G17 nebo G19?
Debata o pistolích GLOCK
Naposledy upravil(a) Radek07 dne ned 29.6.2008, 17:43, celkem upraveno 2 x.
Zlo není ve zbraních, ale v lidech
Mám v hlavě na...no a prd si pamatuje.Víš kolik lidí a zbraní mi projde rukama??? Takže pokud se nějakým násilným způsobem nepřipomeneš,nemůžu se upamatovat (mmj.ani nevím co jsem včera obědval) 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.

Řekla něco takovýho:"Ale ty seš docela šikovnej i s tím svým trpajzlíkem", co?JWK píše:K VELIKOSTI....![]()
trochu ted pujdu proti sobe ale citace:
" i s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo " plati tak v teto diskusi nicmene ji dementuje citace me davne velmi kvalitni milenky na adresu prave one vety o kasparkovi
" to je blbost, ty centimetry (mi) tam proste chybi "
s lichotivym dovetkem na moji adresu![]()
myslim ze mela pravdu...![]()
Kdo je levej, tomu je sebevětší nářadí leda k ostudě. Při dobré technice není delší lauf rozhodně na škodu. Není náhoda, že profíci používaj zpravidla větší varianty vercajku. Teď samozřejmě mluvím o profících v oboru zbraní, střelcích a ozbrojených sborech.
PČR je hodně lidí, co si svou zbraň nevolí sami, nejsou zbraňoví profíci, museli bychom to omezit na zásahové jednotky, jejichž primárním úkolem je používání zbraně, trochu složitá definice k jedné narážce na velikost
Na měření rychlosti 10m za cedulí a kontrolu prošlých lekárniček jim stačí i flusbrok
Na měření rychlosti 10m za cedulí a kontrolu prošlých lekárniček jim stačí i flusbrok