Policie.cz - Zastřelil muže

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Zbraň: 3 kusy

Re: Policie.cz - Zastřelil muže

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 20:45

Co na ně tedy normálně odpovědět? Co tedy mi nějak doložit, že se pletu? Namísto urážení, povyšování sebe a ponižování ostatních. Ale zatím jen říkáš, že "Já mám pravdu, protože tomu rozumim a Ty ne, protože tomu nerozumíš." To je prostě hodně chabá argumentace a neschopnost.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 20:47

Vodasi, kdybych měl říct svůj názor na výši trestu... tak přísný bych nenavrhoval. Ale to je pouze můj soukromý názor, čistě osobní. Jiný kolega měl evidentně jiný. A proti tomu nelze říct ani popel.

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 20:53

Carlossi, ale vždyť Ty se pořád točíš v kruhu. Pořád říkáš já si myslím, podle mne to má být tak a tak. Prostě přijmi, že to tak být nemá. Prostě nemá. A nemůže. Vždyť už tolikrát tady proběhlo, jak funguje trestní řízení. Mohl sis přečíst názory znalců, mohl sis přečíst názor soudu, který je vyjádřen v odůvodnění. Mohl sis přečíst odůvodnění vyšších instancí. Tobě to pořád nestačí. Jak já Ti mohu prokázat, že se pleteš, když už všechno, co je evidentní, jsi beztak viděl, ale z nějakého důvodu to nechceš respektovat. Promiň, to už přestává být diskuze, to je točení v kruhu s člověkem, který má záslepky na očích a je přesvědčen o své pravdě. Tak dobře, buď o ní přesvědčen, já se budu opravdu snažit na to, co píšeš, nereagovat, ale jako člověka z oboru mi to rve srdce. Lékař by se patrně taky ozval, kdybys nohu označoval za brzlík, a byl přesvědčen, že to opravdu brzlík je. Když už nevěříš soustavě obecných soudů (tedy okresy až nejvyšák), zkus věřit alespoň tomu Ústavnímu, ten stojí mimo soustavu.

Zbraň: Glock 26

Příspěvek od vodas » čtv 13.11.2014, 20:54

Jasne,souhlas,proslo to i odvolackou.Ja jen ze pro netrestanyho kluka by 3/5 s dohledem bohate stacilo,nepo ho nijak nenapravi.Do krimi patri jina sorta lidi.Sam musis uznat,ze tenhle odsouzeny neni prototypem grazla,co by zaslouzil nepo trest.

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 20:57

Vodasi, napiš SZ, co seš zač. Ne jméno, ne oblast, jen profese, jestli tedy chceš. Dík.

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 21:00

Záslepky na očích má spíš ten, který ty chyby nevidí, nebo je vidí a záměrně je popírá. A přemýšlet nad tím naprosto odmítá, protože přeci ON tomu rozumí nejlíp. Nakonec.. já nerozporuji průběh jako takový, ale předkládaná "fakta" jako taková. Z nich pak pochopitelně vychází to, jak to dopadlo. Čili... vzorec je správný, to nerozporuji, ovšem s nesprávnými proměnnými, což zákonitě vede ke špatným výsledkům.

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 21:06

Carlossi, chtěli jste po mně, abych si přečetl spis, já to udělal, a mám na to názor jasný, který nekoresponduje s tím obecně zde přijímaným. Pokud jsem si dovolil moc, tak to se omlouvám, neměli jste to po mně chtít. Tebe nepřesvědčí, ani kdyby to prošlo, já nevím, třebas Štrasburkem. Mysli si, co chceš. Ale na paměti měj, že "Tvůj názor" sedí v base, takže asi tak "bezvadný" onen názor je. Neumíš oddělit emoce od merita věci. Jsi v tom až příliš ponořený. Pak to vypadá, jak to vypadá. Měj se krásně, a dávej na sebe pozor.

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 21:13

Víš, rozdíl mezi námi je především v tom, že já kvůli odlišným názorům druhé neurážím, neponižuji je atd. atp. Způsob Tvé argumentace mi prostě k pozici, na kterou se tu prezentuješ nesedí. Podívej se Třeba na Vodase. A na spousty jiných, se kterými máme odlišné, někdy dokonce protichůdné názory. Pořád se k sobě tak nějak umíme chovat slušně. No.. sem tam holt se tu objeví někdo, komu ani červený diplom nenadělí... A to neber osobně, ono to totiž platí naprosto obecně všady v životě.

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 21:19

Carlossi, představ si, že mne Tvé postoje, Tvá arogance, uráží. Myslím, že se neumíš chovat, neumíš argumentovat, a jednáš pak zbytečně agresivně, nevíš-li, z které do které. Ale je to jen můj pocit, jsem možná přecitlivělý. Zkusme na sebe vzájemně nereagovat. Ušetříme si spoustu nervů. To je můj návrh, a myslím, že bys ho měl přijmout. Jsi člověk, kterému nebylo dáno, a pro mne nejsi partnerem k diskuzi. Pokoušel jsem se o to, měl jsem vůli, ale ne, s některými lidmi si prostě nesednu, i kdyby čert na koze jezdil :-) Krásný den.

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 21:27

Tak jáá tu nezčal ostatním sprostě nadávat a sprostě je urážet. A nenechám si to od nikoho líbit. Od NIKOHO! A nenechám si jen tak od KDE KOHO poroučet, co smím a nesmím dělat, nebo psát. A od Tebe tím míň! Evidentně Tě postoj, ve kterém si lidé od Tebe nenechaj dělat na hlavu uráží. Prosím, to je Tvůj problém. Ne můj. Obdobně to, že reaguji si ber klidně jako agresivitu. Evidentně máš pojem o agresivitě silně pokřivený. Nemluvě o tom, že můj postoj je zcela konzistentní. A vidíš... já se domluvím s každým... To, že ne každý se domluví se mnou už není můj problém.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » čtv 13.11.2014, 21:37

Josh: zcela zjevne nema smysl s tebou jakkoliv diskutovat. Kdyz v nejakem posudku znalec napise, ze je mozna varianta 1 i 2 a po 20ti stranach v zaveru napise, ze se spis priklani k verzi 2, tak soudce bere automaticky verzi 2, aniz by si vubec precetl cely posudek. Proste naprosto stejne, jako si to udelal ty (a ano, neverim ti, ze ses seznamil detailne se spisem, pouze si to udelal stejne, jak jsem popsal - proste tvoje profesni deformace).

Opravdu by mne zajimalo, jak sam vnimas svou praci. Ze chranis spolecnost? Cim si ve svem zivote jak pomohl? Pomohl si vubec nekomu? Ono to totiz spise vypada, ze si svou "moci" lecis spise nejaky komplex, alespon tak to pusobi.

Co mne taky vyvadi z miry je to, ze nekdo, kdo zastava funkci, kterou dle sveho tvrzeni zastavas - tedy st. zastupce, navic placenou z verejnych penez - tedy de facto zamestnanec spolecnosti, se k jednotlivcum z teto spolecnosti chova z pozice nadrazeneho a tyto lidi vnima jako podlidi, svoloc, diletanty, apod.

Netusim, jak je to moc v souladu s tvoji moralkou, mas-li vubec nejakou, nicmene za sebe mohu rici, ze pred X lety jsem mel o soudcich a st. zastupcich nejake iluze. Mel jsem za to, ze se musi jednat o lidi s vysokym moralnim kreditem, nezkazene, neuplatne. Bohuzel ovsem skutecnosti a zivot sam mne presvedcil o tom, ze se naopak jedna o nejvetsi moralni zumpu a spinu spolecnosti, ktera si v X pripadech sama o ten uplatek rika. Ano, ve svem okoli si urcite muzes hrat se svym vystupovanim na "pana nekoho", ale minimalne u mne jsi se svym pristupem mezi temi, ktere jsem popisoval vyse. Uz jenom proto, ze tve "vyklady" prava odpovidaji predlistopadove dobe, pane soudruhu! Tedy v pripade NO se nechat minimalne zmlatit s otresem mozku, nez se clovek muze branit a podobne "zavery", ze kterych se mi chce uprimne zvracet. A co se mne tyce, tak si mel pravdu, desim se toho, ze se tobe a podobnym dostanu nekdy do rukou.

Rozloucim se s heslem, ktere razi JUDr. Nachodsky na svych prednaskach - "udelejte vse pro to, abyste se protivnikovi vyhnuli, pokud to nejde, tak udelejte vsechno proto, aby se on priste vyhnul vam".

A jeste specialne pro tebe: "cest praci, soudruhu!"
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: vícero

Příspěvek od Piggy » čtv 13.11.2014, 21:58

vodas píše:Ja jen ze pro netrestanyho kluka by 3/5 s dohledem bohate stacilo,nepo ho nijak nenapravi.
Pokud si vzpomínám, takhle nějak to navrhoval SZ v obžalobě. Čili i když vyjdu z toho, že soud o vině nezapochyboval, není mi jasné, kde se to zvrtlo až tak výrazně v neprospěch obžalovaného.

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 22:06

Satane, jsem rád, že jsme se domluvili. Ty nechceš mluvit se mnou, ja s Tebou, takže nemáme problém :) Jsem rád, že je mezi námi jasno. Vy dva s Carlossem si můžete podat ruce. Oba ryzí intelektuálové a brilantní právníci. Bože, kam ta naše společnost spěje :-) Krásný den, chlapci. A buďte opatrní. S vaším výkladem práva si koledujete o průšvih raz dva :-) A k lidem s chovám povětšinou slušně, zaslouží-li si. Máš ale pravdu, že takovými, jako jste Ty a Carloss, pohrdám. Promiňte, chlapci :D Co mne děsí, je to, že máte zbraně. To je hodně nebezpečná záležitost.
Naposledy upravil(a) Josh dne čtv 13.11.2014, 22:21, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 22:11

Nevšiml jsem si, že by jeden z nás vykládal právo. A Tvůj zákaz mít názor na věc a prezentovat jej neberu. Diplom není patent na rozum, jak se nám tu snažíš vnucovat. A ještě doplním, že právo a zákony jsou dvě docela odlišné věci. Ale to nejsi zdaleka sám, komu tenhle rozdíl uniká.

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 13.11.2014, 22:19

Josh: kam speje to, ze heslo "nas zakaznik, nas pan" ve statnim sektoru stale zustalo u "nas zakaznik, nas opruz ci nase svoloc"?

Muzes odpovedet na otazku, co si kdy pro nekoho jineho dobreho udelal? Mas ze sebe v praci dobry pocit?

Obrázek

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 22:23

Satane, cos dokázal v životě Ty, kromě hloupých řečí o tom, v čem se nevyznáš? Nemusíš odpovídat, pro mne jsi hlupák, se kterým se nemá smysl bavit. Dej mi pokoj, neobtěžuj mne, nechci s Tebou komunikovat. Díky.

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 22:28

Satane, přesně to se dalo od pana naddochtora čekat. Neodpoví, argumentace nulová, povyšování sebe a ponižování druhých, včetně urážek a invektiv. Čekal jsi něco jiného?

Nemluvě o tom, že si protiústavně usurpuje právo vykládat zákony. Přitom jako "odborník" by snad mohl a měl vědět, že zákony v našem právním řádu vykládá soud a ne nějakej hejpočkej, kterej se ohání diplomem, o kteerém bych vůbec pochyboval, jestli vůbec má... ;-)

Příspěvek od Josh » čtv 13.11.2014, 22:31

Carlossku, chudinko, na Tebe to platí taky. Vy dva se Satanem jste se hledali, až jste se našli. Dva takoví myslitelé na jednom fóru :D Udělej mi něco k vůli. Žádám Tě, abys mne neobtěžoval, jsi totiž hlupák, se kterým se nehodlám bavit. Předpokládám, že každý, kdo si čte naši konverzaci, musí dojít ke stejnému závěru. Opravuji, každý soudný. To, jak se tady prezentuješ, je jen a pouze Tvou vizitkou. A máš se zač stydět. Ačkoliv pochybuji, že zdejší osazenstvo bude schopno racionálního soudu. Vypadá to, že hulvátství je zde normou. K tomu se ale já snižovat nebudu. Konec, ztrácet čas s hlupáky nehodlám.
Naposledy upravil(a) Josh dne čtv 13.11.2014, 22:34, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Carloss » čtv 13.11.2014, 22:33

Já Tě k tomu ale vůbec nenutím.. Si píšu se Satanem... Měl by ses smířit s tím, že holt nejsi pupkem světa, natož vesmíru.

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 13.11.2014, 22:50

Takze, kdyz si to shrneme, tak novy cucak prijde do hospody, stamgastum nejdriv zacne rektolezit (zadat o rady), aby si na ne vzapeti zacal otevirat svou nevymachanou hubu a povysoval se nad nimi.

Nejlepsi je ta vlastni projekce, kdy vsem vycita to, co predevsim dela on sam.

Ze by se historie zase opakovala? *3* :lol: *40*

Obrázek

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz