Příspěvek
od cmk » pát 02.11.2012, 9:24
Moji mili a mladi pratele...
Dekuji za odkaz na prvni stranku, kde se zarucene pise o hazeni vestou.
To jen ja asi neumim cist a nikde jsem tam nenasel nic jinyho, nez ze se tam s Certem jeden ochrankar pohadal, ze co je mu do toho.
A jestli myslite to Rostarovo prohlaseni na strane 5, pak je mi pomerne lito, ze nedokazete rozlisit urcitou obraznost nejakyho prohlaseni a realitu. Kolik by pak bylo zavrenych za nebezpecne vyhrozovani, kdyby se podobne bralo kazde: "ja te zabiju"?
Kdyz uz tu narazite na to, ze ja to nectu, dovolte mi Vas na tu prvni stranku vlakna pozvat... Mate tam docela solidne napsan muj vlastni nazor na neskryte noseni BA, na kterem se nic nemeni. Co se meni, resp, o co jsem jej rozsiril je to, ze je pro me nepochopitelne, jak zasadni problem to pro nekoho dokaze byt a zaroven pritom nedokaze kolem toho udelat nic jinyho, nez tlachat na foru.
Dale dekuji za dalsi potvrzeni zvyklosti z for - snaha z protivnika udelat blbce, aniz by se pouzival vecny argument. Vytrhne se nejake slovni spojeni a jako maly neurvaly dite ve skolce se krici: "jeee heee he he heeee, on rekl toohleee...". Vetsinou to byva znak nedostatku vecnych argumentu.
Takze pokud nekoho "pupeny na zadku" opravdu trapi, pak si za ne dosadte cokoliv jinyho, treba "zasadni vnitrni nesouhlas".
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.