Re: LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: 3 kusy
Zbraň: 3 kusy
je to tak ale tú cestu mi ukázalo práve ICS a tak ako som sa to naučil tak som to začal učiť aj ostatných a vidím, že dosahujú veľmi dobré výsledky aj v krátkom čase čo sa týka sebavedomia a zručnosti ako takej, samozrejme nesedí takýto prístup každému, je to normálna vec a ja to rešpektujemmara82 píše:Jasně, máš správnej přístup, k těmhle věcem sis nějak došel, funguje ti to, věříš tomu, tak to děláš, zároveň ale myslím, že o těch věcech i přemýšlíš a možná konfrontací s jinejma zdrojema se utvrzuješ v tom, že seš na cestě, co ti vyhovuje a dává ti logiku. Zrovna ta kontrola zbraně je i věc, se kterou, kdyby mi člověk přišel na výcvik, tak bych ho to nepřeučoval, dal bych mu k tomu akorát nějaký informace a pokud by si vyhodnotil, že v tom bude pokračovat, dělal by to smysluplně a fungovalo mu to, tak ok, žádný problém. Naopak, pokud by mi přišel třeba člověk, co by měl zafixovaný zakleknutí jako automatickou reakci na závadu, nebo přebití, tak bych ho začal hned překopávat, protože to je prostě objektivně špatně a je to cesta do pekla.
Zbraň: Glock 17, Glock 26
Zbraň: Glock
Zbraň: Glock