Romove, cikani,....
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Re: Romove, cikani,....
Tak to byl od těch hostů v baru čirý nerozum. Zastat se barmanky, vyprovodit dva cigoše a myslet si, že je to vyřešený. Už když jsem byl malý hošík, tak jsem věděl, že jakmile se naší partě povedlo vydrbat s partou cigáňat (v našich častých bitkách o nadvládu nad sídlištěm) tak jsem musel počítat s odvetou. To znamenalo, buď se rychle zdekovat, nebo alespoň ztrojnásobit náš počet! Evidentně hosté baru tuto průpravu neměli a tvrdě na to doplatili. Škoda, že mezi hosty nebyl někdo s krochnou, už vidím ty titulky: Šílenec s legálně drženou zbraní zmasakroval mírumilovné rómské spoluobčany, kteří si po práci zašli zvlažit vyprahlá hrdla.
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Sobotní incident. Důvod byl špatné parkování. Strážníci chtěli pokutovat, ale dočasní páni vozidla (z půjčovny) si to nenechali líbit: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MPu_mK58Vo
Vře to ve mě
Vře to ve mě

panvrabec: to video jsem uz tu daval na predchozi strane 

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Sice je to dotaz spíš do právního koutku... ale stejně... může mi někdo znalejší věci říct, co by se stalo, kdyby opravdu někdo z návštěvníků baru byl držitel zbraně, kterou by úspěšně použil?
Kromě toho, že by se musel s rodinou odstěhovat nejmíň do Ugandy...
EDIT (v reakci na příspěvek níže): možná by nebyly od věci oba pohledy s alkoholem/bez alkoholu... jestli by se řešilo: "Sakra, mám zbraň a mohl bych to vyřešit, ale dal jsem si pivo, tak si holt nechám useknout ruku..."
Kromě toho, že by se musel s rodinou odstěhovat nejmíň do Ugandy...
EDIT (v reakci na příspěvek níže): možná by nebyly od věci oba pohledy s alkoholem/bez alkoholu... jestli by se řešilo: "Sakra, mám zbraň a mohl bych to vyřešit, ale dal jsem si pivo, tak si holt nechám useknout ruku..."
Naposledy upravil(a) Shorty dne pát 12.8.2011, 20:37, celkem upraveno 1 x.
...Simply dynamic - G23...

Ja bych s dovolenim dotaz trochu upresnil,strelec ( majitel zbrane v baru se nachazejici ) by jak uklada zakon
samozreme nebyl pod vlivem alkoholu ani jine drogy.Nejmene jednou neminul a trefil do cerneho,cimz by toho nebozaka usmrtil............co pak? Co by se delo potom?Predpokladam,ze diplom a medajli za statecnost by z rukou starosty nedostal!

Oderint,dum metuant.
Hele, zákon ukládá, že střelec nesmí být pod vlivem alkoholu? To snad platí jen když jdu na střelnici a vím předem, že budu střílet. Tak to když jsem šel o víkendu na zahrádku k bráchovi, slavit narozky s mlokem v ledvince, tak jsem jako nesměl pít a nebo mloka nechat při odchodu, o půlnoci v chatce a jít domů neozbrojen? Jako laik si myslím, že když mě někdo napadne, a prokáže se, že jsem způsobil útočníkovi bebínko v mezích KN nebo NO, tak je úplně jedno, jestli jsem si před tím dal pivo. Samozřejmě něco jiného je, se ožrat tak, že ti před hospodou vypadne kvér a ani si toho nevšimneš. Zaslechl jsem, že útočníci jsou obviněni z výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví! A já trumbera si myslel, že když někdo na někoho zaútočí mačetou, tak by to mělo být kvalifikováno jako pokus o vraždu né?
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
(3) Držitel zbrojního průkazu skupiny A až E nesmí
b) nosit zbraň nebo s ní na veřejnosti nebo na místě veřejnosti přístupném jakkoliv manipulovat, pokud je jeho schopnost k této činnosti snížena požitím alkoholických nápojů nebo jiných návykových látek,11) léků nebo v důsledku nemoci,
b) nosit zbraň nebo s ní na veřejnosti nebo na místě veřejnosti přístupném jakkoliv manipulovat, pokud je jeho schopnost k této činnosti snížena požitím alkoholických nápojů nebo jiných návykových látek,11) léků nebo v důsledku nemoci,
...Simply dynamic - G23...

Shorty: řekněme že zbraň nenosil ale držel (vybitou v batohu) a manipulace se zbraní by v takové situaci bylo jednání v krajní nouzi, způsobení újmy útočníkovi(kům) pak nutnou obranou.
Už se to tu řešilo. Pokud chlastám, nesmím podle zákona nosit nebo manipulovat se zbraní bla bla - tak jak psal Shorty výše.
Pokud chlastám a potom střílím, bude to nejspíš řešit soud. Pokud daná situace nebude posouzena soudem jako NO/KN, mám průser a soud může použít to, že jsem předtím chlastal, jako přitěžující okolnost (nebo za jistých podmínek i jako polehčující, ale to už opravdu záleží na situaci).
Pokud chlastám a potom střílím a bude to posouzeno jako NO/KN, nemám průser před soudem, protože to, že piju, mě nemůže zbavit ústavně chráněného práva na život (LZPS). Pak mám ale pravděpodobně průser před správním orgánem, který následně (mimo soudní řízení) bude řešit, proč jsem měl v hospodě po pěti pivech za pasem nataženou bambitku a bude to řešeno jako přestupek na úseku zbraní a střeliva a který pak eventuálně může vést k odebrání ZP, byť byla zbraň použita legálně (v souladu s podmínkami NO/KN).
Pokud chlastám a potom střílím, bude to nejspíš řešit soud. Pokud daná situace nebude posouzena soudem jako NO/KN, mám průser a soud může použít to, že jsem předtím chlastal, jako přitěžující okolnost (nebo za jistých podmínek i jako polehčující, ale to už opravdu záleží na situaci).
Pokud chlastám a potom střílím a bude to posouzeno jako NO/KN, nemám průser před soudem, protože to, že piju, mě nemůže zbavit ústavně chráněného práva na život (LZPS). Pak mám ale pravděpodobně průser před správním orgánem, který následně (mimo soudní řízení) bude řešit, proč jsem měl v hospodě po pěti pivech za pasem nataženou bambitku a bude to řešeno jako přestupek na úseku zbraní a střeliva a který pak eventuálně může vést k odebrání ZP, byť byla zbraň použita legálně (v souladu s podmínkami NO/KN).
Nemo contra deum nisi deus ipse
Tak by to mohlo být, ale chlast ti určitě i u soudu ku prospěchu nebude.
Chlast bude ku prospěchu právě těm cigánům, to bude pro ně jasně polehčující okolnost
Asi tak to u nás funguje 

Mno ku prospěchu... TZ říká:
"Kdo se požitím nebo aplikací návykové látky přivede, byť i z nedbalosti, do stavu nepříčetnosti, v němž se dopustí činu jinak trestného, bude potrestán odnětím svobody na tři léta až deset let; dopustí-li se však činu jinak trestného, na který zákon stanoví trest mírnější, bude potrestán tímto trestem mírnějším."
Takže teoreticky za to ve výsledku může být menší trest. Ale to už jsme hodně hluboko v hypotézách, to jsem uvedl spíš jako možnost
"Kdo se požitím nebo aplikací návykové látky přivede, byť i z nedbalosti, do stavu nepříčetnosti, v němž se dopustí činu jinak trestného, bude potrestán odnětím svobody na tři léta až deset let; dopustí-li se však činu jinak trestného, na který zákon stanoví trest mírnější, bude potrestán tímto trestem mírnějším."
Takže teoreticky za to ve výsledku může být menší trest. Ale to už jsme hodně hluboko v hypotézách, to jsem uvedl spíš jako možnost

Nemo contra deum nisi deus ipse
Zbraň: GLOCK
S bouchackou nechlastat! Ani rekreacne, ale...
Bez ohledu na pohled soudu na drzeni ci noseni pod vlivem alkoholu by kazdy soudny clovek v pripade napadeni skupinou 5 s macetami zbran na svoji obranu pouzil.
Prece se ku.va nenecham mlcky seknout do hlavy. Videli jste ta zraneni na lebce? Je to maly zazrak, ze vsichni prezili
[/quote]
Tohle rozhodnuti neni o zneni zakona ale o zdravem rozumu.
Bez ohledu na pohled soudu na drzeni ci noseni pod vlivem alkoholu by kazdy soudny clovek v pripade napadeni skupinou 5 s macetami zbran na svoji obranu pouzil.
Prece se ku.va nenecham mlcky seknout do hlavy. Videli jste ta zraneni na lebce? Je to maly zazrak, ze vsichni prezili

Tohle rozhodnuti neni o zneni zakona ale o zdravem rozumu.

PaF
Uvedu případ jak by to mohlo být správně(teoreticky):
Domluvím se třeba s fiktivním kamarádem Tomášem a Jirkou že zajdem do hospy. Oba bez ZP nikdo nepracuje u policie ani nedělá bojové umění všichni kkolem 30 let. Oni si dají pivko, já bonaqua vodu, birela to je jedno prostě nealko.
Kecáme si o blbostech a najednou tam začnou dělat problémy obsluze nějakcí 2 šestnáctiletí blbci kvůli automatům. Vidíme že jsou to romové, nikdo nechce problémy protože je to tak minimálně na sprosté vyhrožování a křik přes celou hospodu z jejich strany.
Začínají být drzý na servírku neúnosným způsobem. Někdo odvážný od stolu zařve kliiiid. Ti ho samozdřejmě pošlou do prdele.
Zvedá se Tomáš s Jirkou a říkají: Nemáte 18 tak zmizte.
Oni: Ně sme vyhraly tak at nam da 600,- a pudem.
Ona že nemůže že neměli hrat.
Oni chtějí prachy. Dělají bordel, řvoou.
Servírka to nevydrží a výhru vyplácí.
Oni (na koni): Co ty se stavíš (na Jirku s Tomášem)
J a T: Protože tu děláte bordel, prachy jste dostali jdete do prdele. (v tom se zvedám i já a další lidi dohromady tak 6.
Borci vytuší lynch tak vycouvají.
Jsou pryč a je klid dál řešíme blbosti a bavíme se. Jirka s Tomem tak třetí pivo já nějaký dzus.
Najednou se rozrazí dveře, spíš vykopnuté než otevřené a ve dveřích ti dva plus další tři nový. Ti dva teleskopy a ti tři mačety. Lidi se ze strachu postaví, židle překážejí všude, lidi překážejí všude. Rozepínám spodní šev košile (5.11) -nahmatávám glocka a natahuju uvnitř fobusu. Všude málo místa na jakékoliv manévrování. Hluk. Všichni překvapení. Ti s teleskopama začnou mlátit lidi co jsou nejblíž a s konfliktem neměli nic společnéto. Borec s mačetou rozsekne Tomášovi hlavu tak na 40 stehů, Jirka padá zem a dívá se na tu hrůzu. Padáte na zem (nelze střílet rovně ze stoje protože by střela proletěla a zranila další osobu) a střílíte tři rány na borce co mačetou seká do Tomáše. Ozvou se tři ohlušující výstřely kdy celá hospoda i útočníci přestanou činit co činili a koukají jak se chlap s mačetou válí na zemi s prostřelenou plící, krkem a hlavou. Postavíte se všude krev od různých lidí. Míříte na ty šmejdy a řvete polož to. Všude se někdo válí at v bezvědomí nebo posekaný mačetou. Dále řvete: Jestli zkusíte utéct tak vás tady všechny rozm.dám po celé hospodě. Lehněte si na zem a držte huby. Zavolejte někdo policii.
(Celý příběh je smyšlený, nebyl jsem tam a ani o tom moc nevím)
Domluvím se třeba s fiktivním kamarádem Tomášem a Jirkou že zajdem do hospy. Oba bez ZP nikdo nepracuje u policie ani nedělá bojové umění všichni kkolem 30 let. Oni si dají pivko, já bonaqua vodu, birela to je jedno prostě nealko.
Kecáme si o blbostech a najednou tam začnou dělat problémy obsluze nějakcí 2 šestnáctiletí blbci kvůli automatům. Vidíme že jsou to romové, nikdo nechce problémy protože je to tak minimálně na sprosté vyhrožování a křik přes celou hospodu z jejich strany.
Začínají být drzý na servírku neúnosným způsobem. Někdo odvážný od stolu zařve kliiiid. Ti ho samozdřejmě pošlou do prdele.
Zvedá se Tomáš s Jirkou a říkají: Nemáte 18 tak zmizte.
Oni: Ně sme vyhraly tak at nam da 600,- a pudem.
Ona že nemůže že neměli hrat.
Oni chtějí prachy. Dělají bordel, řvoou.
Servírka to nevydrží a výhru vyplácí.
Oni (na koni): Co ty se stavíš (na Jirku s Tomášem)
J a T: Protože tu děláte bordel, prachy jste dostali jdete do prdele. (v tom se zvedám i já a další lidi dohromady tak 6.
Borci vytuší lynch tak vycouvají.
Jsou pryč a je klid dál řešíme blbosti a bavíme se. Jirka s Tomem tak třetí pivo já nějaký dzus.
Najednou se rozrazí dveře, spíš vykopnuté než otevřené a ve dveřích ti dva plus další tři nový. Ti dva teleskopy a ti tři mačety. Lidi se ze strachu postaví, židle překážejí všude, lidi překážejí všude. Rozepínám spodní šev košile (5.11) -nahmatávám glocka a natahuju uvnitř fobusu. Všude málo místa na jakékoliv manévrování. Hluk. Všichni překvapení. Ti s teleskopama začnou mlátit lidi co jsou nejblíž a s konfliktem neměli nic společnéto. Borec s mačetou rozsekne Tomášovi hlavu tak na 40 stehů, Jirka padá zem a dívá se na tu hrůzu. Padáte na zem (nelze střílet rovně ze stoje protože by střela proletěla a zranila další osobu) a střílíte tři rány na borce co mačetou seká do Tomáše. Ozvou se tři ohlušující výstřely kdy celá hospoda i útočníci přestanou činit co činili a koukají jak se chlap s mačetou válí na zemi s prostřelenou plící, krkem a hlavou. Postavíte se všude krev od různých lidí. Míříte na ty šmejdy a řvete polož to. Všude se někdo válí at v bezvědomí nebo posekaný mačetou. Dále řvete: Jestli zkusíte utéct tak vás tady všechny rozm.dám po celé hospodě. Lehněte si na zem a držte huby. Zavolejte někdo policii.
(Celý příběh je smyšlený, nebyl jsem tam a ani o tom moc nevím)
Šest ran do klobouku, sedmá do hlavy. (Smrt rozdává karty)
Heckler & Koch USP Compact
Heckler & Koch USP Compact
Jo šlo by to až na ty 3 rány. To raději ne, buďto 2 rány, nebo 4 rány, protože soudci a soudní znalci nemají rádi liché počty výstřelů (dává se double), pak ten lichý výstřel berou jako popravu, nebo mstu.
http://www.novinky.cz/krimi/242400-po-h ... cnici.html zajímavé, jak jsou útoky čím dál četnější a vcelku to nikoho nesere, teda kromě obyčejných slušných lidí
Z diskuse zde: http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/ ... z-dva.html
P.S. 18 černých tlam..to už aby člověk využil zákon naplno a nosil dva kvéry.
Jenom já mám dojem že válka začala?Jsem majitelem bytového domu, kam se ti chlapci uchýlili, když viděli hordu našich "spoluobčanů". Jsou to všechno slušní chlapci a byli bezdůvodně zlinčováni krvežíznivou tlupou 18 romů, kteří nad ránem táhli Rumburkem z discotéky vybaveni teleskopickými obušky a dlažebními kostkami. Vrhli se na ně se slovy vy bílí mr.ky a nechali toho až když jeden zůstal ležet v bezvědomí. Mimochodem mi před měsícem hořela v Rumburku střecha na jiném domě. Uberme ještě policisty! Ing. Alois Kittl
P.S. 18 černých tlam..to už aby člověk využil zákon naplno a nosil dva kvéry.
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.