CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%

Celkem hlasů: 409

Zbraň: Alfa 641

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Beaver » úte 18.6.2013, 10:52

A teď vážně - pár odkazů z poslední doby celkem jasně ukazuje, že ten člověk se chová pořád jako zmrd, tj. snaží se podvádět lidi "značkovým" noname shitem a zpravidla vystupuje všude jako expert na všechno (což je drzost, neboť to jsem jenom já !). Není proto úplně od věci ho "monitorovat" :mrgreen:
Almighty 6mm

Příspěvek od WALT » úte 18.6.2013, 11:50

monitorujte, skvele se bavim :D

cmk

Příspěvek od cmk » úte 18.6.2013, 11:57

reddog píše:Cmk:
Hlavne v tom mit jasno ;-)
Hlavne nevytrhavat a neprevracet, muhehe
Spravne. Ja v tom jasno mam, vim presne co jsem napsal a proc jsem to napsal.
Ze nekdo vzal slova ze 2 ruznych casti 1 souveti, vytrhnul je a spojil, za to ja nemuzu.
Divim se, ze nikdo neupozornil na preklep - misto "po prereknuti" jsem napsal "pro prereknuti" :-)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 18.6.2013, 12:04

cmk: obavam se, ze si nepochopil primer, ktery pouzil tady Beaver. Coz ti mimochodem prave ironickou poznamkou o "neprevraceni a nevytrhavani" pripomenul tady reddog. Ten primer nemel nic byt o porovnavani "strefovani se do neceho/nekoho", ale jeho hlavni nosnou myslenkou bylo "opakovani neceho".

A za sebe se budu uz ponekolikate opakovat - pokud z toho ma nekdo nejakou dusevni ujmu, tak tohle tema proste nectete a preskakujte. Prave kvuli takovym lidem toto bylo "odlouceno" od zbytku fora a ma to svou specialni kategorii "Exoti na foru" (a uz opravdu nevim, jak vic by se to dalo jeste oznacit).
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

cmk

Příspěvek od cmk » úte 18.6.2013, 12:12

Ano, a ja "komentoval" vhodnost primeru o opakovani tim, ze porovnavalslovni trefovani se do 1 zmrdika s fyzickym trefovanim se do tercu... A v podstate potvrzujes, ze je to hloupost. Když delam primer, musí mi sedet jak samotna podstata primeru (opakovani) tak ty 2 priklady (slovni strefovani vs. strelba).

Me nevadi to cist. Jen me prekvapuje, kolik lidi tomu dokaze věnovat tu energii a dokolečka hledat na jednu stranu nove, na druhou furt stejne informace...
Tebe zase prekvapuje, ze to prekvapuje me...
---------------------------------------------------------------------------------------------------

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 18.6.2013, 12:30

"Tebe zase prekvapuje, ze to prekvapuje me..."
Aby bylo jasno, nevytrhavam, jen se mi tahle veta opravdu libi a myslim, ze jasne vystihuje celou problematiku LIBI/NELIBI vlakno hoňoMatějoInfo

Bo ja v tom mam taky jasno, hehe, obcas i jasneji ;-)

Příspěvek od Sailor » úte 18.6.2013, 12:32

Srovnávat nějaký přeřeknutí a činnost mistra,kterej neustále okrádá lidi a navíc to zkoušel i na střeleckou komunitu,čímž si zadělal na problémy,které se s ním potáhnou ještě hodně dlouho . . . no nevím nevím.
CMK:chápu jak si to myslel,ale tvé argumenty jsou slabé.
Mě zas udivuje,s jak železnou pravidelností sem občas někdo něco žbleptne o tom že už je to trapný,že by se mělo přestat a bla bla bla,a pokaždé je mu vysvětleno ať to prostě nečte(a vysvětluje hlavně S474N-jednou spočítám kolikrát už :) ),ale vždycky se prostě najde nějakej cinta co se neudrží . . .
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od Mistral » úte 18.6.2013, 12:36

cmk píše:Pratele, asi je to kokot (resp. frikulinovej kokutek), ale vy jste fakt jak maly decka ve skolce, kde se někdo prereknul a par vocasku se zvedlo a zacalo kricet: "Heee heee on řekl tooohleee, heee heee"...
Nj, to je ale normální výchova názorem. Když ti bude většina lidí říkat, že se schováš jako kokot, tak normální člověk sedne, a zamyslí se, esli se fakt nechová jako kokot. A kolouchovo kokotské chování bych teda s "přeřeknutím" fakt neporovnával.
Mysli globálně, střílej lokálně. Nejsi kompetentní!

