Vypadávající vývrt

Debata o pistolích GLOCK

Příspěvek od cmk » pát 13.7.2007, 17:15

Salamoun: Jojo, SP-01 Shadow - tedy CZtu :-) - na mirenku jsem hold neco potreboval...

Andy - droli!, droli!, droli? - aby to nebylo ja v "Divce v modrem" s Heliandou
- netvrdim, ze nedroli, ale jeste nikdy jsem to nevidel :-) A co jsem videl ase pozdeji ukazalo jako blbe vycistenej lauf...
Pripadne jsem pak slysel o problemovejch laufech, ze kterejch se strilely nadCIPovy naboje.... atd...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od ADY » sob 14.7.2007, 19:23

Zdravím.Ve středu sem se stal majitelem g21sf.Pěkný,už můj čtvrtý gloček,ale ZASE!!!!!! mám v hlavni drobné nepravidelnosti,tj.vypadávání vývrtu.Už nato kašlu,v předchozích kusech to nijak nezlobilo,píšu jen pro zajímavost,že to opravdu existuje a je to časté.Z mých čtyř glocků to měli tři.

Příspěvek od cmk » sob 14.7.2007, 20:25

Muzes to, prosim, prinest nekdy v patek na Avim?
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbraň: Glock 17 Gen4

Příspěvek od para » sob 14.7.2007, 21:00

Mě se tohle u G30 začlo objevovat už po párseti vystřelených ranách, ale nějak to neřešim páč kvér maká minimálně na 130% 8-)
"Only the dead have seen the end of war."

Příspěvek od ADY » ned 15.7.2007, 8:22

Bohužel sem z Ústí,ale mám doma staré sešity střelecké revue a tam je o to zmíňka,píšou cituji: Na nových hlavních se může vyskytnout zdánlivá vada-vlasové čáry,body nebo skvrny jiného odstínu než mají ostatní plochy.Projevuje se tak odraz světla na nepravidelnostech velikosti řádově desetitisícin až jedné tisíciny milimetru.Tenifer v těchto místech není zeslabený,ale naopak došlo k vytvoření silnější vrstvy.Na přesnost ani životnost hlavně to nemá vliv a stíny postupně zmizí:vzhledem k tvrdosti úpravy je třeba 1000-3000 výstřelů.Parametry hlavně se pak nemění minimálně 40 000 výstřelů......Střelecká Revue 12/2000

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od SINCITYMAN » ned 15.7.2007, 10:21

A mimochodem nemá 9M větší průměr než 9L? :o
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.

Příspěvek od Jarik » ned 15.7.2007, 11:56

Mam pocit ze 9M ma priemer 9.2mm. Ale nie som si isty
k100

Příspěvek od prodotto » ned 15.7.2007, 14:42

Hm, tak to nejsou příliš pozitivní poznatky pro potencionálního kupce Glocku. Nejprve se dočku a pak prakticky přesvědčím o nevzhledném tvaru přední části rámu zahnuté nahoru jako kozácká šavle, pak drolící se vývrt. Když si koupím nepříliš levné auto a bude mít po nějaké době poškrábaný lak a vrzající sedačky, tak ano, beru, že to nebude mít vliv na fuknci, ale bude mě to neskutečně štvát. A já jsem natolik esteticky "narušený" člověk, který na to bude pořád myslet...:-(. No nic, ještě bude třeba tu koupi pořádně promyslet...

Zbraň: G22, FSN-01, P22

Příspěvek od Rincewind » ned 15.7.2007, 14:48

ADY, CMK: Předpokládám že jeden z G o kterých mluvíš je ten co mám teď od tebe já. V pátek se možná přijedu na Avim podívat a vezmu ho sebou, můžete se tam na to podívat.

Příspěvek od para » ned 15.7.2007, 14:50

prodotto:
To víš že jo, kup si co cheš, ale měl by si se smířit s tím, že vývrt bude po čase vykazovat jisté známky opotřebení u každé zbraně :roll:

Příspěvek od prodotto » ned 15.7.2007, 14:55

No, pojímám to spíše z objektivního hlediska a ne z hlediska ortodoxního Glockmeistera, pro kterého je tato pistole jedinou správnou volbou. Pro mě je 17 tis.Kč sakra velký balík peněz na to, abych je vyhodil z okna. Jak již někdo napsal, vypadá to, že u pana Gastona poslední dobou vítězí kvantita nad kvalitou.

Příspěvek od para » ned 15.7.2007, 15:18

prodotto:
Teda nezlob se na mě, bez urážky, ale asi kecáš z hladu nebo co? :shock:
Jak jsem napsal kup si co chceš, a vsadim se s tebou, že tyhle "závady" najdeš u kterákoliv jiné zbraně.

Až se ti bude ve zbrani sekat munice, bude ti špatně napichovat zápalku atd. pak můžeš říct, že jsi vyhodil prachy z okna.

No já jsem toho názoru, že nemáš ani páru vo čem se snažíš debatovat *4068*

Takže ještě jednou a naposled, vývrt se logicky opotřebovává a ani zdaleka to není doména pouze Glocku. 8-)

P.S. Tak mě napadá jestli jsi už někdy nějakou zbraň měl když tě tohle tak vykolejilo :roll:

Příspěvek od prodotto » ned 15.7.2007, 15:47

para:

Já se na tebe nezlobím. Jen mi přijde, že nejsi schopen objektivně argumentovat, jednáš způsobem pětiletého dítěte, kterému někdo rozšlápl bábovičku.

Měl jsem rev. Taurus 2" comp. v .357 Mag. (celoocel, typ už si nepamatuju), měl jsem HK USP compact v 9x19, měl jsem CZ 75 D compact, měl jsem G26, s kámošem často střílím s HK P2000. Ani u jedné zbraně jsem nepozoroval pochybně tvarovaný rám ani žádné změny na hlavni či v ní (mikroskop nevlastním, pozorováno očima běžného smrtelníka). Stačí?

Fakt jsem myslel, že se tu dá rozumně a BEZ URÁŽEK pokecat, rozebrat problematiku objektivně ze všech stran, ale s někým, kdo hlásá "mám Glock, kdo má víc" se těžko spolupracuje.

P.S: Ano, máš pravdu, vývrt se opotřebovává, to je jediné, v čem s tebou souhlasím. Ale už nesouhlasím s tím, že by měl při používání doporučené munice vypadat po PÁR-stech výstřelech tak, jak tu kdosi předkládal!

Příspěvek od para » ned 15.7.2007, 15:56

prodotto:
hehehe ty jsi vážne srandista :D
Já se tu vůbec nesnažim nějak orodovat za Glock a už vůbec nejsem nějakej glockfanatik, ale rukou mi už nějakej ten kvér prošel a optřebování vývrtu jsem pozoroval u všech.

Jako pětiletej harant kterej hned začne fňukat když se mu sjedou pneumatiky na tříkolce mi připadáš ty.

Už jsem ti to napsal několikrát...vývrt se ti bude drolit po určitém čase a určitém počtu výstřelů u všech zbraní.

A docela se divim tomu, že tohle už dávno nevíš když si tak zkušenej pistolník :idea:

P.S když tě to tolik irituje tak si kup něco jinýho a přestaň plácat kraviny :wink:
Naposledy upravil(a) para dne ned 15.7.2007, 15:59, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od prodotto » ned 15.7.2007, 15:58

Tak si přečti můj poslední odstavec mého posledního příspěvku a bude nám všem na světě fajn. Ahoj.

Příspěvek od para » ned 15.7.2007, 15:59

prodotto píše:Hm, tak to nejsou příliš pozitivní poznatky pro potencionálního kupce Glocku drolící se vývrt.
prodotto píše:P.S: Ano, máš pravdu, vývrt se opotřebovává, to je jediné, v čem s tebou souhlasím. Ale už nesouhlasím s tím, že by měl při používání doporučené munice vypadat po PÁR-stech výstřelech tak, jak tu kdosi předkládal!
Schíza jak vyšitá :?

Příspěvek od cmk » ned 15.7.2007, 16:20

prodotto píše:No, pojímám to spíše z objektivního hlediska
Ja myslim, ze tu objektivne zaznelo, ze Glock je poctivej delnik - lopata, ktera se mozna poskrabe, ale nezlomi. Proste je to sluzebni zbran do ktery kdyz budes ladovat CIPovy strelivo, vydrzi vic, nez 90% jinych znacek a vic nez 99% jinych znacek ve stejne cene.
Dale tu bylo objektivne receno, ze to, cemu se rika vypadanej vyvrt !NEMA VLIV NA PRESNOST A ZIVOTNOST! - zopakuju to:
!NEMA VLIV NA PRESNOST A ZIVOTNOST!

A ze tobe to esteticky vadi - sorry, to je TVUJ SUBJEKTIVNI PROBLEM - na tom nic objektivniho nevidim.

Takze jakejkoli komentar ve smyslu: "Glock stoji za ho*no, protoze mu vypadava vyvrt" je demagogicky a populisticky.

Asi bylo spis na miste: "U nekterych Glocku dochazi v hlavni k necemu, cemu se rika vypadany vyvrt, je to neco, co nema vliv na presnost a spolehlivost a nekterym lidem se to z estetickyho hlediska nelibi".

VIP člen

Příspěvek od Smith » ned 15.7.2007, 16:38

Mě by se vypadávající vývrt líbil a považuji ho za výhodu. Střelec tak má možnost během pár stovek ran plynule přejít z ráže 9mm na .40 a nakonec to ti pilnější dotáhnou i na .45, čímž získají za jedny peníze zkušenost se spoustou nových ráží. :twisted: :twisted: :twisted:
Škoda, že jsem ho ještě nikdy neviděl... :( 8-) :lol:
*793*

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » ned 15.7.2007, 16:48

prodotto: problemem je, ze GLOCK neni prilis levne auto, ale dejme tomu takovy HUMMER H1, kde opravdu resit nejake desetinky milimetru mezery u slicovani plechu je naprosta stejna vec, jako resit drolici se vyvrt u G.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: G22, FSN-01, P22

Příspěvek od Rincewind » ned 15.7.2007, 16:52

S474N: spis Landrover Defender. Hranaty, minimalisticky, osklivy, neznicitelny. :D

Zpět na „Pistole GLOCK“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz