Re: Pouzdro: vnitřní pouzdro na pistole Glock

Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK
Za vnitřní pouzdro LHS Hawkchasa81 píše:Jak vychází cena při objednání rovnou z Bulharska v porovnání s cenou u Action zone?
jak jsem psal výše, je to upravené standardní vnitřní pouzdro od KM Saddleryho. jen jsem mu musel vysvětlit, co chci a jak to má fungovat. trefil to napoprvé (je vidět, že umí).panvrabec píše:Hmm Misaku co to je za model ? Neni to spatne.
vyztužené přímo není, ale je to pevná kůže. pokud mám moc utáhnutý opasek, pochopitelně se malinko sploští u lučíku, ale v místě závěru drží (no není to kydex, ale je to příjemnější na těloadmix píše:Jak je to pouzdro vyztuzeny, aby se dalo "reholsterovat" a nezplaclo se v kalhotech?
nikomu jej nenutím, jen se mi líbila cena, materiál, nemusel jsem jej objednávat (při svých jazykových "znalostech") ze zahraničí a dodáno tuším do 2-3 týdny (měl tenkrát spoustu zakázek, jinak by to bylo i dřív). nad tímto pouzdrem jsem hodně přemýšlel, ale z výše uvedených důvodů jsem raději podpořil českého výrobceBlack_Onyx píše:Za sebe stále dokola doporučuji Comp-Tac
Zbraň: GLOCK