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » úte 18.6.2013, 14:04

Sailor píše:Mě zas udivuje,s jak železnou pravidelností sem občas někdo něco žbleptne o tom že už je to trapný,že by se mělo přestat a bla bla bla,a pokaždé je mu vysvětleno ať to prostě nečte(a vysvětluje hlavně S474N-jednou spočítám kolikrát už :) ),ale vždycky se prostě najde nějakej cinta co se neudrží . . .
Jo a 6 cintů, co tvrdí, jak je to strašně přínosný :lol:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

cmk

Příspěvek od cmk » úte 18.6.2013, 14:07

Rezignuji. Jsme na internetovem foru. To jsem mel pochopit hned na zacatku :-)

Příspěvek od Sailor » úte 18.6.2013, 15:55

Cmk:to jsi to zabalil brzo,byl si na dobré cestě,ale tvoje přirovnání ke školce ti prostě v tété diskusi podrazilo nohy,příště si dáš bacha :wink:

Starosta:A víš že máš pravdu?Ale právě pro ty tu ta sekce je,ne?
A nemáš pravdu,že se mistr tváří všude jako debil,třeba zde spíše trochu přihřátě,ale jako debil ne
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

VIP člen

Příspěvek od reddog » úte 18.6.2013, 16:41

Ja si nemohu pomoct, ale ty samofotky mne vzdy evokuji "Blbky z fejsbuku", akorat je dokonalejsi, kdyz se nepraska mobilem z miroru na hajzlicich.

Příspěvek od Artifex » stř 19.6.2013, 3:34

Proč jsem třeba teď naposledy vytáhl jeho obchody a našel pár příkladů? Protože se něco objevilo na dalším foru, které moderuju a to něco mne praštilo do očí, to něco se vyjadřovalo tak nějak povědomě. Tak jsem si dal práci najít historii toho něčeho a v ten moment se o mne pokusily mdloby: To něco by MOHL být Bulivlk, kšefty velice podobné, vyjadřování také. No, a pak nedalo vůbec žádnou práci podívat se na forum, kde už jsem mu dal ban a porovnat IP odesilatele na zabanovaném s IP odesilatele na sledovaném foru. No a tím se podezření potvrdilo.
Myslím, že každý má právo vědět, s kým obchoduje a když se na foru, zabývajícím se přežitím v přírodě objeví prodejce pochybného výrobku, ze kterého již na dálku bije do očí předražená čína či pákistán, myslím, že je vhodné kupující informovat o tom, jak si prodejce běžně vydělává a co to je za člověka morálně. To byla jaksi moje motivace do trusu začít větvičkou šťourat nanovo, protože pouze čerstvý zavání, pak se stopa ztrácí a NIOS se schová za nový nick, nový mail, nové město původu a kontaktní údaje, nové jméno a nový telefon. Ať si protahuje třeba laufen, určitě má každý v hlavě nějaké zpotvořené slovo, které považuje za správné vyjádření dané věci, naivnější lidi, nebo stačí lidi, kteří nemají dostatek informací v daném oboru si prostě nezasouží být takovým hejskem odíráni i když je to teda jejich chyba.

VIP člen

Příspěvek od reddog » stř 19.6.2013, 6:31

Artifex:
Velice spravne!

A velice dobre i nazor, ktery tady padl o nasrani casti strelecke verejnosti. Matej S. si za to opravdu muze sam. Nescetnekrat upozornen na foru i v SZ. Konfrontovan s vlastni svebytnou psanou produkci. Usvedcen ze lzi, ucelove manipulace, pokusech o podvod. Latentni nasilnik, nestitici se vztahnou pazouru na zenu a jeste to omlouvat osobni pohnutkou. Presto chce "mezi nami" vekslovat, duverivce a vecineznale obirat o penize? (beru to, ze neznalost nejen v nakupu neomlouva, presto mi to u ucelovych podvodu vadi)

Nezapominejme kdo je. Do dnesniho dne se nikomu z nas neomluvil, naopak. Ona Ostrava je mala. Lide se tady hodne znaji. Myslet si, ze Ostrava je skorem anonymni Londyn nebo Tokio je proste holy nesmysl.

Pokud si nekdo mysli, ze se chovame jako caparti ve skolce, klidne. Ja si hraju rad a casto. Presto si dovolim o sobe rict, ze pro sve okoli platim za seriozniho cloveka. A ze si delam srandu z cloveka za jeho komoleninu slangoveho vyrazu strelecke komunity? Komukoli jinemu (z dosud poznanych nejen tady na foru) bych jeho omyl snad vysvetlil (a nepouzival bych tatkovske primery ke skolce), jen u Mateje uz by mi to nejak slo mnohem hur.

cmk:
Mmch, tohle jsem dnes napsal po tom, co jsem si znovu precetl Jednu tvou reakci z minula. Ja si vzdy velice rad prectu, co napises nejen sem. Vzdy to stoji za zamysleni. Ale tentokrat jsem ucel toho upozorneni nepobral. Spise mi to pripadalo, ze jsi myslenku "posmevacku ze skolky" chtel naroubovat na neco jineho a jeste v nejakem momentalnim tatinkovskem rozpolozeni. To, co jsem napsal, hlavne pak to, co jsem tim myslel, rozhodne neni pokus o degradaci myslenky tve reakce. Ja ji jen proste v hlubsim kontextu offtopu o Matejovi nepochopil. Pravda, nejsem zadny myslitel. Ale snazim se, bo moje dcera ve ctyrech letech umi svou nevinnou reakci zamotat i jednoznacne danou odpoved ;-)

cmk

Příspěvek od cmk » stř 19.6.2013, 8:54

Sailor píše:Cmk:to jsi to zabalil brzo,byl si na dobré cestě,ale tvoje přirovnání ke školce ti prostě v tété diskusi podrazilo nohy,příště si dáš bacha :wink:
Za svym prirovnanim si stojim... Nejde o to, jestli se prerekne dite, nebo zmrdik lze. Jde o ty reakce. A ty jsou stejne u zakomplexovaných blbecku ve skolce, kteri se mezi detmi neprosadi jinak, nez ze se smeji nekomu jinému, jako u nekterych lidi tady...
(Prosim o pochopeni logicke stavby vety - jsem zvedav, kolik lidi si ji vylozi blbe).

Ale toto tema je natolik nepodstatne, ze tady fakt nemam naladu uz cokoli resit.
Jsme na internetovem foru. Proto je jeden zmrdik asi 3x dulezitejsi k vyjadrovani se a reseni, nez například jedna z velke casti neprizpusobiva mensina.

Zbraň: G17 Gen4

Příspěvek od wizard-ov » stř 19.6.2013, 13:14

No jo, ale tady je topic s názvem CRYWOLF-co s ním? Kdyby jsme do toho zatáhli nepřízpusobivou menšinu tak by jsme byli OT a to tady admin trestá tvrději než na Střelectví :wink:
EDIT: Jo a dík - Tanfo zatím šlape jako hodinky (vyměnil jsem akorát vratnou pružinu)...

VIP člen

Příspěvek od S474N » stř 19.6.2013, 19:58

Cmk: argumentujes tu resenim neprizpusobivych. Podival jsem se do toho tematu a na poslednich deseti stranach (dal uz jsem nekoukal) si je ty sam "resil" celkem 1x (slovy jedenkrat). V tomto tematu, ktere te vlastne ani nezajima, si jenom na posledni strance napsal 4 prispevky. Toliko k "reseni".

Obrázek

VIP člen

Příspěvek od reddog » čtv 20.6.2013, 6:09

cmk:
"Za svym prirovnanim si stojim... Nejde o to, jestli se prerekne dite, nebo zmrdik lze. Jde o ty reakce. A ty jsou stejne u zakomplexovaných blbecku ve skolce, kteri se mezi detmi neprosadi jinak, nez ze se smeji nekomu jinému, jako u nekterych lidi tady...
(Prosim o pochopeni logicke stavby vety - jsem zvedav, kolik lidi si ji vylozi blbe)."

Pochopil jsem tu vetu spravne, kdyz: Nekteri lide zde na foru se smeji a upozornuji na prereknuti nebo lez dotycneho tim, ze se mu smeji a upozornuji na toto prereknuti nebo lez a delaji to proto, ze se chteji prosadit mezi ostatnimi na foru?

Pokud jsem to nepochopil spravne nebo dostatecne, prosim oprav mne (i kdyz chapu, ze ztratu casu se mnou, ti asi nemam jak nahradit), ja totiz nemam strach si priznat, ze necemu nerozumim. Spise naopak. A ze se mi za to ostatni (nekteri) budou smat nebo na mne ukazovat, hehe, no a co? Hehe, Cert, Hawk, Wizard, Kaspar, Spideyx a dalsi odsud z fora by ti klidne mohli rict, ze se rozhodne neurazim a to mi obcas (a taky je za to obcas lituji) vysvetluji v problematikach i elementarni vece, jednoduse, pomalu a nekolikrat. Proste jak nechapavemu. A bo nechci umrit uplne blby, tak se ptam ;-)

Tomik

cmk

Příspěvek od cmk » čtv 20.6.2013, 11:13

reddog píše:Pochopil jsem tu vetu spravne, kdyz: Nekteri lide zde na foru se smeji a upozornuji na prereknuti nebo lez dotycneho tim, ze se mu smeji a upozornuji na toto prereknuti nebo lez a delaji to proto, ze se chteji prosadit mezi ostatnimi na foru?
Nepochopil :-)

Nejdriv priklad - kdyz dospelymu reknes, ze se chova jako maly dite, znamena to, ze si o nem myslis, ze je maly dite?

Tedy nazor- paklize nekdo opakovane dokolečka porad vyhledava informace o nejakym zmrdeckovi a poukazuje na nej a na jeho nesmysly, CHOVA SE JAKO maly dite ve skolce, ktery...
Proc se tak chova, to ja nevim.

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 20.6.2013, 11:22

cmk: takze konkrente Artifex se podle tebe chova jako male dite? I kdyz zcela jasne napsal, ze je moderatorem jinde a ze tam spatril styl mistra? Tedy, ze sam nic aktivne nevyhledaval, ale prisel svym zpusobem k hotovemu?

Po pravde, ani neocekavam odpoved a naopak bych byl rad, aby se tento OT vubec neresil. Jasne, mas nejaky svuj nazor, napsal si ho zde. Mas na nej pravo, ale myslim si, ze jednou to staci, protoze preci bys sam nechtel neco opakovane dokolecka psat, ne?

Obrázek

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz