvě o tom, že to je při penetraci prostoru policejníma mlátičkama, jaká tam byla, dost těžko obhajitelnej argument sám o sobě.........
jdu na demonstraci poklidně demonstrovat a když se to takto krotí a jsem posranej že dostanu do držky,tak prostě odtamtud odejdu domů. Pokud už je to takto vyhrocený,tak poslouchám pokynů orgánů a dělám co se po mě chce,protože každýmu rozumnýmu musí být jasný,že když neposlechne,tak ho to bude bolet.
celkově k demonstraci?.....nejjednodužší a nejbezpečnější je poklidné shromáždění bez pochodů,........ale lidé jsou fakt ovce a pokud 5 debilů napadne pochod k baráku cigánů a ostatní se přidají,tak je snad logický,že je tam nenechají jen tak projít
Pokud to chces brat komercne, tak se da nakup kamery dat do cenove kalkulace zakazek ... Je to v podstate "Risk management" jako kazdy jiny ....
Vazne cenu fotaku neberu jako argument, ze neco nejde.
Lajte mi lhu-li
Jaké občanské zadržení?Biggles píše:Kdyby vo ní měl takovej strach, tak se nebude ohánět "občanským zadržením"....... Nemluvě o tom, že to je při penetraci prostoru policejníma mlátičkama, jaká tam byla, dost těžko obhajitelnej argument sám o sobě.........
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne úte 16.7.2013, 23:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
cover72: dosvedcuji? A ten dukaz je prosim kde? Mimochodem, neuraz se, ale kdyz uradovala StB, tak tys mozna plaval tatkovi v pytliku

No nevim, me neprijde normalni rikat zasahujicimu policistovi "curaku". Potom se holt nesmi divit, kdyz jednu chytnul - a o tom bychom mohli polemizovat, protoze pokud je mi znamo, byl pouze zadrzen.
Mistral: docela presne to vystihujes, jak to vidim i ja. Vcelku nechapu, jak tu nekdo dokaze vymyslet fabulace a vytrhavat veci z kontextu veci a navic jeste kompletne bez jakychkoliv dukazu.
Beaver: on tam Forman nekoho bil? KDE PRESNE?
Biggles: ja myslim, ze je zbytecny prehanet, tyhlety silacky recicky

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Satan: Je to o míře a vlastních vnitřních hranicích, ty má každej jinde. Nikoli tedy o "siláckejch řečičkách". A mimochodem, pokud na mne NĚKDO vyletí s teleskopem, tak "čuráku" je ještě dost mírná reakce.
pitt: Ano to je cílem, aby měli lidi strach, v kombinaci s rezignací, že "se stejně nic nezmění", je to dokonalej koktejl pro systém.
edit: str.6
Naposledy upravil(a) Biggles dne úte 16.7.2013, 23:40, celkem upraveno 1 x.

Uplne vidim, jak na tebe bezi kordon tezkoodencu s obuskama a ty na ne hrdinsky rves CURAKUU, kde to "uu" nakonci je uz dobe, kdy lezis na zemi s trsem travy v hube. A zaroven ty nevis, proc tam ses ty, proc tam jsou oni a kdo vubec oni jsou.

Vo jakejch těžkooděncích mluvíš? Ty seš fakt, jak kafemlejnek. Kokůtci s teleskopama měli tak leda pár kérek, ale rozhodně ne chrániče, aby si hráli na želvy ninja. Takže jestli ti to příjde fajn, budiž. Slušnej způsob na elpaso, stačí řvát policijéééééé....... Pokud se cajt neprokáže, tak je úplně vobyčejnej trotl, jako já nebo kdokoliv jinej, co na tom nechápeš?
Sorry, ale pobavils mnePlaty v redakcích nejsou tak vysoký, aby si někdo mohl dovolit něco jen tak rozflákat. Možná to mají pořešený fotoagentury nebo velký redakce speciálně pro fotografy, ale ne nějakej franta vomáčka z novinek.

To je to samy jako rikat, ze ridic z povolani nevyjizdi na ulici, protoze by se mohlo neco autu stat a on by nemohl dovolit neco jen tak rozflakat.... A velke spolecnosti maji tohle urcite nejake osetrene specialne pro ridice, ale ne franta vomacka z LogistikaNaKolene...
Stale pro mne cena kamery neni argument

Lajte mi lhu-li
http://www.tisen.tv/ceske-budejovice-de ... ni-zakroky a předešlého vyplývá, že ho forman fakt chytil za flígr a předal ho cajtům. Tak to je ovšem zásadně a naprosto špatně.
Mhm, tak z tohodle videa Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!
- jsi na demonstraci
- delas tam aktivne bordel (kostky, kameni, lahve, popelnice,...)
- na hlave mas kuklu (konkretni realny pripad)
- zdrhnes, stahnes si kuklu a myslis si, zes to vychytal
- pribehne skupinka borcu, kteri vytasi teleskopy a seberou te
- ty se branis, tak si pomuzou teleskopem
A ty tvrdis, ze:
- nemusis prece vedet, kdo ti borci jsou - jasne, to fakt nemuzes vedet, treba to bude skupinka od Astara Serana, co te chce unest do vesmirnych plejad
- zacnes fantazirovat o tom, jak se budes branit (snad ne i strilet?!?)
Problem tvych fantazii je v detailu prvne receneho a take v tom, ze zatimco se budes chtit branit, tak uz budes v realu davno ryt drzkou asfalt. Ale klidne s tema fantaziema pokracuj, skvele se bavim.

EDIT:
Mistral: kde konkretne pls? Ideal napsat vzdycky stopaz, at se clovek rovnou podiva. Mimochodem, chytnout nekoho a davat mu pres hubu jsou dva pomerne rozdilne terminy...