Bezpecnostni agentury - skryte noseni

Vše o právu, zákonech, zbrojním průkazu a souvisejících věcech

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Re: Bezpecnostni agentury - skryte noseni

Příspěvek od Lars » čtv 01.11.2012, 21:51

Cmk - pominu teď to, že Tvé příspěvky od počátku vyznívaly (alespoň tedy pro mne) tak, že danou věc zlehčuješ, třeba máš mezi sekuriťáky nějaké známé, třeba Ti to opravdu přijde jako nicotná záležitost - to je už teď jedno, k tomu už se vracet nechci, své jsem k tomu napsal a závěr sám pro sebe z toho také vyvodil: budu si více všímat a všimnu-li si, budu reagovat...)

Ale co jsem chtěl - na jedné straně Ti nebylo po chuti, když jsem v sarkasmu použil jeden citát (a to spojení euro-eko bych si pro příště vyprosil, já ironii a sarkasmus používal hezkou řádku let předtím, než tenhle uměle slepený paskvil vznikl), na druhé straně tady pořád omíláš něco o pupenech.., možná Ti to přijde jako vtipné, ale věř - není. A nahrazovat tímhle nějaké věcné argumenty..., no nevím.. :mad:

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » čtv 01.11.2012, 22:07

cmk píše:Carloss> takze te nesere, ze nosej neskryte, ale ze se k tomu jeden z nich verejne hlasi?

A s tim upozornovanim... Uz asi 5 prispevku se ti snazim naznacit, ze places na spatnem hrobe.
Ne. Mě vadí obecně postoj k zákonnosti. Obecně to, jak se tu paktuje státní moc se soukromou. Zejména ve prospěch těch, co platěj a ještě to vydávaj za nějakou humanitu. Navíc o kterou nikdo nestojí (proč právě ve skupině lidí, kteří jsou ochotni se bránit i bez něj?) Proč ti co údajně chtěj totéž co my, maj mít nějaká větší prtáva? Nebo obráceně, proč my máme mít menší práva (to je vcelku naprosto fuk, jak se na to budeš dívat). Máme snad menší právo se bránit a dát to odpovídajícím způsobemn najevo? Nebo obrácveně.. Maj oni (BA) větší právo dát najevo, že bráněj cizí práva?
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 01.11.2012, 22:10

Proc mi tu furt podsouvate neco, co jsem nerekl?
Kolikrat mam opakovat co mi prijde a neprijde normalni.... To tech par z vas neumi cist?

Vam panove prijde normalni to resit tady a bejt posranej az za usima to resit na miste?
Jo ja zapomnel... Nekteri z vas se prave tady realizujete (predpokladam, ze tuhle osobni narazku si minimalne 1 clovek, kteryho se to netyka, vztahne na sebe :-) )... Sorry, neumim si to jinak vysvetlit.

A az bude mit BA pri prevozu hotovosti povoleni mit povoleni nosit nekryte, uz te to trapit nebude?
Jak vis ze nemaji vyjimku ze zakona? Neni to tak uplne nemozny.

Proto poseste opakuji - res to vecne na miste a ne recma tady.
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pát 02.11.2012, 9:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od Carloss » čtv 01.11.2012, 22:17

cmk: Ano, jsem "posranej až za ušima", neb pracovník BA je arogantní blb, kterej po mě hodí vestu, nebo cokoli jiného, třeba i kulku (pardon... střelu), v podstatě jen proto, že má nějakou domluvu s polišema a tudíž si to přeci může dovolit. Jakákoli zákonnost jde zde stranou...
cmk píše:A az bude mit BA pri prevozu hotovosti povoleni mit povoleni nosit nekryte, uz te to trapit nebude?
Jak vis ze nemaji vyjimku ze zakona? Neni to tak uplne nemozny.
Proto poseste opakuji - res to vecne na miste a ne recma tady.
To, že mají vyjímku ze zákona se dá osvěědčit jiným způsobem, než je házení předmětů po tazateli. To také není nemožné. Ale je to přecijen přijatelnější. Asi to není zcela žádoucí, nebo to nevypadá dostatečně tvrďácky.
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pát 02.11.2012, 9:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky! Porušení bodu 6 pravidel!

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 01.11.2012, 22:23

Ja jsem asi necetl cele vlakno, ale
1) o jakem hazeni predmetu to porad pises?
2) on na Tebe uz nekdy nekdo neco hazel, kdyz jsi vytacel 158?
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbraň: Remington 870

Příspěvek od tuareg » čtv 01.11.2012, 22:27

CMK 1) A když mně na ulici někdo bude prudit ohledně nazakryté zbraně, hodím mu tu vestu do ksichtu a pěkně ho požádám ať udělá tu práci za mně.
Lidi proberte se. Podívejte se za hranice našeho absurdistánu. Tam určitě z ozbrojeného securiťáka nikdo nekolabuje. A že naše zákony ještě pořád chrání víc pachatele než obránce, o tom se nechce ani psát.
České ovce bečí: béééé, ti psi co nás hlídají mají stejné zuby jako vlci co nás chtějí sežrat béééé
Původně jsem reagovat nechtěl, ale fakt mně některé hloupé názory točí. R

Ještě bych dodal, že hodně podobné je to s pohybem naších zásahových vzidel. Když lidi vidí jet po městě auto s nápisem security větší rychlostí, můžou se zbláznit. Pokud se tedy nejedná o výjezd na jejich firmu, barák, či chatičku. Tam je reakce přesně opačná: "Proč vám to tak dlouho trvá"?
Díky bohu, že v naší lokalitě jsou policisté, kteří rozumí své práci a chápou tu naší. R
Mě chrání Bůh a Remington 870
Cynik je ten, kdo za vůní květin hledá někde poblíž rakev.

Příspěvek od Carloss » čtv 01.11.2012, 22:32

Když jde tak o rychost.. Proč tedy nemáte modrák? K tomu není potřeba skoro nic.. Jen nějaká minima... Máte na ně vůbec????? Na modrák se to dá zařídit za současné legislativ!!!

Jenže... To by musel někdo na ouřad, zaplatit poplatky.. Ti, co by s tim jezdili by museli něco splňovat...

Ale to by stálo co??? No přeci... peníze!!!! A to by znamenalo co? No přeci menší zisky!!!!

A zase.. nemluvě o tom, že takto se porušují pravidla nikoli ve prospěch všech, jak je nám tu vnucováno, ale pouze a jen ve prospěch těch, kteří to zaplatěj!!!

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 01.11.2012, 22:36

Znova se ptam - o jakem hazeni vesty tu porad pisete? Asi jsem neco prehledl...

Co se tyce ovci... Jejich vlastnost je, ze kdyz maj neco delat, drzej hubu a v hospode si pak stezujou... Dneska hospoda vychazi z mody a vykecava se u internetu...

Příspěvek od Carloss » čtv 01.11.2012, 22:38

cmk píše:Ja jsem asi necetl cele vlakno, ale
1) o jakem hazeni predmetu to porad pises?
2) on na Tebe uz nekdy nekdo neco hazel, kdyz jsi vytacel 158?
Ano, je to hned na první stránce vlákna. Volat 158 pochopitelně nemá smysl, neb jak se na téže stránce píše, má dotčená BA s místňákama přeci dohodu.

Takže.. ne, nečetls. A dobře si ho projdi. Dík...

mimochodem... Tuareg to tu ukázal znovu a opět. Přesně to, o čem mluvím stále dokola.

Příspěvek od tuareg » čtv 01.11.2012, 22:51

To by to musel mistr CMK číst

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » čtv 01.11.2012, 22:56

Ja jen doufam hosi, ze se vam z toho nedelaj pupeny *40* *3*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Carloss » čtv 01.11.2012, 23:03

... se voškrábe... ;-)

Zbraň: glock

Příspěvek od josuk » pát 02.11.2012, 7:41

1. chápu, že k pořízení zbraně vede občas strach (a to není ideální)
2. strach je špatný rádce – k správnému vykonání řady činností je potřeba se ho aspoň dočasně zbavit!!
3. nikde nikým nebylo řečeno, že se nemá volat policie
4. policie se nemá volat zbytečně
5. trestní zákoník § 367 a 368 – neoznámení a nepřekažení trestného činu!! Ani slovo o přestupcích! (neskryté nošení je jak známo přestupek!! – i když sankce a pokuta je větší než u některých trestných činů) – občan není povinen překazit hrozící ani oznamovat už spáchaný přestupek
6. oznamujte si a hlašte si co, kdo chcete. Já neskryté nošení BA nikam hlásit nebudu, zajímají mě jiné věci.
7. nejsem právník, opravy omylů a chyb vítám.

Příspěvek od tuareg » pát 02.11.2012, 8:40

Takže zatleskáme zaměstnanci BA za obšírné vysvětlení a poučení nás laiků:lol:

Zbraň: glock

Příspěvek od josuk » pát 02.11.2012, 8:48

tuareg - jestli myslíš mě, tak pracuju jako doktor, v BA ani pro BA jsem zatím nikdy nic pracovního nedělal. :roll:

cmk

Příspěvek od cmk » pát 02.11.2012, 9:24

Moji mili a mladi pratele...

Dekuji za odkaz na prvni stranku, kde se zarucene pise o hazeni vestou.
To jen ja asi neumim cist a nikde jsem tam nenasel nic jinyho, nez ze se tam s Certem jeden ochrankar pohadal, ze co je mu do toho.

A jestli myslite to Rostarovo prohlaseni na strane 5, pak je mi pomerne lito, ze nedokazete rozlisit urcitou obraznost nejakyho prohlaseni a realitu. Kolik by pak bylo zavrenych za nebezpecne vyhrozovani, kdyby se podobne bralo kazde: "ja te zabiju"?

Kdyz uz tu narazite na to, ze ja to nectu, dovolte mi Vas na tu prvni stranku vlakna pozvat... Mate tam docela solidne napsan muj vlastni nazor na neskryte noseni BA, na kterem se nic nemeni. Co se meni, resp, o co jsem jej rozsiril je to, ze je pro me nepochopitelne, jak zasadni problem to pro nekoho dokaze byt a zaroven pritom nedokaze kolem toho udelat nic jinyho, nez tlachat na foru.

Dale dekuji za dalsi potvrzeni zvyklosti z for - snaha z protivnika udelat blbce, aniz by se pouzival vecny argument. Vytrhne se nejake slovni spojeni a jako maly neurvaly dite ve skolce se krici: "jeee heee he he heeee, on rekl toohleee...". Vetsinou to byva znak nedostatku vecnych argumentu.
Takze pokud nekoho "pupeny na zadku" opravdu trapi, pak si za ne dosadte cokoliv jinyho, treba "zasadni vnitrni nesouhlas".

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 02.11.2012, 9:35

cmk: nejhlavnejsim vecnym argumentem je zaroven i nazev tohoto tematu, ktery byva velmi casto pracovniky BA porusovan. Tim, co konaji zaroven delaji dost medvedi sluzbu vsem radnym nositelum zbrani. Netusim, zdali si tim neco kompenzuji nebo jestli si skrabaji pupeny na zadku, ale z meho pohledu se nic nemeni - uz jsem takove jedince osobne resil 3x, jednou i za asistence PCR a na mem pristupu to nic nezmeni. Pokud po me chce nekdo hazet vestu nebo mi dokazovat svoje "nepsane dohody", tak ja mu na oplatku a hlavne s potesenim milerad dokazu, ze nepsane dohody budou opravdu nepsane. A jestli to PCR bude umet zamest pod koberec, tak GIBS urcite ne.

Obrázek

cmk

Příspěvek od cmk » pát 02.11.2012, 9:58

A na to uz jsem psal:

a) normalni lidi nevedi, ze BA ma nosit skryte a nevi to ani pulka drzitelu ZP - takze medvedi sluzbu tim nedelaji - jediny problem s tim ma pomerne omezena (poctem) skupinka strelcu
b) pokud pisu o tom, ze nekteri o tom tady jen tlachaji, ver mi, ze Tebe se to netyka. Tebe se tykaji jine narazky.
c) uz proboha prosim nereste nikdo tu vestu - vzdyt je to ocividne slovni obrat a ne realna vyhruzka

To vse nevylucuje, ze ano - porusuji zakon. Kdo s tim ma problem, necht to resi.

Dotaz na zaver - co se zlepsi tim, ze si na to zanadavam v hospode nebo na foru?

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 02.11.2012, 10:24

cmk: treba to, ze kdyz to nevi ani spousta drzitelu ZP (dle tebe), tak tady si to prectou a zjisti to. Navic budou mit pekne nastavene zrcadlo i na ty, kterych se to tyka (o hazeni vest, nepsanych dohodach s policii,...) a treba priste takove jedince upozorni i sami. Rekl bych, ze takovy Lars (alespon podle toho, co pise) si zacne vsimat radove vice, nez doposud.

Obrázek

cmk

Příspěvek od cmk » pát 02.11.2012, 10:39

Dobre. Uprimne jsem rad, ze se v klidu dostavame k jadru problemu...

Muj dotaz tedy zni - a k cemu to bude dobre?

Zpět na „Právní koutek“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz