Koho budou volit Glockaři za prezidenta ČR?

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Koho volím

Anketa končí za ned 30.12.2012, 17:33

Miloš Zeman
28
56%
Karel Schwarzenberg
22
44%

Celkem hlasů: 50

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Re: Koho budou volit Glockaři za prezidenta ČR?

Příspěvek od Lars » čtv 24.1.2013, 23:40

Biggles - ten mladý sice za své chybné rozhodnutí zaplatí (tak jako za své chyby platíme všichni), ale "posere" tím zbytek života těm starším.
Nejnázornějším příkladem je - vlastně byla - akce "Přemluv bábu".
Důchodce, když se nechá nalákat podvodnickou firmou - zaplatí svým barákem, ne Tvým, nebo někoho jiného. Ale za tu donebevolající stupiditu, s jakou té tehdejší informační kampani podlehla mládež, platíme - a to zatraceně draze - my všichni. Nebo Ty jsi snad Bigglesi spokojený s tím, že tahle naivita mladých vynesla k moci Píkovku, Kraďouska a všechnu ostatní verbež, vlastizrádného knížu nevyjímaje?

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 8:40

Zdroj:Parlamentní listy

„Při loučení se paní Margueritte Rohanová - Kottulinsky na pana kancléře Karla Schwarzenberga obrátila velmi naléhavým a osobním apelem: Abyste při vší té práci nezapomínal na restituce,“ vzpomíná Jiří Polanský a upozorňuje, že majetek Rohanů byl v roce 1945 zabaven na základě Benešových dekretů pro jejich kolaboraci s nacisty.

Schwarzenbergova odpověď podle něho byla šokující: „Margueritto, buďte trpělivá. Přišla doba, ve kterou jsme vůbec nedoufali. Uteče pár let, lidi tady budou mít problém se nažrat, a pak jim bude jedno, co se komu vrátí,“ měl tehdy reagovat kníže.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/T ... rga-260756

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pát 25.1.2013, 11:07

Pan Bartoš se nechal přejmenovat na Polanského? :lol:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 11:18

Starosta:to nevím,ale co vím je,že dělají všechno pro to,aby jsme měli problém se nažrat... :wink:

Příspěvek od Biggles » pát 25.1.2013, 12:22

2 Lars: Byť je pro mne současná vláda rozčarováním, tak jsem přesvědčenej, že mohlo být výrazně hůř, pokud ne již nyní, tak v nejbližší budoucnosti............. A s tím domem........ano v případě koupě hrnců bezpochyby (taky to byl příměr), v případě voleb........ by prožrali můj dům............a to už mi setsakra vadí............

Příspěvek od Lars » pát 25.1.2013, 12:57

Ještě jedna malá info na dokreslení knížova charakteru - ten člověk se nestydí veřejně lhát ohledně našeho prvního prezidenta, respektive jeho manželky, paní Charlotte.
Kníža na obhajobu své cizácké choti uvedl, že není na škodu, že neumí česky, neboť paní Charlotte Garrigue-Masaryková česky také neuměla. Což je nehorázná lež, po paní Charlotte se zachovala česká korespondence již z roku 1914, v té době tedy zvládala nejen naši mluvu, ale i písmo, četla Nerudu, Němcovou, Machara apod. A podle historiků se učit česky začala už kolem roku 1882.
http://burdats.blog.idnes.cz/c/318074/N ... tinou.html
Tolik k dokreslení pokřivené knížovy osobnosti.

Biggles - na nějaké "kdyby" se nehraje, to jsou pouhé spekulace co by bylo, kdyby bylo..
Stejně tak já mohu spekulovat, že kníža doslova "rozdá" naši republiku sudeťákům, vyvlastněným šlechticům apod. Mohu z toho mít obavu (a taky mám!!!), ale tvrdit to nemůžu, protože to je právě jen a jen spekulace.
Jo a chybí mi Tvá odpověď na mou otázku - jsi spokojen s "mládežnickou akcí" Přemluv bábu a s jejímu důsledky pro naši politiku?

Příspěvek od Tekka » pát 25.1.2013, 13:16

Lars - Můžeš uvést konkrétní citaci a zdoj kde to Shwarzenberg řekl? Nikde jsem to nenašel. Sám odkazuješ na blog kde tuto "lež" pronese Čvančarová. A to jaksi neznamená, že Karel Schwarzenberg si díky tomu víc pokazil svůj charakter.
Kydá se akorát špína na jednoho nebo druhého kandidáta a vkládá se jim do úst nesmysly, které neřekly nebo jsou vytrhané z kontextu. Bohužel další z "českých národních sportů" :evil:

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 13:24

Tekka:Schwarzenberg to řekl v té "super" debatě na Nově 23.1.2013.Asi mu to do sluchátka špatně našpitali... :lol: :lol: :lol:

Edit: Schwarzenberg to opravdu neřekl
Naposledy upravil(a) Pařez dne pát 25.1.2013, 14:18, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od Tekka » pát 25.1.2013, 13:27

Pařez: Neviděl jsem "super" debatu na Nově. Podle blogu který Lars postuje to tam řekla Čvančarová - a na ní je i adresována reaakce tvůrce blogu pana Milo Burdátše. O knížeti tam není ani zmínka.

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 13:38

Tekka:no já tu debatu viděl a semtam i slyšel :D a taky tam sedělo to stvoření s kódovým označenín Čvančarová (prototyp kyborga nulté úrovně tzv. české celebrity tj. něco podobného jako Berenika,Mádl,Issová apod.)

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » pát 25.1.2013, 13:39

URL na konkretni video a stopaz by nebylo?
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 13:44

S474N: pátrám.Na Youtube to není.Přemůžu se a prolezu TNcz..

Edit:http://tn.nova.cz/zpravy/prezidentske-v ... jisty.html

A neřekl to Karel ,ale moderátorka čas 52:40 a 53:04 Čvančarová

Příspěvek od Biggles » pát 25.1.2013, 14:28

2 Lars: Jaký výsledek máš na mysli? Myslíš, že díky tomu videu vyhrála "pravice"? Já bych to tak nepřeceňoval, ale budiž vezmu tvoji argumentaci. Pokud to tak je, tak "kdyby" které zmiňuješ by nebylo kdyby, ale bez toho videa by vyhrál Parouback s převahou pohodlného vládnutí. A to by dopadlo jednoznačně hůř než je současnej stav.........Stačí se podívat, jak byli soudruzi schopni vládnout při "konjunktuře".........
Takže pokud bych byl tak naivní, že bych věřil ve všemocnost jednoho videa.............tak ano, zafungovalo dobře.

Příspěvek od Lars » pát 25.1.2013, 14:57

Tekka - ten odkaz tam není kvůli tomu, co naslepičila Čvančarová, ale abych doložil, že jsem si zmíněnou informaci ohledně češtiny paní Charlotte Masarykové nevycucal z prstu.
Jinak kníža tu lež použil jako první v některé z online debat, ale opravdu po mě nechtěj, abych to dohledával.

Biggles - opět spekuluješ, cituji: ... a to by dopadlo mnohem hůř, než je současnej stav...
Na to já tvrdím, že ani Paroubek s marťanama by nedokázal nadělat tolik bordelu, co nadělala naše současná "pravicová" vláda.
A kdo dokáže, mám-li pravdu já, nebo Ty? Nikdo, jde o spekulace, o hypotetickou situaci, která nenastala.
Ale dokázat něčí "pravdu" není v tomhle případě to důležité, pro mě je důležitá skutečnost, jak moc se naše mládež nechala ovlivnit tou kampaní Přemluv bábu, na tom dokládám o kolik jsou mladí více a jednodušeji (díky své nezkušené naivitě) ovlivnitelní než starší generace.
A tím bych tuto debatu za sebe považoval za ukončenou.

Příspěvek od Biggles » pát 25.1.2013, 15:04

Podívej se na výsledky paroubkovy vlády v době hospodářského růstu, to není spekulace...... Fascinuje mne už jen to, jak "zkušenej jedinec" přeceňuje jedno nablblý video........ Možná by se volební právo mohlo sebrat už dřív než s důchodem :twisted: :D

Příspěvek od Lars » pát 25.1.2013, 15:18

Biggles - opravdu nemíním z debaty sklouznout k osobním invektivám.

http://zpravy.idnes.cz/druhe-kolo-volby ... domaci_jpl
Tady mohou všichni knížovi zastánci vidět, co za nemohoucí loutku by na hradě chtěli, vždyť ten člověk už mele z posledního a není ani schopen regulérně odvolit!!!

Příspěvek od Biggles » pát 25.1.2013, 15:24

Osobní invektiva? Nejsi tu schopnej doložit skoro nic faktama (třeba ohledně nařčení z jazykové neschopnosti manželky TGM), točíš se na jednom přiblblým videu, nereaguješ na fakta (znovu tě žádám abys porovnal hospodářský vývoj a zadlužení za pablbka a nyní)........a ještě se urážíš, když člověk něco proloží smajlama. Ty doopravdy nejsi partner pro politickou diskuzi............

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 15:35

Chlapi,už není třeba se škorpit.Kostky jsou vrženy.
Přeji všem dobrou mušku při volbě!

Příspěvek od Biggles » pát 25.1.2013, 15:38

Já střílet nebudu.............tedy do urny :D
edit: Nicméně jsem rád, že si tu hru na volby můžeme zahrát (byť u těch prezidentskejch v neprezidentským systému jsem drobně rozpolcen), byť souhlasím se slovy klasika, že kdyby volby mohly něco změnit, tak by je již zrušili...........

Příspěvek od Pařez » pát 25.1.2013, 15:54

Biggles:správně,do uren se střílet nemá(kdo to má pak zametat) :lol: :lol:

Což o to.Volby by mohly ledacos změnit.Jenže je tu jeden háček a to: ob(v)čané.
Vemte si jen to první kolo.Pořád se tu nadává a kříčí po změnách.A když přijde na věc,tak 40% zůstane sedět doma a 45% zvolí do finále duo,které se na tomto marasmu co tu vládne podílí po celou dobu.

Národ sobě! :lol: :lol:

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz