Střelba v Tanvaldě
Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Státní zástupce prohlásil, že šlo o NO. Nyní se bude údajně zjišťovat, zda-li se obránce pohyboval v mezích NO. Zajímalo by mě, zda-li se tímto novináři jenom snaží "otupět" agresi cigánů - dodat jim pocit toho, že se vše řádně řeší a ve skutečnosti už je vše dáno, anebo je to tady opravdu tak "rozbité," že se řeší, zda-li šlo o adekvátní obranu, když šli 3 (s nožem) vs 1. FFS!
Re: Střelba v Tanvaldě
Pominu to, ze obrana nesmi byt zcela ZJEVNE (nikoliv zrejme) neprimerena zpusobu utoku, ale nejak nechapu tohle - co na tom chce proboha Bradacova posuzovat. Pokud ho napadli, tak i kdyby meli hole ruce, tak je obrana strelbou naprosto koser. A tady navic meli noze a zvlast, kdyz byl dedula porezanej na hlave!
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Mam pocit, ze to nechteji vmest Tanvaldske mensine naplno do xichtu a vypousti to po lepe stravitelnych kouscich... 

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
coz se nam jednou vsem vymsti
Čím více z nás bude nosit zbraň, tím méně z nás ji jednou bude muset použít.
Dokud se bude praktikovat tahle pravdolářskařská polopropustná pokrytečnost, nic se FAKTICKY nezmění. Aha, o to vlastně jde.
Tak prvni posun vpred:
Na základě doposud provedených důkazů je možno vyloučit, že v uvedeném případě došlo ke spáchání trestného činu vraždy či jiného úmyslného trestného činu směřujícího k usmrcení dalších osob. Rovněž byly vyloučeny jakékoli rasové či majetkové pohnutky,“ uvedla v pátek náměstkyně krajského státního zástupce v Ústí nad Labem Lenka Bradáčová. (www.novinky.cz)
Na základě doposud provedených důkazů je možno vyloučit, že v uvedeném případě došlo ke spáchání trestného činu vraždy či jiného úmyslného trestného činu směřujícího k usmrcení dalších osob. Rovněž byly vyloučeny jakékoli rasové či majetkové pohnutky,“ uvedla v pátek náměstkyně krajského státního zástupce v Ústí nad Labem Lenka Bradáčová. (www.novinky.cz)
Pokud řeknu o policajtovi, že chlastal ve službě, a není to pravda, budu popotahován a stíhán viz nedávný případ (vyjádření mluvčí/ho dle Novinky.cz):
Kvízová otázka: Jaký bude trest za podobné výroky, které poškodily střelce?!
Nechte mě chvíli přemýšlet, třeba na to přijdu sám...
...
Už vím! ŽÁDNÝ!
A teď můj dotaz, co když někdo pronesl o střelci "Je to vražda, byla to poprava, atd." - není to snad stejný typ nařčení, jen morálně/eticky horší? Týkající se dokonce t.č.? Střelec je nevinen, jeho NO je uznána (stejně jako policajt z výše uvedeného prokázal, že nepil).Novinky.cz píše:Když kolegu policistu nepravdivě nařkl, že je opilý, dopustil se přestupku proti občanskému soužití. Ve správním řízení může být za takový přestupek uložena pokuta do 20 000 korun
Kvízová otázka: Jaký bude trest za podobné výroky, které poškodily střelce?!
Nechte mě chvíli přemýšlet, třeba na to přijdu sám...
...
Už vím! ŽÁDNÝ!
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
-- Si vis pacem, para bellum --
By mne jen zajimalo, jestli ten prezivsi Tatár behem toho prepadeni taky tak nesmele "kuňkal", jako pri vypraveni sve pohadky na nemocnicnim luzku.
Myslim ale, ze az do prvniho vystrelu to byl uplny rambo, pote uz jen koktajici ubozak a zbabelec...
Myslim ale, ze az do prvniho vystrelu to byl uplny rambo, pote uz jen koktajici ubozak a zbabelec...

SPRINGFIELD XD .45ACP
CZ 85 COMBAT 9MM
ZHR 241 22LR
CZ 45 6,35
CZ 85 COMBAT 9MM
ZHR 241 22LR
CZ 45 6,35
to to smrdi, to to smrdi...ne, nedelam reklamu nejakymu vonitku na wc...ale tohle uz je vazne fraska. Bud vrazdil, nebo byl napaden a branil se...aspon jednou by to meli rozseknout zcela jasne, ale jak jiz bylo receno...je to zamer ? evidentne ne.
btw: co se vam vybavi kdyz si prectete:
"Rekonstrukce tragické události se na místě střelby uskutečnila v úterý večer."
nebo
"Nešťastná událost se stala kolem druhé hodiny ráno na Nový rok."
...co je to ta tragická/nešťastná událost? ...dle informací z médií nějak nemám zcela jasno, co je tou onou všelijak skloňovanou událostí...
Podle mě jsou více tragické spíše vyjádření menšin, OČVTŘ a bezesporu i médií než, tato konktrétní,samotná událost...smutná určitě je, pro pozůstálé, pro poškozeného, z obecného hlediska usmrcení člověka...ale že by byla tragédií či neštěstím událost, při níž přijde o život pachatel násilného trestného činu...?
btw: co se vam vybavi kdyz si prectete:
"Rekonstrukce tragické události se na místě střelby uskutečnila v úterý večer."
nebo
"Nešťastná událost se stala kolem druhé hodiny ráno na Nový rok."
...co je to ta tragická/nešťastná událost? ...dle informací z médií nějak nemám zcela jasno, co je tou onou všelijak skloňovanou událostí...
Podle mě jsou více tragické spíše vyjádření menšin, OČVTŘ a bezesporu i médií než, tato konktrétní,samotná událost...smutná určitě je, pro pozůstálé, pro poškozeného, z obecného hlediska usmrcení člověka...ale že by byla tragédií či neštěstím událost, při níž přijde o život pachatel násilného trestného činu...?
Média musí hrát na city pitomců, to je celé a nic dalšího v tom nehledej. Novináři jedou podle "jakéhosi" kodexu a slovníku, a rozhodně dnes není v popisu práce mainstreamového pisálka, aby předkládal fakta v ryzí a strohé podobě tak jak si například já přeji.
Takže novináři písou "tragédie," ale ve skutečnosti šlo o událost s dobrým koncem, protože napadený přežil a podařilo se mu smáznout zmrda. Můžou to tak novináři podat? Rozhodně ne. Chtějí to tak podat? Těžko říct. Vědí sami, že to co se stalo, je v podstatě pozitivní a naprosto ukázkový příklad SEBEOBRANY? Pochybuji, ale je to možné. Pokud to vědí, tak to tak stejně nemůžou podat, protože by přišli nejspíš o práci... je to začarovaný kruh...
...i když mám někdy sto chutí novináře obviňovat, věšet za koule do průvanu, stříhat prstíky a tak podobně, tak by to nebylo správné, protože oni jsou nakonec taky oběťmi systému. Taky je někdo drží ve finančním šachu, stejně jako jiný pracující lid...
...mladí novináři mají vizi, že budou skutečně investigativní, ale bohužel, politická poptávka z nich nakonec udělá přizdisráče bez vlastního názoru...
...bohužel, lidi, kteří za tímto vším stojí, jsou tak nedotknutelní, až je to nechutné. Avšak, věřím, že při troše snahy bychom se těhlech skutečných zločinců mohli "kapkou olova" dotknout...
Takže novináři písou "tragédie," ale ve skutečnosti šlo o událost s dobrým koncem, protože napadený přežil a podařilo se mu smáznout zmrda. Můžou to tak novináři podat? Rozhodně ne. Chtějí to tak podat? Těžko říct. Vědí sami, že to co se stalo, je v podstatě pozitivní a naprosto ukázkový příklad SEBEOBRANY? Pochybuji, ale je to možné. Pokud to vědí, tak to tak stejně nemůžou podat, protože by přišli nejspíš o práci... je to začarovaný kruh...
...i když mám někdy sto chutí novináře obviňovat, věšet za koule do průvanu, stříhat prstíky a tak podobně, tak by to nebylo správné, protože oni jsou nakonec taky oběťmi systému. Taky je někdo drží ve finančním šachu, stejně jako jiný pracující lid...
...mladí novináři mají vizi, že budou skutečně investigativní, ale bohužel, politická poptávka z nich nakonec udělá přizdisráče bez vlastního názoru...
...bohužel, lidi, kteří za tímto vším stojí, jsou tak nedotknutelní, až je to nechutné. Avšak, věřím, že při troše snahy bychom se těhlech skutečných zločinců mohli "kapkou olova" dotknout...
Nějak mi tam chybí informace, že proti přeživšímu "hodnému chlapci" bylo zahájeno trestní stíhání a že je případně ve vazbě. A pokud zastupitelství vyloučilo, že by Střelce chtěli okrást, tak potom proč ho napadli? Jen tak pro zábavu?
"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca
Zbraň: Arminius HW38
Strelkyne: Nějak mi tam chybí informace, že proti přeživšímu "hodnému chlapci" bylo zahájeno trestní stíhání ....
Ono Vám nemůže chybět to, co není. Nejspíš střelci se dostalo informace, že nejlepší bude, když to tak nechá být. A státní zastupitelství? No přece nic. A pokud to nechápete, tak si otevřete atlas a najděte si tam své bydliště. Pokud bude ten atlas aktuální, bude tam uvedeno, že žijete v CZ, což je zkratka česká žumpa.
Ono Vám nemůže chybět to, co není. Nejspíš střelci se dostalo informace, že nejlepší bude, když to tak nechá být. A státní zastupitelství? No přece nic. A pokud to nechápete, tak si otevřete atlas a najděte si tam své bydliště. Pokud bude ten atlas aktuální, bude tam uvedeno, že žijete v CZ, což je zkratka česká žumpa.
kolaCZek : To klidne mohli,nase mensina by to fpohode ustala.
Oderint,dum metuant.
http://www.romea.cz/
Romea se nám z toho asi zavařila
.
EDIT: Sakra, moc dlouho jim to rozhašený nezůstalo. Škoda...
Romea se nám z toho asi zavařila

EDIT: Sakra, moc dlouho jim to rozhašený nezůstalo. Škoda...
Naposledy upravil(a) Andy_cz dne pát 13.1.2012, 16:54, celkem upraveno 1 x.
Audaces Fortuna Ivuat
Takovy Tanvald po slovensky .. http://www.youtube.com/watch?v=wAwgWU0FntE
Kdyby Tandvald...
Ocividne komplexne tentyz problem...
V Tanvaldu Policie a vsechno zafungovalo...
Ale pada tam spousta jinych nazoru:
...v Malackach vznik gheta a problemy v okoli
...cikansky deti mlatej stary nemohouci lidi
...cikansky prusery se resi jako prestupek, veci proti cikanum se resi jako raosve motivovany cin
...kdyz je pokojne shromezdeni slusnych lidi, policajtu je vsude dost, kdyz tito lide potrebuji pomoct, policajti chybej
...policejni zasah proti pokojny demonstraci
Citace nekoho: "Kazdy terorista byl pred tim extremista a proto je potreba to potlacit hned v zarodku"
A dalsi a dalsi... Uplne stejny nazory a problemyjako v CR...
Takze pro toho pana, ktereho jsem citoval: "Extremisty a potencionalni teroristy vytvari svym pristupem sam stat a dela to mimoradne uspesne. Znam spoustu velice umirnenych lidi z Varnsdorfu, kteri jsou ted uz tesne pred bodem zlomu".
Ocividne komplexne tentyz problem...
V Tanvaldu Policie a vsechno zafungovalo...
Ale pada tam spousta jinych nazoru:
...v Malackach vznik gheta a problemy v okoli
...cikansky deti mlatej stary nemohouci lidi
...cikansky prusery se resi jako prestupek, veci proti cikanum se resi jako raosve motivovany cin
...kdyz je pokojne shromezdeni slusnych lidi, policajtu je vsude dost, kdyz tito lide potrebuji pomoct, policajti chybej
...policejni zasah proti pokojny demonstraci
Citace nekoho: "Kazdy terorista byl pred tim extremista a proto je potreba to potlacit hned v zarodku"
A dalsi a dalsi... Uplne stejny nazory a problemyjako v CR...
Takze pro toho pana, ktereho jsem citoval: "Extremisty a potencionalni teroristy vytvari svym pristupem sam stat a dela to mimoradne uspesne. Znam spoustu velice umirnenych lidi z Varnsdorfu, kteri jsou ted uz tesne pred bodem zlomu".
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pockejte, az se to zlomi... Az slusny lidi nepujdou jenom demonstrovat, ale resit problem vlastnima rukama. To teprve bude kolotoc.
Kor v posledni dobe, kdy se pripady, kde figuruje prislusnik mensiny jako agresor, mnozi jak houby po desti. Ono to dlouho trvat nebude. A pak to bude teprve mazec...
Kor v posledni dobe, kdy se pripady, kde figuruje prislusnik mensiny jako agresor, mnozi jak houby po desti. Ono to dlouho trvat nebude. A pak to bude teprve mazec...
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Jsem skeptický.
Kdy šli naposledy lidi řešit něco vlastníma rukama?
Kdy šli naposledy lidi řešit něco vlastníma rukama?
Korty
"... jen z mých mrtvých rukou!"
"... jen z mých mrtvých rukou!"
Psal jsem si s mluvci PCR Usteckyho kraje a zaroven clenkou antikonfliktniho tymu.
To je zrovna baba, ktera je na pozici, ze v podstate musi bezvyhradne poslouchat rozkazy a pritom byla v prni linii mezi lidma.
Psala pomerne solidne a slusne... Nicmene - psala to me, takze to nebudu zverejnovat.
Ja jsem ji napsal, ze chapu, ze ne ona osobne, ale obecne pristup statu a policie zadelava na jeden velkej pruser kdy uz diky jejich pristupu neni otazkou jestli se to v nekom zlomi, chytne Sa 58ku a vystrili tam neco, ale kdy se to stane.
To je zrovna baba, ktera je na pozici, ze v podstate musi bezvyhradne poslouchat rozkazy a pritom byla v prni linii mezi lidma.
Psala pomerne solidne a slusne... Nicmene - psala to me, takze to nebudu zverejnovat.
Ja jsem ji napsal, ze chapu, ze ne ona osobne, ale obecne pristup statu a policie zadelava na jeden velkej pruser kdy uz diky jejich pristupu neni otazkou jestli se to v nekom zlomi, chytne Sa 58ku a vystrili tam neco, ale kdy se to stane.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
Kdyz to bude jeden, mame ceskeho Harmana. Stat nezacne premyslet proc se to stalo, ale jak sebrat zbrane lidem.