Re: CRYWOLF - co s ním?

Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Spravne. Ja v tom jasno mam, vim presne co jsem napsal a proc jsem to napsal.reddog píše:Cmk:
Hlavne v tom mit jasno
Hlavne nevytrhavat a neprevracet, muhehe
Zbraň: GLOCK
Nj, to je ale normální výchova názorem. Když ti bude většina lidí říkat, že se schováš jako kokot, tak normální člověk sedne, a zamyslí se, esli se fakt nechová jako kokot. A kolouchovo kokotské chování bych teda s "přeřeknutím" fakt neporovnával.cmk píše:Pratele, asi je to kokot (resp. frikulinovej kokutek), ale vy jste fakt jak maly decka ve skolce, kde se někdo prereknul a par vocasku se zvedlo a zacalo kricet: "Heee heee on řekl tooohleee, heee heee"...
Jo a 6 cintů, co tvrdí, jak je to strašně přínosnýSailor píše:Mě zas udivuje,s jak železnou pravidelností sem občas někdo něco žbleptne o tom že už je to trapný,že by se mělo přestat a bla bla bla,a pokaždé je mu vysvětleno ať to prostě nečte(a vysvětluje hlavně S474N-jednou spočítám kolikrát už),ale vždycky se prostě najde nějakej cinta co se neudrží . . .
Za svym prirovnanim si stojim... Nejde o to, jestli se prerekne dite, nebo zmrdik lze. Jde o ty reakce. A ty jsou stejne u zakomplexovaných blbecku ve skolce, kteri se mezi detmi neprosadi jinak, nez ze se smeji nekomu jinému, jako u nekterych lidi tady...Sailor píše:Cmk:to jsi to zabalil brzo,byl si na dobré cestě,ale tvoje přirovnání ke školce ti prostě v tété diskusi podrazilo nohy,příště si dáš bacha![]()
Nepochopilreddog píše:Pochopil jsem tu vetu spravne, kdyz: Nekteri lide zde na foru se smeji a upozornuji na prereknuti nebo lez dotycneho tim, ze se mu smeji a upozornuji na toto prereknuti nebo lez a delaji to proto, ze se chteji prosadit mezi ostatnimi na foru?